Follow:
Uncategorized

Essie Berried Treasures nagellakswatch

Zomer 2016 heeft Essie een prachtige collectie uitgebracht. En ik, als nieuwe Essie fan, moest daar natuurlijk wel iets van aanschaffen. Ik koos er 3 en vandaag laat ik jullie de eerste zien. Essie Berried Treasures!

Ik koos oa voor deze prachtige diep roze/rode kleur. Berried Treasures, prachtige naam ook! Beetje mystiek…en dat vind ik van deze kleur ook! Het is geen rood, maar ook geen roze…er precies tussenin. Ik vind het echt een prachtige sjieke kleur. Ook vind ik het een prachtige kleur om op mijn teennagels te doen.

Eigenlijk hoeft deze prachtige nagellak geen verdere uitleg. Hij lakt perfect, dekt prachtig en blijft mooi zitten. Het is gewoon een top merk met prachtige lakjes. Ik ben zo blij dat ik deze aan mijn collectie mag toevoegen!

Ik heb deze bij Bol.com gekocht voor 6,99.

Heb jij Essie nagellakjes in je nagellak voorraad?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Hennie

  Prachtig. Dit zijn echt de kleurtjes waar ik van hou. Zulke tinten draag ik erg vaak.

  Ik heb een paar lakjes van Essie in mijn stash, maar ik vind wel dat ze vrij vlot dik worden.

  juni 26, 2016 at 10:28
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik heb ze denk ik nog niet lang genoeg om het dikker worden op te merken. Ik zal het meemaken, ben benieuwd!

   juni 27, 2016 at 08:33
 • Reply Dascha

  Wauw, dit kleurtje wil ik ook!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  juni 26, 2016 at 17:06
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dat denk ik ook bij elk kleurtje nagellak die ik online tegenkom…hihi

   juni 27, 2016 at 08:33
 • Reply Astrid

  Mooi kleurtje! Zeker mooi voor de teennagels!

  juni 26, 2016 at 20:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge