Follow:
Uncategorized

Essence Get Picture Ready! Brightening Concealer

concealer

“Hilde, die concealer van Essence moet je proberen! Hij is echt geweldig!”. Deze opmerking kwam via whatsapp van mijn moeder. Ik had haar ook wat make-up producten gegeven die ik tijdens het Essence/Catrice Event had gekregen. Deze concealer ontving ik in 2 kleuren. De iets donkerdere tint gaf ik aan mijn moeder.

Meteen na dit appje pakte ik mijn exemplaar en besloot hem te testen. Mijn moeder gebruikt voornamelijk high end make-up, dus als zij hier al zo tevreden over was, moest het wel goed zijn toch?

concealer1

De Essence Get Picture Ready! concealer is een nieuwe concealer binnen het Essence assortiment. Dit zegt Essence over de concealer:

‘Covering. De intensief dekkende textuur met lichtreflecterende pigmenten laten donkere schaduwen onder je ogen verdwijnen – voor een instant flawless resultaat! Eenvoudig aan te brengen dankzij de balvormige spons-applicator’

De spons-applicator vind ik echt super handig! Je hoeft nu niet met je vingers of kwastjes aan de gang. Het brengt echt super makkelijk aan.

concealer2

Ik heb kleur 10 Ivory, de lichtste kleur die er is. Ik ben vrij licht van mijzelf en deze kleur is echt prima! Er is nog 1 andere kleur, nummer 20 Nude.

Ingredi├źnten

AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED POLYDECENE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CERA ALBA (BEESWAX), MAGNESIUM SULFATE, MICA, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, SODIUM HYALURONATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ASCORBYL PALMITATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

concealer5

Ook fijn om te weten is dat Essence dierproefvrij is!

concealer3

De concealer is een vrij dikke substantie. Niet te waterig en dun waardoor je het gevoel krijgt het zo weer weg te vegen op je huid. Door deze substantie weet je ook al zo goed als zeker dat ie lekker dekkend is.

concealer4

Op mijn hand lijkt hij uitgesmeert nogal bleek. Maar mijn handen hebben een andere tint dan mijn gezicht. Ik heb de concealer gebruikt onder mijn ogen en op bepaalde rode vlekjes in mijn gezicht. Het resultaat was inderdaad super!

Conclusie

Mijn moeder had gelijk ( hebben moeders dat eigenlijk niet altijd? ­čśë ). Deze concealer is echt super fijn! Gelukkig was mijn “vaste” concealer van Catrice bijna op, dus ik heb meteen weer een mooie vervanger! Ik kan je deze concealer absoluut aanraden!

De Essence Get Picture Ready concealer is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor 2,99.

Gebruik jij concealer?

Liefs Hilde

*  Ik heb dit product van een bedrijf ontvangen *

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Femke

  Ik gebruik concealer maar een superfijne heb ik nog niet gevonden. Ik kan mezelf gewoon niet voorstellen dat dit hem voor mij zou zijn, maar wie weet heb ik ongelijk en voor het bedrag is het de moeite waard om hem ens te proberen :-).
  Femke onlangs geplaatst…Review: Eos hand- en body lotionMy Profile

  september 9, 2016 at 06:41
 • Reply Susan

  Ik wil deze ook graag testen! Voor dit prijsje kan het bijna niet mis gaan
  Susan onlangs geplaatst…Shoplog Amsterdam augustus 2016My Profile

  september 9, 2016 at 07:23
 • Reply Shirley

  Hoi hilde,
  Ik vroeg me af omdat het een dikkere concealer is hoe hij aanbrengt…lijkt mij toch wel even tricky om hem goed aan te brengen of viel het mee?
  En blijft hij ook echt goed zitten krijgt hij door de dikke structuur niet sneller last van scheurtjes of andere rare lijntjes??
  Groetjes shirley

  september 9, 2016 at 07:31
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Hij brengt prima aan, smeert goed. Ook blijft hij de hele dag goed zitten. Na mijn foundation en concealer breng ik nog een fixing powder aan, en alles blijft de hele dag op zijn plek.

   september 9, 2016 at 08:34
 • Reply Astrid

  Klinkt goed! Ik heb nu ook een concealer van essence en ben daar niet ontevreden over. Hierna ga ik die van Catrice een kans geven.
  Astrid onlangs geplaatst…Freedom Ultimates Mattes reviewMy Profile

  september 9, 2016 at 07:43
 • Reply Babs

  Ik gebruik steeds vaker concealer. Onder mijn ogen zitten pigmentvlekjes en dat ziet er zo raar uit, alsof ik donkere schaduwen heb. Ook wat rode vlekjes overal verdeeld… dus ja, ik gebruik het vaker dan vroeger.
  Babs onlangs geplaatst…Oxyfresh Pets voor Marie en Toulouse! (plus filmpje hoe zij hun pakket uitpakken :))My Profile

  september 9, 2016 at 08:31
 • Reply Nancy

  Ik vind deze review s geweldig want ik ben niet handig met makeup(gebruik het wel iedere dag ) . Ik weet nooit waar ik op moet letten Enzo. Dus bedankt! Ik hoop je vandaag te zien op de Fancy Friday linkup!
  Nancy onlangs geplaatst…BOYFRIENDJEANS, BIRD PRINT TEE & linkupMy Profile

  september 9, 2016 at 08:59
 • Reply priscilla

  Ik ben deze momenteel ook aan het testen, maar vind het sponsje alleen niet fijn werken omdat het zo hard is. Ik gebruik dus nog wel mijn concealer kwast voor het verdelen van de concealer. Verder vind ik hem heel fijn! Concealer gebruik ik dagelijks. Een van Estee Lauder is mijn favoriet ­čÖé
  priscilla onlangs geplaatst…Maybelline Color Sensational The Loaded BoldsMy Profile

  september 9, 2016 at 12:30
 • Reply Mariska

  Klinkt toch wel goed en dat voor een fijn prijsje ­čśÇ
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | hoe ik al m’n foto’s maak & bewerkMy Profile

  september 9, 2016 at 16:15
 • Reply chucky1012

  Leuk concept en mooie producten!

  Xoxo

  september 10, 2016 at 07:54
 • Reply Deb

  Klinkt goed. Ik gebruik momenteel Boi-ing concealer van Benefit, maar zodra die op is zal ik zeker kijken voor deze kijken. Mochten ze een tint hebben die past bij mijn huidskleur dan ga ik het zeker proberen.. wat zal ik een geld overhouden hihi.
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Snapshots: Mijn vakantie op Gran Canaria #2 by petraMy Profile

  september 11, 2016 at 10:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge