Follow:
beauty

Een heerlijke douche beleving met de nieuwe Kneipp Douche!

kneipp

Het momentje in de avond dat ik onder de douche sta is een moment van puur relaxen. De deur van de badkamer gaat op slot, ik dim het licht een beetje en heb even een moment voor mijzelf na vaak een hectische dag. De gezinsleden weten ook dat ze mij dan niet moeten roepen/storen, ik eis dan echt even rust. Extra fijn wordt dit moment als ik een heerlijke douchegel heb om te gebruiken. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een wat lobbige douchegel omdat deze beter schuimen en verzorgen dan een waterige variant. Kneipp heeft twee nieuwe douche producten in het assortiment die aan al mijn eisen voldoen. ‘Be happy’ en ‘Clear mind’ zorgen voor een waar Spa gevoel in de badkamer.

Kneipp ‘Be happy’ douchegel

kneipp

Deze geur is heerlijk om de dag mee te eindigen, maar ook om mee te starten. Een heerlijke frisse citrusgeur met een vleugje Vetiver. Vetiver is een grassoort welke rust geeft en het werkt stabiliserend bij stress en mentale uitputting. Mandarijn geeft een verkwikkend gevoel en maakt vrolijk. Vandaar natuurlijk ook de naam ‘Be happy’! Na jouw ‘me-time’-momentje met deze plantaardig verzorgende doucheformule maak je je nergens meer druk om.

Weet je trouwens hoe je makkelijk kan zien of een douche gel veel voedende ingrediënten bevat en niet voornamelijk bestaat uit water? In een transparante flacon zoals deze kan je dit testen door de flacon om te keren en te kijken hoe langzaam de luchtbel van onder naar boven verplaatst. Als dit vrij traag gaat heb je een lobbige douche gel en dus een zeer rijke formule. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar dit soort douche gels!

Kneipp ‘Clear mind’ douchegel

kneipp

De nieuwe Kneipp Douche ‘Clear mind’ met de verfrissende en energiegevende geuren van munt en rozemarijn zorgt voor ruimte in je hoofd. Vooral op dagen die gevuld zijn met multitasking. De aromatisch frisse geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je. En dat voel je. Na het douchen bruis je weer van (nieuwe) energie.

Ik ben gek op de geur van mint! Ik vind dit een heerlijke shower gel voor in de ochtend om de dag vol energie te starten. In de avond drink ik graag muntthee, en daarom link ik de geur van munt ook aan de avond. Ik heb deze shower geld dus ook al een aantal keren in de avond gebruikt, zalig!

Verpakking

kneipp

De verpakkingen zijn gemaakt van duurzaam gerecycled materiaal en de labels zijn van steenpapier. Super gedaan Kneipp! Ik ben een absolute voorstander van bedrijven die dit soort initiatieven nemen.

De prijs van de shower gel is €6,99 en omdat deze shower gels dus van zeer voedende kwaliteit zijn heb je maar weinig van het product nodig. In combinatie met een puff spons heb je ongeveer de hoeveelheid nodig ter grootte van een euromunt om rijkelijk schuim te krijgen. Je kan dus erg lang doen met deze douche gels.

Verkrijgbaar bij drogisterijen en webshops.

Liefs Hilde

** Ik heb deze douche gels ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge