Follow:
gecombineerde huid, jeugd, jonge huid, matterend, moisturizer, porien, Pureness, Shiseido, vochtherstel

Er was eens…

Mijn interesse in huidverzorging en cosmetica begon rond mijn 11e ongeveer. Ik droeg al mascara en kohlpotlood in groep 8. Ook was ik altijd proefjes en eau de toilette flesjes aan het verzamelen.
Toen ik rond de puberteit kwam en mijn huid wat vettiger werd was het mijn moeder die mij meenam naar de plaatselijke parfumerie. Zalig vond ik dat! De luxe, al die mooie flesjes parfum, de make-up en de mooie verpakkingen huidverzorging……fantastisch!
Grappig dat ik een aantal jaren later daar zelf ben gaan werken!!

Mijn moeder is zelf ook altijd met goede kwaliteit producten in de weer. Dus ik heb het van huis uit meegekregen om je huid goed te reinigen en te verzorgen.
Dus voor advies voor mijn puberhuidje gingen we naar de parfumerie. Zij adviseerde ons toen te starten met Shiseido Pureness. Een prachtig complete lijn voor de jonge huid die net in aanmerking komt met verzorging.
Het feit dat de lijn nog steeds bestaat zegt wel wat over de kwaliteit.
Destijds kreeg ik van mijn moeder de reiniging, lotion, creme en een masker. Ik voelde me net jarig!!

Wat ik me kan herinneren over de geur is dat het heerlijk fris rook. De producten zijn luchtig en zeker niet vet omdat ze speciaal voor de jonge gecombineerde/vette huid zijn.
Ze hebben een heerlijke reinigingsmousse die de huid zuivert van make-up en vuil op de huid. De mousse reinigt de porien en schuimt heerlijk. Er zitten ook kleine korreltjes in die zuiverend werken. 
Hierna is het heerlijk om de lotion te gebruiken. Die verfrist de huid na het reinigen en zorgt voor een zacht gevoel.
Heel handig met een pompje.
Hierna gebruik je de verzorging om de huid optimaal te reguleren. De olie-vrije moisturizer zorgt ervoor dat zowel de droge als de vette huid wordt tegengegaan door de talg- en vochtbalans op peil houdt. Er zit een olieabsorberend poeder in die zorgt dat de huid mat blijft.
Een heerlijke dag en nachtverzorging voor de jonge huid.
Deze lijn heeft nog veel meer leuke artikelen. Matterende doekjes, matterend compact poeder, verschillende reinigingsproducten etc.
Ik heb mezelf al voorgenomen dat als mijn oudste dochter straks, als ze naar de middelbare school is zij ook mag gaan beginnen aan deze fantastische lijn. 
Jong geleerd is oud gedaan zullen we maar zeggen……;-)

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge