Follow:
beauty

Essence Get Picture Ready Primer en Compact make-up

picture1

Dat Essence goed betaalbare make-up heeft, dat wisten we al. Daarom was ik heel erg benieuwd naar deze 2 producten van de nieuwere lijn ‘Get Picture Ready’. Ik review de Long-lasting compact make-up en de pore refining mattifying primer, kijken jullie mee?

De concealer uit deze lijn en het oogschaduwpalette gebruik ik al regelmatig, daar ben ik erg tevreden over. Wat vind ik van deze 2 producten?

Get Picture Ready Pore Refining Mattifying Primer

picture2

Mijn primer van Catrice begint al aardig op te raken, dus een extra primer op voorraad is niet verkeerd. De primer komt in een handig tubetje zodat je makkelijk kan doseren.

Essence:

“Ready, steady, go! De gladde structuur van de primer zorgt voor een matte uitstraling en verfijnt zichtbaar de poriën. De textuur, verrijkt met vitamine E, provitamine B5 en hyaluronzuur, hydrateert de huid en vermindert fijne lijntjes. Transparant tijdens het aanbrengen.”

picture3

Ingrediënten

AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, NYLON-12, GLYCERIN, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, DIMETHICONOL, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, LAURETH-7, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, CI 16035 (RED 40).

picture

Hier mijn blote billen gezicht. Ik heb de primer na het maken van deze foto aangebracht en ik vind hem erg prettig aanvoelen. Eigenlijk fijner dan de Catrice als ik heel eerlijk ben. Hij is wat minder plakkerig en voelt daarom bij mij prettiger aan. Top!

Get Picture Ready long-lasting Compact Make-up

picture4

Het doosje van de Essence Compact Make-up is heel handig en makkelijk in gebruik. Als je het doosje openklapt komt in het dekseltje een handig spiegeltje tevoorschijn en in het middelste ‘dekseltje’ zit de compact make-up. Onder dat ‘dekseltje’ zit het sponsje verstopt, hygiënisch!

Essence:

“#nofilter! De nieuwe compact make-up geeft onmiddellijk een egale en flawless finish. Dankzij het geïntegreerde sponsje en de spiegel, kun je de crème-poeder textuur makkelijk aanbrengen en blenden als je onderweg bent.”

Ingrediënten

ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOPROPYL LANOLATE, TALC, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, SILICA, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, OZOKERITE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM POTASSIUM ALUMINIUM SILICATE, BHT, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

picture5

Ik heb de compact make-up hier aangebracht. Ik vond dit niet heel makkelijk gaan. Hij bracht met een sponsje best streperig aan, dus ik moest flink aan de gang om alle strepen weg te krijgen. Ik vond hem vrij licht ogen, maar dat kan ik met blush etc nog wel aardig bijwerken.

picture6

En dit is het totaalplaatje geworden! Nadat ik de poeder, blush, highlighter etc had aangebracht, toonde het niet meer zo bleek gelukkig. De compact make-up bleef redelijk goed zitten gedurende de dag. Bleef goed op zijn plek en ik hoefde hem niet echt bij te werken.

Over de primer ben ik meer enthousiast dan over de compact make-up. Ik vind de compact make-up minder makkelijk aanbrengen dan een vloeibare foundation, maar wellicht is dat nog even wennen. De primer is een absolute topper! Zeker een aanrader.

De Essence producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat. De Primer kost 3,59 en de compact make-up 3,99.

Gebruik jij liever een compact foundation of een vloeibare foundation?

Liefs Hilde

** ik heb deze producten ontvangen**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply chucky1012

  Dat ziet er goed uit!
  Hier wordt de winkel verbouwt dus zal ik binnenkort als ze weer opengaan eens langsgaan.

  Xoxo

  november 7, 2016 at 14:47
 • Reply jeapiebel

  Jammer van het streperige van compact poeder, maar aan de andere kant is het ook weer goed dat hij op de plek blijft zitten. De primer daar ben ik benieuwd naar.

  november 7, 2016 at 16:20
 • Reply Astrid

  Die conpact makeup vind ik ook een gekke structuur hebben. Vrij stroef inderdaad. Je look ziet er wel mooi uit moet ik zeggen!
  Astrid onlangs geplaatst…Limited Edition paletten voor de feestdagenMy Profile

  november 7, 2016 at 18:27
 • Reply YuSt

  Oeh die primer staat ook nog op mijn plankje… vergeet soms dingen!
  Ik vind het er wel goed uitzien.
  YuSt onlangs geplaatst…Vegetarian Brushes | NIEUW | The Body ShopMy Profile

  november 7, 2016 at 19:20
 • Reply Yvonne

  Ik ben toch wel fan van vloeibare foundations de dekking is altijd beter vind ik.
  Yvonne onlangs geplaatst…Mascara Maandag review #3My Profile

  november 7, 2016 at 20:07
 • Reply Janine

  het doosje van de compact make-up ziet er erg leuk uit! Ik heb de producten helaas nog niet gezien bij onze kruidvat maar k zal zeker het in de gaten houden. Je hebt er een erg mooie look mee gemaakt
  Janine onlangs geplaatst…Haarverzorging tips voor de herfst/winter | BeautyMy Profile

  november 7, 2016 at 20:18
 • Reply Tania

  ik ben toch meer fan van vloeibare foundation, maar de primer wil ik wel een keertje proberen
  Tania onlangs geplaatst…Boots | Tea Tree & Witch Hazel Peel Off Face MaskMy Profile

  november 8, 2016 at 12:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge