Follow:
Uncategorized

Essie Passport to Happiness nagellak swatch

Mijn allereerste Essie nagellak is een feit! Passport to Happiness heet mijn nieuwe geluk! En nu ben ik waarschijnlijk ook besmet geraakt met het Essie-virus. Sowieso heb ik al snel een “verzamel-virus” te pakken, dus ik had het kunnen weten. 😉

Ik kocht bij de Etos mijn allereerste Essie nagellakje uit de Bridal 2016 collectie. Wat een prachtige collectie is dit zeg! Eigenlijk, bij nader research online, vind ik alle collecties prachtig. 😉

Er stonden in de display nog wat kleurtjes van deze collectie en deze kleur sprong er voor mij echt uit. Een beetje lichtgroene parelmoer nagellak, echt prachtig! Ik was natuurlijk reuze benieuwd hoe de Essie nagellak zou lakken. Ik hoorde en las daar zoveel goeds over.

Ik heb eerst een basecoat gebruikt en die goed laten opdrogen. Daarna 2 laagjes van de Essie en een topcoat als afsluiter. Wow! Hij lakt super en hij dekt ook heel mooi. Tja, ik kan niet anders zeggen dat ik fan ben! Essie-fan!

Ik vind de uitstraling van de Essie flesjes ook super. Lekker strak en herkenbaar. Ook het Essie logo dat in het glas verwerkt zit aan de zijkant vind ik mooi. Stiekem voel ik er vaak even aan….I know, a bit freaky huh?!

Ik ga jullie verklappen dat er alweer 3 onderweg zijn naar mij. Ze hadden bij Bol.com een actie met korting, dus ik heb van de nieuwere collectie 3 super gave kleurtjes besteld. Tja, er zijn ergere verslavingen 😉

Hebben jullie ook Essie nagellakjes in jullie stash?

Essie nagellak is oa te koop bij de drogist voor 9,99.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply vicky20

  Dit is een goed artikel.

  juni 24, 2016 at 09:06
 • Reply Lonneke

  Wat leuk om ook jouw review van dit prachtige lakje te lezen 😀 Het is ook een mooie collectie en via Bol.com ook een stuk goedkoper dan in de winkels. Welkom trouwens bij de club van Essie verslaafde haha. Ik ben ook benieuwd naar de drie andere kleuren die eraan komen! Liefs

  juni 24, 2016 at 09:09
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ben aan het lakken op dit moment. Dus de andere komen ook snel online…Ik ben helemaal in love! hihi

   juni 24, 2016 at 09:30
 • Reply Babs

  Ik heb nog steeds geen nagellak van Essie gekocht… vrees bijna dat als ik het koop dat ik ook ‘om’ ben straks… ziet er prachtig uit!

  juni 24, 2016 at 11:23
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dat kan ik je op een briefje geven inderdaad..haha

   juni 24, 2016 at 12:13
 • Reply Marushi

  Hmm…ik weet niet echt goed wat ik van deze kleur moet vinden. Ik vind hem in ieder geval wel mooie op je nagels dan de kleur in het flesje. -x-

  juni 24, 2016 at 13:19
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja kleuren zijn natuurlijk persoonlijk…hihi. Bedankt voor je berichtje!

   juni 24, 2016 at 15:47
 • Reply jeapiebel

  Ik had essence gewonnen van winactie. Ik hoor veel positieve verhalen over. Leuke kleur dit.

  juni 24, 2016 at 22:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge