Follow:
beauty

essence glow like a mermaid highlighter

essence

essence….hoe krijg je het toch voor elkaar om telkens weer van die pareltjes te ontwerpen? Neem nou de nieuwe highlighter uit de nieuwe voorjaarscollectie, wat een pareltje! De ‘glow like a mermaid’ highlighter ziet er toch weer fantastisch uit? Voordat beide dochters hem uit mijn perspakket konden pikken heb ik de highlighter meteen op de foto gezet. Uiteraard was er wel een dochter bereid om te helpen als “model” ;-).

essence

Als de schubben van een zeemeerminnenstaart is deze highlighter een lust voor het oog. Vrolijke kleurtjes schitteren je tegemoet. Door de 6 verschillende kleuren met elkaar te mengen krijg je een prachtige stralende glans om je look perfect af te maken. Zelf zet ik een highlighter altijd aan nét boven mijn blush. Maar ook op het puntje van je neus, onder je wenkbrauwen en net boven de lip kan een highlighter een mooie touch geven.

essence

De pigmentatie is prima en niet té aanwezig. Als je er dus niet als een discobal wil bijlopen is deze highlighter echt prima. De glans heeft een koele ondertoon. Persoonlijk vind ik een koele ondertoon het mooist.

essence

Beide dochters hebben sproetjes en door de highlighter daaroverheen aan te brengen accentueer je die schattige sproeten ook nog eens. Fenna gebruikt nog geen foundation/poeder, maar een highlighter kan op deze jonge leeftijd al prima. Een beetje extra glans is altijd mooi! (en zoals je ziet kan heel subtiel aangebracht ontzettend mooi zijn.)

essence

Inmiddels is de highlighter al spoorloos en gok ik dat de meiden hem stiekem hebben ingepikt. Een musthave voor deze jonge generatie blijkt dus. 😉

De essence glow like a mermaid highlighter is verkrijgbaar bij oa het Kruidvat voor 3,59.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Hihihi….
  Met dochters die de leeftijd hebben om mama’s make-up te testen kan ik goed begrijpen dat jij bang was dat hun dit pareltje eerst zouden gebruiken voor een make-up look.

  Fijn weekend Xoxo

  maart 17, 2018 at 06:19
 • Reply Syl’s leven

  Oh wat een prachtig product van Essence toch weer! Love it!
  Syl’s leven onlangs geplaatst…Mijn sollicitatie-outfitMy Profile

  maart 17, 2018 at 10:58
 • Reply Jessica J.

  In de pan ziet hij er zo mooi uit! Ik denk alleen dat ik beter met warmere highlighters sta, dus laat ik deze aan me voorbijgaan. Wel schattig om te lezen dat je dochters hem al geclaimd hebben, hihi.
  Jessica J. onlangs geplaatst…5 tips om beter te slapenMy Profile

  maart 17, 2018 at 11:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge