Follow:
Uncategorized

Essence Lip Peeling en Prettifying Lip Oil

lipoil

Dat Essence een breed assortiment heeft wist ik al. Maar toen ik deze pareltjes in het Essence schap spotte tijdens het het Essence/Catrice event wist ik dat ik deze moest hebben. Ik heb vrij snel last van velletjes op mijn lippen, dus ik heb de lip peeling en de lip olie flink getest!

lipoil3

Je begint uiteraard met scrubben! De Essence lip peeling is een zachte lip peeling met argan olie. Dit houdt in dat het naast het scrubbende effect ook verzacht. Het ziet eruit als een soort labello stick, heel makkelijk in gebruik. Als je hem aanbrengt voel je ook korreltjes die het scrubeffect geven. Deze korreltjes moet je daarna even verwijderen want ze blijven op je lippen zitten. Op zich heb je na het scrubben al een aardig zachte lippen en is een lipverzorging niet echt nodig. Als je het scrubben een paar keer per dag doet heb je al na 1 dag super resultaat!

lipoil4

lipoil1

Dan na een tijdje heb ik toch de behoefte om wat op mijn lippen te smeren. En daar zijn deze beauties van lip oils! Deze heerlijke verzorgende lip oils die in 3 versies te koop zijn, zijn verrijkt met jojoba olie. Heerlijk verzorgend en voedend.

De lip oils zijn heerlijk “luchtig” en plakken absoluut in. Zeker na een scrubbeurt nemen je lippen deze olie heerlijk op. Ze maken je lippen super zacht!

lipoil2

Hier swatches van de 3 kleuren. Op je lippen zie je de kleur heel subtiel. Van links naar rechts ( of eigenlijk onder naar boven 😉 )

 • 01 I care for you, honey ( oranje/geel)
 • 03 SOS, my heart ( rode )
 • 02 First help, pinky ( roze )

Ze ruiken heel licht zoetig, maar die geur is echt zo licht dat het geen hinder zal geven als je niet zo van geuren houdt. Er zit wel wat parfum in, maar dit staat vrij onderaan de ingrediënten lijst wat inhoud dat het er in lichte mate in zit.

De lip oils hydrateren je lippen en zorgen daardoor voor mooie gezond uitziende lippen.

lipoil5

Mijn lippen na een flinke scrubbeurt en een lip oil erop. Mijn lippen voelen echt super!

De lip oils zijn volgens mij al bij het Kruidvat te krijgen voor 1.99. De Lip peeling is een nieuw product en zal binnenkort bij het Kruidvat te krijgen zijn. ( prijs is mij onbekend ).

Conclusie

Het hele jaar door zal ik deze producten heerlijk gaan gebruiken! Ik vind velletjes op mijn lippen zo lelijk met lipstick op. Dat kan ik nu mooi voorkomen. Top!

Scrubben jullie je lippen?

Liefs Hilde

** Deze producten heb ik ontvangen ter review. Zie mijn disclaimer voor meer informatie **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply chucky1012

  Dit is een goed artikel!
  Wat een fijne producten.
  Ik hou van lippenbalsems.
  Dus zal dit ook eens snel kopen 😉

  Xoxo

  augustus 26, 2016 at 06:58
 • Reply Babs

  Dat is handig, zo een peeling in stick vorm! Ik had die van Lush (duur) en te weinig gebruikt dus kon hem weer weg gooien (zonde)… deze wil ik ook 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Nooit meer de verkeerde gezichtscrème!My Profile

  augustus 26, 2016 at 11:07
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Oh wat een fijne review weer Hilde! Heb ook altijd last van velletjes, en gebruik daardoor minder lipstick. Ga de peeling in combinatie met de olie zeker een keer uitproberen.
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Review: Gezichtsverzorging Yves Rocher – Hydra VégétalMy Profile

  augustus 26, 2016 at 11:59
 • Reply Astrid

  Wat goed dat er ook een peeling komt! Deze heb ik niet zien liggen tijdens het event, anders had ik die zeker even meegenomen. Als hij straks in de winkel ligt, ga ik ‘m zeker even scoren. Vind de olietjes ook heel fijn.
  Astrid onlangs geplaatst…Beauty battle: essence en CATRICE oogschaduw vergelijkingMy Profile

  augustus 26, 2016 at 13:34
 • Reply marleen@burgertrutjes

  OH wat handig! Ik ga dit in het najaar eens proberen! Als het koud wordt heb ik altijd last van uitgedroogde enge vellen hahaha!

  augustus 26, 2016 at 14:42
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  yeah! geen vieze velletjes meer. Ik hou ook echt zo niet van die velletjes! Wat goed bedacht een lipscrub. Lijkt me wel een raar gevoel op je lippen. Meestal deed ik 1x in de week mijn lippen scrubben met een scrubhandschoen dit werkt opzich wel goed, maar dit lijkt me toch ook wel handig!
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…Primark Lace instappersMy Profile

  augustus 26, 2016 at 16:40
 • Reply Melike

  Ik crub mij lippen eigenlijk bijna nooit, maar ik zou het wel vaker moeten doen;) Dit lijken mij heerlijke producten, ik kan me voorstellen dat je ze nog heel lang gaat gebruiken.
  Melike onlangs geplaatst…Een Ferrari onder de föhns? Review: Fripac Mondial Hairdryer Ultralight en Megastrong & Mashup Protective Spray N.44My Profile

  augustus 27, 2016 at 20:53
 • Reply Claudia

  Ik scrub mijn lippen regelmatig, want ik heb snel droge lippen, en velletjes. Dit lijken me hele fijne producten!
  Claudia onlangs geplaatst…Yase Cosmetics natuurlijke huidverzorgingMy Profile

  augustus 28, 2016 at 10:48
 • Reply Sabine

  Klinkt goed! Ga ik zeker even voor kijken als ik weer bij Kruidvat ben :))
  Sabine onlangs geplaatst…Essence Trend Edition: The Little X-mas FactoryMy Profile

  augustus 29, 2016 at 15:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge