Follow:
budget, Essence, nagellak. makeup

Essence Nail Art Express Dry Drops

Vandaag testte ik de Essence Nail Art Express Dry Drops uit. Een sneldroger voor over je nagellak die ervoor zorgt dat je nagellak super snel droogt. Dat klinkt natuurlijk fantastisch voor iemand zoals ik die standaard na het nagellakken moet plassen…beetje psychisch denk ik. ­čśë
Ik koos een gave kleur van de The Metals I love Trends serie van Essence als basis ( nr. 35 rock my soul ). Ik bracht de nagellak aan en meteen daarna 2 druppels van de olie-achtige substantie van de Nail Art Express Dry.
Je kan zien dat het een hele dunne substantie is. Het verspreidt zich heel snel. Door de olieachtige substantie kan je je nagelriemen trouwens daarna nog even “behandelen”, voelt namelijk erg fijn aan.
Dit is trouwens geen topcoat! Dus het zal je nagellak niet langer onbeschadigd laten. Wil je wel een topcoat gebruiken? Breng die dan eerst over je nagellak aan ( nadat deze droog is ) en daarna de Dry Drops.
Op het flesje staat dat het je nagellak binnen seconden droogt…..eeeehhhh
Dat is niet helemaal waar….Maar als je iets meer geduld hebt ( 1 a 2 minuten ) dan is het zeker droog! Ik zal dus nog ietsje pietsje meer geduld moeten hebben, dan is dit echt een aanrader!
Handig in gebruik, verzorgend en ideaal voor de ongeduldige dames zoals ik. ­čśë
Dus voor de prijs van 1,99 is dit een prima product!!
De Essence Nail Art Express Dry Drops zijn te krijgen bij het Kruidvat.

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge