Follow:
budget, Essence, kwasten

Essence make-up kwasten review

Afgelopen donderdag kocht ik bij het Kruidvat deze kwasten. Mijn voorraad kwasten is nog minimaal, dus er mogen er nog flink wat bij. De Essence kwasten zijn zéér leuk geprijsd, dus het proberen waard.
Ik kocht:

* Blush kwast ( volgens mij was deze 2,99. Van deze weet ik de prijs niet zeker )
* Eyeliner kwast ( 1,59 )
* Smokey eyes kwast ( 1,39 )
* Eyeshadow kwast ( 1,39 )
* Blender kwast ( 1,59 )

De blush kwast heeft een handige vorm. Werkt mooi om de blush op de jukbeenderen aan te zetten. Hij had van mij wel iets steviger gemogen zodat ie iets duidelijker de blush aanbrengt. Nu moest ik 2x aanbrengen, maar dit is op zich niet echt vervelend. Een prima kwast!

De eyeblender gebruik ik als ik mijn oogschaduw tinten heb aangebracht. Dan ga ik er met dit kwastje overheen om alles mooi in elkaar over te laten lopen. Ook dit kwastje had iets steviger van borsteltje mogen zijn, maar voor maar 1,59 een prima kwastje voor erbij.
Één van mijn favorieten! Deze werkt perfect in de arcadeboog! Mooi rond/stomp kwastje die echt super werkt. Van deze ga ik er nog een paar aanschaffen. Werkt ook mooi in de ooghoek om mooi naar binnen te werken met bijvoorbeeld een donkerdere kleur. Fantastisch kwastje!
Nog een favoriet is het eyeshadow kwastje. Ook weer een fijn kwastje om mee te werken. Niet te zacht, maar precies goed. Ook van deze kan je best een aantal op voorraad hebben als je geen zin hebt om constant je kwasten schoon te maken. Topper van Essence!
Als laatste het eyeliner kwastje. Heel fijn stevig schuin afgesneden kwastje. Brengt bijvoorbeeld een donkere kleur oogschaduw heel gemakkelijk boven je ooglid aan. Ik heb hem ook stiekem geprobeerd of hij ook werkte als wenkbrauw kwastje, en dat ging ook goed. Dus zeker een aanrader!
Ben je dus op zoek naar goede budget kwasten, Essence is heel goed te doen!
Liefs Hilde
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Rochella

    Oww dit artikel had ik niet mogen lezen! Hahahahah ik heb echt een liefde voor make-up kwasten en deze zien er wel heeeeeeel erg leuk uit! hebben hebben hebben. XOXO

    juni 9, 2016 at 21:47
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge