Follow:
Uncategorized

Essence All About Vintage Eyeshadow Palette

Dit mooie palette kocht ik onlangs bij het Kruidvat: shoplog Een mooi standaard palette eigenlijk. Geen gekke opvallende kleuren, maar mooi voor een basic ooglook. Vooral de kleur rechtsbovenin, de donkere kleur, trok mij aan. Mooi te combineren met de lichtere tinten.

De kleuren zijn iets overbelicht. De lichte tinten hebben een mooie glans maar zijn erg subtiel. Maar ideaal als highlighter. De donkere kleuren zijn goed gepigmenteerd en passen mooi bij de lichtere kleuren.

Ik heb de kleuren licht aangebracht, heel neutraal. Je moet van dit palette geen knalkleuren verwachten. Wellicht als je het aanbrengt met iets dikkere lagen dat het wat knallender wordt.

Dus voor vandaag een natural look ( mijn jurkje knalt al genoeg 😉 ). Ik vind het een fijn paletje om erbij te hebben. Ik gok dat ik de highlight kleuren het meest zal gebruiken in combinatie met andere tinten die ik in mijn collectie heb die iets beter pigmenteren.

Het palette is te krijgen bij het Kruidvat voor 3,99.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Lonneke

  De kleuren zijn mooi maar wat jij ook zegt het pigment is minder helaas. Ik heb ook één keer een palette van Essence gekocht en dat was ook de laatste keer door dat het pigment zo matig is. Je hebt er toch wel een mooie look mee weten te maken.

  mei 31, 2016 at 08:52
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Op de foto’s zie ik echt vrij weinig nu ik het zo zie. In het echt was er nog iets meer kleur. Wel raar, want het Nude doosje werkt weer heel goed. Ik ga maar even doorsparen voor de wat duurdere, heb nog zat op mijn wishlist…;-)

   mei 31, 2016 at 09:10
 • Reply Shirley

  Jammer van de pigmentatie had verwacht dat het contrast tussen de kleuren groter zou zijn.
  Heb zelf veel palettes van essence omdat ze indd kunnen worden gebruikt als mooie highlight.
  Maar essence heeft zeker ook palettes waar de pigmentatie wel aanwezig is en zeker de moeite zijn om te proberen.
  Zeker als je dan kijkt naar prijs kwaliteit verhouding.
  Denk dat het gokken is…ze zijn er wel maar zijn zeker niet allemaal even goed

  mei 31, 2016 at 09:08
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Volgens mij zijn de kartonnen doosjes paletten wel prima. Ik heb daar de nude versie van en die dekt echt goed. Deze ga ik alleen maar als highlighter gebruiken nog…

   mei 31, 2016 at 09:11
 • Reply jeapiebel

  Mooi palette en je hebt ook een mooie look van gemaakt. Ik zelf kan nog wegkomen met zilver, maar grijs is een moeilijker kleur voor mij.

  mei 31, 2016 at 09:39
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Grappig he, hoe iedereen zo zijn eigen kleuren heeft. Gelukkig maar, anders zagen we er allemaal hetzelfde uit..hihi

   mei 31, 2016 at 09:41
 • Reply Astrid

  Mooie look! Deze paletten heb ik zo vaak gebruikt vroeger. Nu vind ik qua budgetmerken Makeup Revolution echt het allerbeste.

  mei 31, 2016 at 21:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge