Follow:
beauty

Etos Color Care Moisturizing Intense Color Lipsticks

etos1

Onlangs was er bij Etos een leuke actie met hun lipsticks, dus besloot ik er 2 mee te nemen! Het schap was al aardig leeggeroofd, maar ik kon toch nog 2 beauties meepakken. Benieuwd naar de swatches en mijn bevindingen?

Er was een tijd dat ik alleen een glossje op mijn lippen deed en het wel goed vond. Dat is verleden tijd! Ik begin een ware passie voor lipsticks te ontwikkelen. Met als gevolg dat ik vaak bij een bezoekje aan de drogist ook een lipstick meeneem. Vaak val ik toch voor roze tinten aangezien ik die toch het mooiste bij mij vind staan.

etos

zwart trekt wel stof aan, dat is jammer 😉

De hulzen vind ik echt gaaf! Strak, zwart en met het Etos logo erop. Het enige kleine nadeel vind ik dat de kleursticker op de dop zit en niet ( ook nog ) onderop de lipstick zelf. Mocht je een keer meerdere lipsticks op tafel hebben liggen zonder dop ( zoals ik met het maken van de foto’s ), kan er een probleempje ontstaan met het zoeken van de juiste dop bij de juiste lipstick. ( gelukkig had ik maar 2 lipsticks 😉 ). Verder vind ik de verpakking en uitstraling top!

Dit zegt Etos:

“Lipstick Color Care

Niet alleen de namen, maar ook de kleuren van de Color Care Lipsticks zijn om van te smullen! De lipsticks hebben een lichtgewicht crèmetextuur die super zacht aanvoelt en je lippen tegelijkertijd verzorgt én beschermt. De intens gepigmenteerde formule zorgt voor een egale dekking die lang blijft zitten.

De lipsticks zijn verkrijgbaar in maar liefst 30 kleuren.”

etos2

De kleuren die ik kocht zijn ( links ) L’Amour Toujours en ( rechts ) Summer Sweet. Beide roze tinten en lekker knallend! Ideaal voor het najaar, aangezien ik dan vaker fellere tinten draag.

Swatches

etos4

links L’ Amour Toujours en rechts Summer Sweet

etos5

L’Amour Toujours

etos6

Summer Sweet

De Summer Sweet is op mijn lippen iets warmer roze, maar beide hebben toch een koele ondertoon, perfect!

Wat vind ik ervan?

Ik vind de lipsticks heerlijk aanbrengen. Ze voelen romig en hebben een mooie glans. Houdt wel rekening met het opnieuw aanbrengen na een maaltijd want ze zijn niet extreem langhoudend. Een paar uurtjes blijven ze wel mooi zittten! Ik vind ze voor de prijs van 3,99 ( en vaak leuke acties ) erg goed. Hier ga ik er zeker meer van kopen.

etos3

En dit detail vind ik overigens ook geweldig!

Heb jij al eens Etos make-up gebruikt?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Maaike

  Vroeger had ik heel veel Etos eigen merk make up, maar ik kijk er nu eigenlijk nooit meer naar. Vond het altijd te veel hit en miss qua kwaliteit en ik heb een aantal super producten gehad, maar om die gems er tussen uit te vissen kostte me teveel moeite.
  Maaike onlangs geplaatst…Styling turtle necksMy Profile

  oktober 14, 2016 at 06:41
 • Reply Deb

  Mooie kleurtjes! Vooral L’Amour Toujours, leuke naam ook 😉 Ik krijg gelijk dat nummer van Gigi d’Agostino in mijn hoofd hihi.
  On topic: Ik draag zelf ook liever lipsticks dan glosses, al ging ik laatst wel overstag voor een lipgloss toen ik bij Kiko was.
  Deb onlangs geplaatst…Atlas Arganolie: vloeibaar Marokkaans goud uit NederlandMy Profile

  oktober 14, 2016 at 06:49
 • Reply Romy

  Wat een mooie kleur heb je op je lippen! Ik draag ook weinig lipsticks, maar ga deze van de Etos zeker overwegen.
  Romy onlangs geplaatst…Geen gezichtsverzorging? Ik ga mijn leven beteren!My Profile

  oktober 14, 2016 at 07:43
 • Reply Linda

  Ik heb hier en daar wel wat Etos producten. Ze zijn fijn maar niet mijn favoriet. De kwasten van de Etos vind ik wel erg fijn.
  Linda onlangs geplaatst…Shop log – LondonMy Profile

  oktober 14, 2016 at 07:53
 • Reply Susan

  Nee nog nooit! Niet sinds hun vernieuwde producten. Ik heb deze lipsticks al wel eens vastgehad maar daarna toch getwijfeld. Ze zijn wel erg mooi!
  Susan onlangs geplaatst…Body&Fit Smart MuffinsMy Profile

  oktober 14, 2016 at 08:08
 • Reply marije

  Mooie kleurtjes! Zag ze toevallig in nude tinten in de folder staan.
  marije onlangs geplaatst…Plus Size Fashion Friday: Sweater weatherMy Profile

  oktober 14, 2016 at 08:19
 • Reply Nancy

  Ik kocht eerder wel makeup van de Etos maar wij hebben zo’n k.. Etos bij ons in het dorp dat ik er al jaren niet meer kom. Ik moet ook zeggen dat ik een beetje verslaafd ben aan de Mac lipstick.
  Nancy onlangs geplaatst…PLEATED SKIRT FALL VERSIONMy Profile

  oktober 14, 2016 at 09:03
 • Reply Mariska

  Echt mooie kleuren! De verpakking vind ik er ook netjes uitzien. Je gebruikt toch maar 1 lipstick tegelijk denk ik, dus dat komt met die labeltjes ook wel goed 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | Oma’s wijze woorden waar ik naar leefMy Profile

  oktober 14, 2016 at 09:04
 • Reply Hennie

  Ik kocht vroeger wel eens make-up van de Etos. Nu eigenlijk alleen nog maar heel af en toe. De primer van ze is erg fijn en ook mijn eerste BB cream ever kwam van de Etos.

  Mooie kleurtjes. Ik ben net als jij van de koele tinten!
  Hennie onlangs geplaatst…Unboxing Healthbox | Oktober 2016My Profile

  oktober 14, 2016 at 09:23
 • Reply Mariëlle

  Ik vind ze er érg goed uitzien, ik wil echt nog eens meer van Etos proberen!!
  Mariëlle onlangs geplaatst…How to get lucky – gewoon niet nadenken?My Profile

  oktober 14, 2016 at 09:26
 • Reply Babs

  Mooi detail inderdaad!
  Summer Sweet vind ik een mooie kleur.
  Babs onlangs geplaatst…No7 introduceert Match Made Lipstick ServiceMy Profile

  oktober 14, 2016 at 10:52
 • Reply Astrid

  Ik hou ook van koele tinten. Ik heb ook een paar lipsticks van Etos en vindt ze wel fijn. Romig en goed pigment. Houdbaarheid is niet mega, maar ja, wat verwacht je voor deze prijs, toch? Dat logo is wel sjiek he?
  Astrid onlangs geplaatst…Grote Beauty Winactie!My Profile

  oktober 14, 2016 at 13:32
 • Reply Mariska

  Oh die kleuren vind ik wel heel erg mooi! Etos is heel goed bezig de laatste tijd ook 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…10 dingen waar iedereen van houd, behalve ikMy Profile

  oktober 14, 2016 at 16:10
 • Reply Lonneke

  Prachtige foto’s!

  Mooi kleuren zeg, zag ze toevallig vandaag ook bij de Etos, volgende keer dus toch maar één meenemen!
  Lonneke onlangs geplaatst…Gastartikel op Beauty Unboxing | Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty BalmMy Profile

  oktober 14, 2016 at 19:08
 • Reply Evelien

  Wauwie, zulke leuke kleurtjes & fijne prijzen ook! Ik moet echt snel eens langs Etos. Ze hebben echt zoveel leuke, nieuwe dingen!
  Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Monster’s Ball Bath BombMy Profile

  oktober 15, 2016 at 23:16
 • Reply Romy

  Zelf vind ik het hele fijne lipsticks! Mooie kleurtjes ♥
  Romy onlangs geplaatst…Thesparklingbeauty 2 jaar!My Profile

  oktober 24, 2016 at 13:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge