Follow:
Uncategorized

Essence Bloggers’ Beauty Secrets Nagellak

Dat de collectie van Essence in combinatie met bekende blogsters een succes is is wel duidelijk. Volgens mij waren de producten in no time uitverkocht! Ik had het geluk net het Kruidvat toevallig binnen te wandelen toen de display net werd geplaatst. Lucky me!

Ik nam naast het setje van de Nederlands blogster Serena Verbon nog 1 ander palette mee. De andere 2 palettes vond ik niet interessant genoeg. Wel nam ik alle nagellakjes mee. Die zijn zo goedkoop dat ik daar geen miskoop aan kon doen. Ook omdat ik weet dat de lakjes van Essence over het algemeen erg goed zijn.

Het lakje van Serena Verbon heb ik al geswatched voor jullie en kan je hier vinden. De andere 3 lakjes laat ik nu aan jullie zien.

image-2016-06-14 (5)

Dit lakje is nummer 02 Hello Beautiful! Het is een koperkleurig lakje ontworpen door blogster Palmira. Dit lakje dekte eigenlijk al in 1 keer! Maar voor het iets mooiere diepere koper kan je hem beter 2 keer lakken. Ik vind dit meer een kleur voor het najaar zelf. Ben je mooi bruin van de zon vind ik het ook wel mooi. Maar bij mijn bleke handen vind ik het zo voor de zomer niet zo mooi. Dan draag ik liever fellere kleuren. Het lakje lakt wel heel erg makkelijk!

IMG_0260

Nagellak 01 Be Happy + Smile is bijna wit. Er zit een hele lichte shimmering in en een heel lichtroze ondertoon. Een super leuk lakje die ik ook voor mijn tenen zou gebruiken. Mijn dochter is er ook helemaal weg van! Dit lakje dekt mooi in 2 laagjes. Ontworpen door blogster Diana van Dfasion.

IMG_0258

En nog een bijna matte nagellak in een nude kleur. Nummer 03 All eyes on me. Mwah, ik word niet echt warm van deze kleur eigenlijk. Beetje saai. Daarentegen wel ideaal als je van neutrale nagellak houdt natuurlijk! Bij mijn bleke handen valt hij echt totaal in het niet. Nee, deze schuif ik door naar mijn dochters. Ontworpen door Mary van Strikapose.

Essence blijft mij verbazen met de goede kwaliteit nagellak! Voor 1,89 kan je een mooie voorraad nagellakken aanleggen aangezien ze echt veel keus hebben. Ook door de vele looks die er jaarlijks weer verschijnen waar altijd ook wel een nagellak bijzit groeit mijn collectie al aardig.

Wat vind jij van deze nagellakjes?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Lisa

  Vind de prijs kwaliteit verhouding goed. En de kleuren zijn mooi!

  juni 16, 2016 at 16:19
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Klopt! Ik ben ook erg te spreken over de Essence lakjes. Bedankt voor je berichtje!

   juni 16, 2016 at 16:23
 • Reply Yvonne

  Ik heb nog nooit Essence nagellak geprobeerd, deze kleurtjes zijn erg mooi, wie weet moet ik het toch maar eens proberen.

  juni 16, 2016 at 20:29
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Voor het prijsje hoef je het in ieder geval niet te laten…hihi

   juni 16, 2016 at 21:13
 • Reply Astrid

  Essence nagellak is altijd fijn. Ik vind de lichtroze het mooiste!

  juni 16, 2016 at 20:50
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   ik trek ook altijd naar roze tinten gek genoeg…blijven meisjes he?

   juni 16, 2016 at 21:14

  Leave a Reply

  CommentLuv badge