Follow:
Uncategorized

Essence the gel nailpolish, base coat, top coat en clean & start

Zoals jullie al hebben kunnen lezen onlang heb ik een fantastisch event gehad van Essence & Catrice. Ik ontving zoveel mooie producten dat ik de afgelopen week al heerlijk aan het testen ben.

gel2

Nagellak en alle extra’s die daarbij komen ben ik de afgelopen tijd echt opnieuw aan het ontdekken. Mijn nagels hebben echt veel aandacht nodig en Essence heeft hier een heel uitgebreid assortiment in. Vandaag laat ik jullie een paar pareltjes zien!

Essence Clean & Start Nail Cleanser

gel4

Dit product werd mij laten zien op het event door één van de nagelstylistes. Dit product ben je op je “kale” nagel aan. Wat doet dit precies? Het verwijdert alle overtollige vuil en vetrestjes. Hierdoor hecht je base coat ook beter en blijft je nagellak dus ook beter zitten. ( 1,79 )

Essence the Gel nail polish Base Coat

Een base coat die de look van gel nagels geeft zonder dat je een uv lamp nodig hebt! Het lakt net zo makkelijk als een nagellak. Verbetert de houdbaarheid van de nieuwe the gel nailpolish met maar liefst 60%. Echt een prachtige base coat! ( 2,59 )

Essence the Gel Nail Polish nr. 77 Dreaming of Love?

gel1

gel3

Dit is een prachtig nieuw kleurtje in het the gel polish assortiment. Een super mooie kwaliteit voor een geweldig prijsje. Ik hoefde maar 1 laagje aan te brengen en hij dekt al super mooi. Wat een mooi kleurtje zeg, ik ben verliefd! ( 1,69 )

Essence the Gel Nail Polish Top Coat

In combinatie met de the gel base coat en the gel nailpolish is dit echt een gouden trio. Je nagels krijgen een hele mooie gellook en hebben een hele mooie glans. Ook blijft je nagellak langer mooi zonder chipjes dan zonder deze mooie base en top coat. ( 2,59 )

Wat vind je van de nieuwe kleur van Essence the Gel Nailpolish? Gebruik jij ook meerdere nagelverzorgingsproducten?

liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Natascha

  Ik vind deze lakjes van Essence ook heel erg fijn, en de kleur is super mooi!
  Natascha onlangs geplaatst…Budget make-up kwasten set van BoozyshopMy Profile

  augustus 13, 2016 at 08:15
 • Reply Mariska

  Ik doe eigenlijk bar weinig met m’n nagels :O vind dat kleurtje wel heel erg leuk! Base coats enzo heb ik niet zo veel verstand van.
  Mariska onlangs geplaatst…Mannen & make-upMy Profile

  augustus 13, 2016 at 09:09
 • Reply Maaike

  Mooie producten van Essence. Ik gebruik zeker nagelverzorging. Zonder ben ik nergens.
  Maaike onlangs geplaatst…Top 5 eyeshadowsMy Profile

  augustus 13, 2016 at 09:19
 • Reply Lonneke

  Wat heeft Essence toch mooie producten ik ben ook gek op hun nagellakken. De kleur is erg mooi ik heb hem zelf natuurlijk ook 😉
  Lonneke onlangs geplaatst…Beauty Unboxing | Etos Hypoallergeen-lijnMy Profile

  augustus 13, 2016 at 10:04
 • Reply Elien

  Ik vind de producten van Essence altijd super – wat een mooie kleur!
  Elien onlangs geplaatst…Meet ApivitaMy Profile

  augustus 13, 2016 at 11:41
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Ziet er weer mooi uit!!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Shoplog Primark Arnhem augustus 2016My Profile

  augustus 13, 2016 at 11:48
 • Reply Jonna@burgertrutjes

  Vooral de verzorgingsproducten lijken mij fijn, mijn nagels kunnen wel weer een opknapbeurt gebruiken
  Jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Shoplog Primark Arnhem augustus 2016My Profile

  augustus 13, 2016 at 11:48
 • Reply Astrid

  Wat een mooi kleurtje toch! En die base en topcoat zijn beide heel fijn!
  Astrid onlangs geplaatst…Groot nieuws…My Profile

  augustus 14, 2016 at 09:05
 • Reply Deb

  Wat een mooi lakje. Super dat ie al met 1 laag dekt. Ik ben eigenlijk wel benieuwd geworden naar al de producten uit je review maar vooral de topcoat. Ik gebruik al jaren de better than gel nails topcoat uit de Essence studio lijn (zwart flesje; misschien ken je het wel). Ik zweer echt bij deze topcoat en ben benieuwd of deze de opvolger ervan wordt.

  augustus 14, 2016 at 10:13
 • Reply Sandra

  Mooi kleurtje.. Mijn ervaring met essence is dat de nagellak snel stroperig wordt.. Ben wel benieuwd naar de topcoat, base coat en de frisse start! Ik ga op zoek!

  augustus 14, 2016 at 11:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge