Follow:
budget, Essence, lente-look, make-up, review

Essence Wake Up Spring! Lente collectie. Part 1

Niks is leuker dan even voor bijvoorbeeld een shampoo het Kruidvat binnen te wandelen en dan, als je stiekem even langs de make-up displays loopt, een nieuwe look spot!! Dat had ik dus maandag! De nieuwe lente look van Essence…..zucht…..zoooo mooi!
Ik kocht niet meteen alles, maar kon deze spulletjes niet laten liggen. Ik kocht het oogschaduwpalette, een paarse eyeliner pen, het highlighter potlood en een blush.
Vooral dit prachtige palette vind ik geweldig! De details van de vlindertjes en bloemetjes in de oogschaduws is toch fantastisch!!
Je kan met deze kleuren een hele lichte natuurlijk oogschaduwlook maken, maar door het donker paarse kleurtje ook een wat intensere look. ( zie foto’s hieronder ).
Het palette kost 3,59

Zoals je kan zien hebben de oogschaduws een mooie glans. Ze zijn goed gepigmenteerd, dus je hoeft niet ontzettend met je kwastje te duwen en wrijven om er voldoende oogschaduw vanaf te krijgen.

De blush zit in een heel mooi dubbel doosje. Bovenin zit de blush en het laagje eronder een handig spiegeltje. Geen kwastje of sponsje, maar die zou er evt nog bijpassen.
Ik kon deze kleur niet goed swatchen op mijn hand aangezien je op de foto de kleur niet goed kon zien. Het is een hele subtiele perzikkleurige blush. Heel natuurlijk en zeker mooi als je van nude looks houdt!
De blush kost 3,39

 

Ook al ben ik 36, ik hou nog steeds van “gekke” make-up producten. Waarom altijd voor de veilige keus gaan als je ook eens lekker gek kan knallen of experimenteren met meer kleur? ( ik draag ook niet voor niks altijd leuke felle jurkjes van Tante Betsy! ).
Dus koos ik voor de paarskleurige eyeliner pen en het highlighter potlood. Het eyeliner pen is er ook nog in wit en mintgroen. En uiteraard heel makkelijk in gebruik door de pen-vorm!

Zoals je ziet zijn ook deze producten super goed gepigmenteerd. Als je het highlighter potlood vervaagd ontstaat er een prachtige glans.
Zowel de eyeliner als het potlood kosten 1,99

Ik breng het potlood als een dikke streep aan, en daarna vervaag ik het met mijn vingers voor een mooie glans op je jukbeenderen. De blush breng je daaronder aan.

Hier kan je zien dat ik de oogschaduw en de eyeliner heb aangebracht. Ik heb alle kleurtjes van het oogschaduwpalette gebruikt. De donkerste kleur in de arcadeboog. De lichtste kleur net onder de wenkbrauw en in het ooghoekje. ( Mascara is van Mac False Lashes ).

En dan de foto waar ik de meeste retakes voor nodig had…haha. Ik moet hier nog zo aan wennen!! Maar ok, de totale make-uplook moet er natuurlijk ook op. Het is vrij natuurlijk, geen heftige make-up maar ideaal voor een normale doordeweekse dag!
De lipstick die ik op heb is Catrice Ultimate Colour nr. 370 in a rosegarden. ( hele fijne lipstick ).
Vraag: dragen jullie elke dag make-up?
 
Ik wens jullie een prachtige dag 🙂
Liefs Hilde
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Susan van der Zwaag - Sondeyker

  Mooie foto's hoor lieverd en knap van je dat je ook soms onopgemaakt op de foto gaat. En leuk om je Tante Betsy jurkjes op de foto te zien als achtergrond hihi.
  Ja ik draag elke dag make up en ga niet zonder de deur uit maar besteed er weinig tijd aan. Dagcrème daarna blush op mijn wangen en als oogschaduw 😉 dan een eyeliner (kohlpotlood) en mascara (de laatste twee van de Hema). Met dagcrèmes enzo ben ik nu door jouw blog wat mee aan het wisselen omdat ik nog heel veel samples heb liggen. Maar normaal dus heel budget een dagcrème van de Kruidvat, maar wie weet… Dikke knuffels!

  april 27, 2016 at 05:19
 • Reply Hilde Janbroers

  Je moet toch doen waar je je het fijnst bij voelt. En jij hebt ook niet veel nodig meid, je ziet er stralend uit als altijd!

  april 27, 2016 at 05:52
 • Reply Reginne

  Goedemorgen, wat een leuke blog post, en je make up ziet er echt super uit! Ik denk dat ik morgen eens even in mijn pauze naar de kruidvat ga (hebben ze ook andere kleuren?)

  Ik draag dagelijks make up (of mijn ogen moeten zo geïrriteerd zijn van de hooikoorts, dan sla ik wel eens een dagje over) maar ik draag een kohlpotlood van de etos (hypoallergeen) en mijn mascara is masterpiece van maximaal factor! En alleen als we een verjaardag of feestje hebben (tot ongenoegen van mijn vriend ;)) dan draag ik ook oogschaduw enzo!

  Liefs

  april 27, 2016 at 07:37
 • Reply Reginne

  Max factor dus haha handig die autocorrectie 😉

  april 27, 2016 at 07:38
 • Reply Reginne

  Max factor dus haha handig die autocorrectie 😉

  april 27, 2016 at 07:38
 • Reply Reginne

  Goedemorgen, wat een leuke blog post, en je make up ziet er echt super uit! Ik denk dat ik morgen eens even in mijn pauze naar de kruidvat ga (hebben ze ook andere kleuren?)

  Ik draag dagelijks make up (of mijn ogen moeten zo geïrriteerd zijn van de hooikoorts, dan sla ik wel eens een dagje over) maar ik draag een kohlpotlood van de etos (hypoallergeen) en mijn mascara is masterpiece van maximaal factor! En alleen als we een verjaardag of feestje hebben (tot ongenoegen van mijn vriend ;)) dan draag ik ook oogschaduw enzo!

  Liefs

  april 27, 2016 at 07:38
 • Reply Hilde Janbroers

  Ze hebben nog lipstickpotloden en nagellaksetjes. Ik vond het er zo fleurig en fris uitzien allemaal! Jammer dat als je naar buiten kijkt het nog niet helemaal lente-achtig aandoet..hihi.

  april 27, 2016 at 07:39
 • Reply juf Astrid

  Hee jurkenzusje! Mooie blog!
  Ik draag eigenlijk zelden make-up, maar vind het wel leuk om erover te lezen en ideetjes op te doen.
  Wat ik nu nog heb liggen is oud, dus tijd voor iets nieuws! Omdat ik eigenlijk nooit make-up draag moet het niet té heftig zijn, dus dan zijn deze kleurtjes volgens mij ideaal.
  Goed bezig Hilde!

  april 27, 2016 at 08:38
 • Reply Hilde Janbroers

  Inderdaad! Dit zijn prachtige pastelkleurtjes, dus absoluut niet te heftig! En met dit prijsje kan je best wat experimenteren…hihi. En dank je wel. 🙂

  april 27, 2016 at 09:22
 • Reply Mariska

  Wauw die kleur van die paarse eyeliner, zo mooi! Vind het palette ook zo mooi 😀 wat leuk allemaal!

  april 27, 2016 at 15:14
 • Reply Brigitte Vermeulen

  Ik draag iedere dag make up. Wenkbrauwen bijkleuren met de lichtste kleur potlood ( de beste tip ooit gekregen waardoor wenkbrauwen meer spreken – en ook niet zo eng donker worden , want dat staat mij echt niet . Verders een eyeliner ( zou dolgraag willen dat zo'n wing mij eens gaat lukken!) mascara et voila. Oogschaduw gebruik ik niet – ook geen blusher & op z'n tijd lipstick . Gebruik veel van Bourjois

  april 27, 2016 at 15:33
 • Reply Hilde Janbroers

  Ja gaaf hè? En zo lekker betaalbaar!

  april 27, 2016 at 16:30
 • Reply Hilde Janbroers

  De eyeliner wing moet ik ook nog flink oefenen. Ik ben nooit een ster in eyeliner aanbrengen geweest…blijven oefenen 😉

  april 27, 2016 at 16:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge