Follow:
Uncategorized

Essie Coconut Cove nagellak

IMG_0442

Als er ergens coconut of kokos in de naam van het product staat heb je mij al. Dat is zo met showergels, bodylotions, shampoos….noem maar op! Dus toen ik deze Essie nagellak bij Bol.com zag wilde ik die gewoon proberen. Ik zocht online wat nagellak swatches met deze kleur op en werd nog enthousiaster. Wat een mooie kleur!

Het enige wat ik wel hoopte was dat deze wittige nagellak streeploos zou lakken. Ik heb al meerdere keren met lakjes gehad dat wanneer ze qua kleur in de buurt van wit kwamen dat het meteen stroperige lakjes werden. Afwachten dus totdat de post zou komen met mijn nieuwe Essie aanwinst.

IMG_0445

Bij het openmaken van het pakketje werd ik al vrolijk. Ik vind de Essie lakjes zo mooi van uitstraling! En het idee weer een mooi lakje aan mijn stash te mogen toevoegen maakt mij ook super blij! ( oh en terwijl ik deze blogpost maak, is het nog juni, dus heb ik nog geen koopstop…voor de controleurs onder mijn lezers…hihi ).

IMG_0444

De kleur is niet spierwit. Er zit een heel licht rozig ondertoontje in. Ik kan het niet helemaal omschrijven, maar het geeft de kleur een warmere gloed dan dat het alleen spierwit zou zijn. Maar nu het belangrijkste, lakt hij niet al te streperig?

Het eerste laagje maakte mij nog niet enthousiast. Ik zag toch echt streepjes en hij dekte op sommige nagels absoluut niet goed. Oh nee, zou mijn Essie liefde maar zo kortstondig zijn???!!! Gelukkig werd mijn liefde beloond na het aanbrengen van het tweede laagje. Hij dekte al mijn nagels volledig en er was geen streepje meer te zien! Ik gok dat het door mijn ietwat verouderde basecoat kwam dat het lakje er niet lekker “op kwam”.

Wow, wat een geweldige kleur! Zo zomers! Ik zou deze kleur in de winter niet zo snel dragen. Wellicht alleen als de straten bedekt zijn met sneeuw. Maar voor de zomer vind ik dit een geweldig lakje!

IMG_0443

Na 3 dagen chipte er wat kleine stukjes af. Ik moet wel zeggen dat dit op nagels was die al beschadigt waren van zichzelf. Dus daardoor had de lak natuurlijk geen goede hechting. Ik vergeef dat Essie uiteraard. 😉

Ja, mijn conclusie moge duidelijk zijn. Ik hou van Essie! Na mijn koopstop zal ik zeker weer een leuk kleurtje aanschaffen. En deze kleur mag vol trots tussen mijn mini Essie collectie gaan staan, dat verdient dit lakje absoluut!

Ik kocht het Essie lakje voor 6,95 bij Bol.com

Hoe vind jij deze kleur nagellak?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Lonneke

  Dit is ook wel echt een musthave lakje uit de nieuwe collectie van Essie!

  juli 8, 2016 at 09:22
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   zo kan ik nog wel meer musthaves aanwijzen..hihi

   juli 8, 2016 at 12:24
 • Reply Astrid

  Heel mooi kleurtje! Inderdaad ook leuk voor winterwonderland (misschien met hier en daar een glottertopcoat?), maar nu voor de warmere dagen ook geschikt.

  juli 8, 2016 at 10:08
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   goed idee! Ik hou van glitter!

   juli 8, 2016 at 12:25
 • Reply Rowenia

  Wat een prachtige kleur, ik ben zelf niet echt van de nagellak maar deze zou ik zeker aanschaffen. ik vind lichte kleuren toch wel wat hebben.

  Weet jij toevallig ook een mooie witte kleur? die goed dekt en mooi aanbrengt?

  juli 8, 2016 at 14:11
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Rimmel heeft een hele mooie witte!

   juli 8, 2016 at 21:21
   • Reply Rowenia

    Bedankt voor je reactie. Ik ga deze week eens kijken.

    juli 11, 2016 at 14:03
 • Reply Celine

  Hele mooie kleur! Leuk met wat gouden ringen en misschien een accentnagel!

  juli 8, 2016 at 17:42
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik hou het liever rustig…hihi

   juli 8, 2016 at 21:23
 • Reply Babs

  O ja, heel mooi! En goed dat ie niet streept… ik durfde witte kleuren ook niet meer aan eigenlijk.

  juli 8, 2016 at 19:37
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Deze durf je wel aan 😉

   juli 8, 2016 at 21:23
 • Reply Quinty

  Wat leuk zo’n bijna witte kleur! Ik heb zelf nog nooit een nagellakje van Essie geprobeerd maar hoor er zoveel goede dingen over dat ik er misschien toch maar eentje moet gaan proberen!:)

  juli 8, 2016 at 23:02
 • Reply Miriam - Nailtalk

  Deze zet ik gelijk op m’n wishlist!! Wat een beauty!

  juli 10, 2016 at 23:37
 • Reply Lesley

  Deze kleur is prachtige <3 Ik heb hem nog niet maar staat zeker op mijn Essie wishlist (ik voel me net een verslaafde maar ben ik ook wel een beetje aan essie hihi)

  juli 15, 2016 at 22:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge