Follow:
beauty

Essence Secret Stories nail polish

essence

Het is al even geleden dat ik de andere kleurtjes Essence Secret Stories liet zien op mijn blog. Het werd nu wel tijd om de andere 3 kleurtjes te laten zien. Deze zijn erg geschikt voor deze tijd van het jaar vind ik, mooie donkere kleuren. Ik hou er wel van!

03 Do You Like My Secret?

essence5

De rode uit deze set van 3 lakjes. Een diep rode kleur, die mij doet denken aan de kleur van wijn. Echt een hele sjieke kleur die ik zeker ga dragen tijdens de feestdagen. Zoals je ziet heb ik hem nu niet héél precies gelakt en zit er wat naast mijn nagel. Ooops! Deze nagellak lakt heel fijn en dekt in 2 laagjes. Met een goede topcoat blijft hij een aantal dagen prima zitten.

essence6

05 That’s my Secret!

essence1

Blauw, yep! Blauw! Heel heel donker diep donker blauw. Ik hou van deze kleur. Je krijgt bij dit soort kleuren in een mooie lichtval hele mooie kleurwisselingen. Een hele mooie kleur die eigenlijk overal bij kan qua kleding. Aanrader!

essence2

07. Discover my Secret!

essence3

Deze is echt zwart, of héél diepgrijs als je heel kritisch zou kijken. Zoek je dus een nagellak die meer antraciet is dan gitzwart, dan zou deze je zeker bevallen. Ook weer prima dekkend in 2 lagen en lakt super!

essence4

Hier valt wel op hoe wit mijn handen zijn, haha

De Essence Secret Stories lakjes zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister en kosten 1,89 per stuk.

Heb jij al iets van deze collectie?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten gekregen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Romy

  De laatste twee kleurtjes vind ik wat te grauw, maar die roodtint is echt heel mooi!
  Romy onlangs geplaatst…De beste versie van jezelf worden – hoe dan?My Profile

  december 13, 2016 at 06:46
 • Reply Susan

  Mooie kleurtjes!
  Susan onlangs geplaatst…Make Up Academy Skin Define Matte Perfect FoundationMy Profile

  december 13, 2016 at 07:45
 • Reply Mariëlle

  Ik vind vooral het rode lakje heel tof, de rest is niet zo mijn ding!

  december 13, 2016 at 08:29
 • Reply Babs

  Kleur 03 zou heel mooi bij mijn nieuwe jurk passen. De flesjes lijken een beetje op die Ciate, nice!

  december 13, 2016 at 09:07
 • Reply Jobke

  Ik vind het laatste kleurtje erg mooi. Ik heb de afgelopen tijd ook wat nagellakjes gekocht maar mijn nagels worden er echt heel slecht van en brokkelen af. Heb jij dat probleem niet?

  december 13, 2016 at 12:34
 • Reply Griet

  Ik hou van zulke donkere kleuren! Do you like my secret is mijn favoriet

  december 13, 2016 at 18:07
 • Reply Jouvence

  Wauw, vooral do you like my secret vind ik een prachtige kleur voor de feestdagen ♥ xx

  december 13, 2016 at 19:05
 • Reply Anna Gerrie

  De flesjes vind ik er leuk uitzien, maar de kleuren spreken mij niet echt aan.

  december 13, 2016 at 20:39
 • Reply Astrid

  Ze blijven leuk deze flesjes! Ik vind vooral de rode kleur erg mooi, heel feestelijk ook.
  Astrid onlangs geplaatst…Etos illuminating eye shadow primer reviewMy Profile

  december 14, 2016 at 11:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge