Follow:
budget, Essence, nagellak

Essence The Metals I love Trends nagellak swatches

Tijdens de actieperiode bij het Kruidvat dat je bij Essence nagellak 1 + 1 gratis had, sloeg ik mijn slag! Ik ben gek op nagellakjes!! Zo vielen mij de metallic lakjes van Essence ook meteen op. Super gave kleuren en lekker fel.

Die wilde ik wel uitproberen! Dus bij deze: 4 Essence the Metals I love Trends nagellakjes swatch voor jullie 🙂

Van links naar rechts:

Nr. 35 Rock my soul

Nr. 21 Steel the world

Nr. 34 Turn up the volume

Nr. 44 Rebel at heart

De Rebel at Heart vind ik echt een fantastische kleur! Hij dekt goed en heeft een mooie matte glitter finish. Ik ben helemaal weg van deze tint. Deze is ook super voor op je teennagels! Hij blijft ook zelfs zonder topcoat goed zitten, maar wil je er nog langer van genieten, doe er dan een topcoat overheen.

De Turn up the Volume is een fuchsia kleurige lak. Erg mooi en lekker fel! Ik heb hier 2 laagjes aangebracht. Niet al mijn nagels zijn netjes gelakt, ik had een beetje haast…haha

Deze lak heeft geen glitters, maar glanst super mooi.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Brigitte Vermeulen

  Ik lak in de zomer altijd mijn teennagels : rood vind ik het leukste staan

  mei 10, 2016 at 20:02
 • Reply Hilde Janbroers

  Sexy rood! Whoop whoop

  mei 11, 2016 at 07:26
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge