Follow:
Jellycat

Een flink aantal nieuwe Jellycat knuffels bij Paagman!

De Jellycat afdeling bij Paagman Westfield Mall is een beetje mijn “kindje”. Ik vind het heerlijk om deze afdeling elke keer weer opnieuw in te delen en aan te vullen. Ik word gewoon blij van die kast! En ik niet alleen, de verkoop van Jellycat rijst de pan uit. Er zijn heel veel fans van dit merk die regelmatig even binnenwandelen om te kijken wat er nieuw binnen is. En vorige week kwam er weer een flinke levering met nieuwe items. Welke er nieuw binnen zijn? Ik laat het zien!

Zomercollectie Jellycat

Ik kon niet alles inkopen, maar een heel groot deel kwam vorige week bij ons binnen. En er zitten een aantal hele leuke items bij!

De Amuseable Gelato is toch wel één van de schattigste ijsjes ter wereld. Die voetjes ook ;-). Ik vind het ook leuk dat het stofje overeenkomt met het stofje van de Amuseable Oats. Naast elkaar staan ze ook heel leuk!

Ook hebben we nog een andere Amuseable binnengekregen in ijsvorm. De Ice Cream Cone!

En ook hier zie je dat het stofje van het hoorntje van de ene Amuseable overeenkomt met de voetjes van de ander. Zo kunnen ze helemaal perfect bij elkaar staan. Super leuk om cadeau te geven!

Denk je aan zon, zee en strand dat denk je ook aan meeuwen. Tenminste, hier in het westen zijn die er in overvloed. Ik kan niet zeggen dat ik fan ben van die beesten, maar deze van Jellycat staat al op mij te wachten om mee naar huis genomen te worden! Ook omdat hij in verhouding best voordelig is (voor Jellycat prijzen) in verhouding met hoe groot hij is. En hij is gewoon geweldig! Meet Chip Seagull!

Hij is echt super zacht en dus leuk qua formaat. Ik vind Chip echt geweldig!

Ook kregen we nog het zandkasteel binnen. Ook een hele mooie gedetailleerde Jellycat!

Jellycat Sports

Deze zomer beginnen natuurlijk de Olympische Spelen en daar heeft Jellycat op ingespeeld. Ze hebben heel veel nieuwe sport-gerelateerde Jellycats in het assortiment. Bij Paagman hebben we er ook een aantal binnengekregen. Ook super leuk als Vaderdag cadeau!

Dit zijn hele leuke sleutelhangers. Heel gedetailleerd en grappig. Je kan ze natuurlijk ook aan een tas hangen! Deze kan je dus ook bestellen bij Paagman! En zorg dat je meteen een account aanmaakt zodat je direct spaart voor korting. Dan krijg je in de toekomst ook korting op Jellycat πŸ˜‰

Ook deze grote voetbalknuffels zijn heel leuk om cadeau te geven. Thomas gaf al een stille hint πŸ˜‰

En je voelt ook dat het Jellycat kwaliteit is. Heel stevig en toch super zacht van materiaal. Geen goedkope ‘flutknuffel’. We hebben ook de Beach Ball in het assortiment.

Check die zonnebrand streepjes onder de ogen. De details van Jellycat zijn geweldig! Er is ook een Skateboard, deze hebben we ook in het schap.

Jellycat Eggs

De serie met de ‘eitjes’ zoals ik ze noem heeft er bij ons ook weer 3 nieuwe bij!

Waaronder deze 2! We hebben ook nog eentje met een coole zonnebril binnengekregen. Zijn ze niet schattig?

Jellycat Daphne Pomeranian

Deze is al in het assortiment, maar nu ook bij ons binnen. Ik heb deze voor mezelf besteld. Thomas gaf onlangs aan dat dit zijn favoriete hond is, hij maakt er nu zelfs een werkstuk over op school. Dus straks voor zijn rapport krijgt hij deze Jellycat πŸ˜‰

Aan de foto kan je al zien hoe zacht hij is πŸ˜‰

En welke nam ik zelf mee??

De Amuseable Slice of Lime stond al een tijdje op mijn lijstje. En toen hij vorige week eindelijk binnenkwam ging hij meteen met mij mee naar huis. Ik word elke keer happy als ik ernaar kijk. En dat is toch het belangrijkste?

En nog eentje waar ik gewoon helemaal blij van wordt, puur omdat hij zo grappig is πŸ˜‰

Storm Cloud!

Voor deze Jellycats, en nog meer, kan je kijken op de website van Paagman. Enjoy!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Lisanne

  Die Pomeranian!! De zachtheid springt van het scherm af. (Vind de zeemeeuw ook nog steeds geweldig).

  mei 25, 2024 at 13:01
  • Reply hillybillybeauty

   Die kan je net aan kopen met je vakantiegeld…hahahaha

   mei 25, 2024 at 13:02
   • Reply Lisanne

    hahahaha breek me de bek niet open

    mei 25, 2024 at 13:30
 • Reply Loreen

  Ik kan niet genoeg krijgen van die Jellycats ik wil ze allemaal

  mei 25, 2024 at 13:11
  • Reply hillybillybeauty

   Herkenbaar πŸ˜‰

   mei 25, 2024 at 13:13
 • Reply Set

  Ik word ook zo blij van mijn Jellycats! Misschien wordt de pomeranian de volgende toevoeging aan mijn collectie… of misschien een draak

  mei 27, 2024 at 16:38
  • Reply hillybillybeauty

   En dan komen er nog heel veel andere leuke nieuwe aan. Ik ga vandaag weer een nieuwe collectie bestellen!

   mei 30, 2024 at 07:49

  Leave a Reply

  CommentLuv badge