Follow:
Uncategorized

Essence Bloggers’ Beauty Secrets

Een palette scoren die zo populair is al voordat hij in de winkels ligt, en hem dan puur toevallig kunnen bemachtigen is voor lucky bastards. Normaal ben ik dat bijna nooit, maar deze keer had ik gewoon echt mazzel. Zo liep ik voor iets heel anders het Kruidvat binnen en zag dat de display van Essence net was neergezet met daarin de nieuwe release! De palettes en nagellakjes die Essence in samenwerking met 4 bekende beautybloggers heeft gemaakt.

Om nou als een soort hysterische huishoudbeurs-bezoekster alles meteen in mijn mandje te gooien vond ik wat ver gaan. ( niet alle vrouwen die naar de huishoudbeurs gaan zijn zo natuurlijk, maar sommige wel 😉 ). Dus ik deed netjes 2 paletten, 4 nagellakjes en 1 extra setje van de Nederlandse beautyblogster Serena van Beautylab in mijn mandje. Het extra setje heb ik van de week als giveaway op mijn blog geplaatst. De winnares staat verderop in het bericht. 😉

Na mijn laatste wat mindere ervaring met een Essence oogschaduw palette was ik wat huiverig. Zou deze oogschaduw wel beter gepigmenteerd zijn? Ik review vandaag het setje van Serena, deze vond ik ook verreweg het meest interessant van de 4. Chapeau voor Serena Verbon!

IMG_0133

De set van Serena is echt super mooi. Beige met lichtblauw en grijsbruin. Echt catchy! The glow must go on bronzing & highlighting palette.

IMG_0137

Het is een mooi plat doosje van stevig karton. Als je het doosje openklapt zit er in de deksel een leuk spiegeltje. Het palette is zeer uitgebreid. Erin zit:

 • Honey glow highlighter
 • cinnamon eyeshadow
 • sandalwood eyeshadow
 • glowing bronzer
 • kwastje

IMG_0138

Alles ziet er erg mooi uit! De oogschaduwkleuren vind ik erg leuk, eens wat anders dan wat ik van Essence heb op dit moment. En de glowing bronzer vind ik fantastisch. Het roze kleurtje kan je ook los als blush gebruiken. Ik hou van roze blush!

Ik heb een look gemaakt met dit palette. De 2 oogschaduws heb ik gebruikt op mijn bewegend ooglid en arcadeboog. De highlighter onder mijn wenkbrauw. De bronzer heb ik op de contouren van mijn gezicht aangebracht. En een beetje van de roze kleur als blush op mijn wangen. Ik heb dit keer geen eyeliner gebruikt om een iets natuurlijkere look te krijgen.

IMG_0120

IMG_0124

IMG_0127

Normaal vind ik bronzer altijd een beetje tricky om te gebruiken. Ik ben vrij licht en ik wil geen fake-tan idee krijgen. Maar met deze bronzer is het echt heel natuurlijk! Erg mooi!! ( al zeg ik het zelf 😉 )

Het nagellakje wat erbij zit vind ik ge-wel-dig! Ik hou van blauwtinten nagellak! Ook omdat ik veel jurkjes draag met blauw erin. Dit is een heel lief licht baby blauw kleurtje dat Shine Bright ( 04 ) heet. Essence nagellakken vind ik prima lakjes. Ze brengen prima aan en dekken met 2 laagjes. Zo ook deze. Hij blijft 2 dagen goed zitten ( zonder topcoat ).

IMG_0086

Echt een super mooi lakje! Ik hoop dat je deze ook nog kan bemachtigen als je hem net zo mooi vind als ik. Super leuk zomers kleurtje.

Het palette kost 4,99 en het lakje 1,89 ( uit mijn hoofd ) en zijn te koop bij het Kruidvat.

En dan nu de winnares!! Ik heb samen met mijn dochters lootjes gemaakt en 1 lootje getrokken. De winnares is geworden:

Gefeliciteerd Maxime!!!

Stuur je adres naar: hildestolk@hotmail.com en het setje komt zo snel mogelijk naar je toe!

Wat vind jij van deze set van Essence? Zouden ze vaker samenwerkingen moeten aangaan?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Jolet

  Ik vind hem mooi! Leuk dat Serena hem heeft ontwikkeld in samenwerking met Essence, omdat ik haar al zo lang volg!

  juni 3, 2016 at 18:43
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja super mooie set he?!

   juni 3, 2016 at 19:19
 • Reply Marieke

  Gefeliciteerd maxime.

  Het nagellak kleurtje ziet er echt heel erg mooi uit. Leuke kleur!

  juni 3, 2016 at 20:47
 • Reply jeapiebel

  Gefiliciteerd natuurlijk, geniet ervan Maxime!!! Leuk palette dat is zeker. 🙂

  juni 3, 2016 at 22:28
 • Reply Maxime bouman

  Super leuk dat ik heb gewonnen!!

  ik heb een email gestuurd,.

  juni 4, 2016 at 22:26
 • Reply Jessica J.

  Ik was te laat… Ik heb drie Kruidvat-filialen bezocht, maar het mocht niet zijn… 🙁 Van mij mogen ze meer collabs doen, al moet ik toegeven dat ik enkel het palette van Serena de moeite vindt.

  juni 29, 2016 at 14:32
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Aaahhh zonde! Ze waren ook erg snel uitverkocht idd.

   juni 29, 2016 at 21:10

  Leave a Reply

  CommentLuv badge