Follow:
Uncategorized

Essence Vintage Rose Eye Palette *Bloggers’ beauty secrets*

image (1)

Onlangs liet ik al uit deze serie het palette zien van beautyblogster Serena Verbon ( review ), en nu is het de beurt aan het palette van beautyblogster Palmira. Samen met het palette van Serena vond ik deze het mooist. Ik hou van roze, dat sowieso, maar de oogschaduws van dit palette zijn ook echt prachtig!

image (2)

image (3)

Ook in dit palette ook weer een leuk spiegeltje om handig je oogmake-up bij te werken gedurende de dag mocht dat nodig zijn. ( of om gewoon naar jezelf te kijken wanneer je maar wilt..hihi )

In het palette zitten 2 prachtige highlighters en 4 kleurtjes oogschaduw. Ook zit er een aparte zwarte eyeliner in. Hier moet ik echt nog mee gaan oefenen omdat ik nog maar net eyeliner in pen vorm onder de knie heb. 😉

De ‘shimmer on you’ en ‘hello glow!’ zijn twee hele mooie highlighters. De Shimmer on you heeft een hele lichte roze ondertoon, heel subtiel. De hello glow! is gebroken wit. Beide zijn prachtig om aan te brengen onder je wenkbrauw en binnenste ooghoek. Ook zou je ze op je jukbeenderen kunnen aanbrengen, al wordt dit wellicht wat lastig omdat een blusherkwast niet in het kleine vierkantje past van het palette. Met je vingers zou evt nog een oplossing zijn.

De oogschaduwkleuren zijn echt waanzinnig! Er is 1 glanzende oogschaduw, een bruin tint die ‘Earth & Love’ heet. Hele mooie chocoladebruine kleur. De 3 matte kleuren heten: ‘Velvet Rose’, ‘Charming Mauve’ en ‘Hazel Eyes’. Alle 4 de kleuren zijn prachtig met elkaar te combineren. Ook zijn ze heel goed gepigmenteerd en geven mooi kleur af.

image-2016-06-13

Van onder naar boven ( foto lukte even niet anders ):

Shimmer on you, velvet rose, charming mauve, hazel eyes, earth & love en hello glow!

Ik heb met de highlighters en de oogschaduws ook een look gemaakt. Ze kleuren echt prachtig bij elkaar en zijn ook goed te mengen.

image-2016-06-13

Ik heb de kleur Shimmer on You gebruikt onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek. Op mijn bewegend ooglid heb ik de Velvet Rose gebruikt. In mijn buitenste ooghoek heb ik de Charming Mauve gebruikt. Als laatste heb ik met een blending kwastje de Shimmer on You nog licht over mijn hele ogen gebruikt om het allemaal een beetje te vervagen.

image-2016-06-13 (1)

image

Ik ben echt superblij met dit palette. Onlangs had ik nog een palette van Essence die mij heel erg tegenviel. Gelukkig heeft Essence mij met deze collectie weer blij verrast! Goede kwaliteit voor een heel mooi prijsje.

De nagellak die bij deze set hoort swatch ik binnenkort in een andere blogpost met de 2 andere nagellakjes uit deze collectie.

Heb jij een palette kunnen scoren van deze collectie?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Astrid

  Deze palettes zijn echt leuk he? De kleurtjes staan je ook mooi!

  juni 15, 2016 at 16:53
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja over deze Essence ben ik zeer te spreken 🙂

   juni 15, 2016 at 21:12
 • Reply Mariska

  Ik heb alleen die van Serena, maar deze is ook heel leuk! Al die mooie kleurtjes. Staat je ook goed!

  juni 15, 2016 at 17:12
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel! 🙂

   juni 15, 2016 at 21:12

  Leave a Reply

  CommentLuv badge