Follow:
beauty

Etos Rosemary & Fig Collectie

Etos

Donkere avonden, regen die tegen de ramen tikt, kop thee erbij en kaarsjes aan. Toen ik de doos opende van het persbureau en ik de Etos Rosemary & Fig producten zag maakte mijn hart een sprongetje. Een heerlijke geurkaars ( mijn voorraadje was al aardig geslonken ), geurstokjes en producten om een heerlijk verwenmomentje voor jezelf te creëren. Wat wil een vrouw nog meer?

Etos

De Rosermary & Fig collectie van Etos is een Limited Edition. De uitstraling geeft mij iets ‘kerstigs’ door de rode verpakkingen en goud en zwarte opdruk. ( een ideaal cadeautje voor onder de boom! ).

Etos heeft wat mij betreft écht een geweldige stap gezet met het uitbrengen van de Botanical Boost collecties. Mooie betaalbare producten die echt een zeer luxe uitstraling hebben. Chapeau Etos!

“Laad je humeur en je huid op door de heerlijke werking van deze Limited Edition Botanical Boost Rosemary & Fig lijn. Ideaal voor de bescherming van de droge huid in deze koude dagen.”

Etos

De prijzen van de producten variëren van 3,49 tot 7,99. Ontzettend goed betaalbaar dus! Ik was zelf wel bekend met de geur van Fig ( vijg ) door een lijn van The Body Shop. De geur van vijg is zoet en warm, helemaal mijn stijl. Persoonlijk vind ik, door de toevoeging van rozemarijn, de lijn van Etos lekkerder dan die van The Body Shop. De geur is voller en vrouwelijker.

De Body Cream komt in een mooie pot met luxe uitstraling. Een plastic pot wat ik persoonlijk prettig vind. ( ik heb ooit een glazen pot in mijn badkamer laten vallen, geen pretje! ).

Etos

De Body Cream is makkelijk smeerbaar en niet al te vet. Hij trekt snel in en laat een heerlijke warme geur op de huid achter.

Etos

De substantie zit tussen een bodylotion en body butter in.

De pot bevat 200ml en kost 4,99.

Etos

Heb je, net als ik, in het najaar extra last van droge handen? Ook daar heeft Etos aan gedacht. In deze Limited Edition lijn is namelijk ook een handcrème verkrijgbaar. In een handige tube met schroefdopje en dezelfde mooie luxe uitstraling. De handcrème is voedend en beschermend en maakt de handen heerlijk zacht.

Etos

Etos

Eigenlijk is dit een tube die je gewoon standaard in je tas moet hebben. De handcrème trekt lekker snel in en je handen voelen meteen weer comfortabel aan. En ja, de geur, die is hemels.

De tube bevat 75ml en kost 3,49.

Etos

De mazzelaars onder ons die een bad hebben kunnen hun hart ophalen. Ook zijn er in deze lijn badbruisballen verkrijgbaar. In een leuk doosje met 2 bruisballen kan je 2 keer heerlijk van een bad genieten met de warme geur van rozemarijn en vijg. ( ik ben jaloers! ). Wil je dus écht even helemaal een verwenmoment voor jezelf? Dan is een bad met een bruisbal dé oplossing! Ik ga ze bewaren voor een moment dat ik een keer een bad tot mijn beschikking heb, ik kan niet wachten.

Bath Fizzer 4,99

Etos

Éen van mijn favorieten! De geurkaars van de Rosemary & Fig collectie. Die van mij is al halverwege opgebrand. De kaars geeft je vertrek een heerlijke warme en zwoele geur. Niet te overheersend ( sommige geurkaarsen willen bij mij nogal eens op de luchtwegen slaan, deze absoluut niet. ), maar subtiel aanwezig.

De dag dat ik de foto’s maakte viel bij ons de stroom uit ( hele slimme werklui die in de straat bezig zijn hadden dat veroorzaakt, top ). Maar, eerlijk is eerlijk, als de stroom dat tóch uit moest vallen, dan was dit wel het perfecte moment! Ik kon meteen de geurkaars branden om wat warmte en licht te creëren. Ik hou van (geur)kaarsen! Zeker eentje die ik nog een keer zal gaan aanschaffen bij Etos!

Etos

Geurkaars 6,99

Etos

De geurstokjes vind ik altijd leuk en decoratief staan in huis. De geur heeft wel even tijd nodig om een vertrek te vullen in vergelijking met de geurkaars is mijn mening. Ik heb de geursticks daarom in een kleiner vertrek gezet, het toilet! En ik kan je vertellen dat Thomas het zelfs opviel toen hij uit school kwam. “Mam, wat ruikt het lekker in de wc!”. Nou, een mooier compliment kan Etos niet krijgen wat mij betreft. 😉

Scented Sticks 7,99

Etos

De Botanical Boost Rosemary & Fig Limited Edition Collectie is tijdelijk verkrijgbaar bij Etos . Absoluut een perfect cadeautje voor de feestdagen!

Heb jij weleens iets van de Botanical Boost producten van Etos cadeau gegeven of gekregen?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Het ziet er zo mooi uit en ik zal zeker iets van op mijn gaan shoplist zetten….

  Xoxo

  november 19, 2017 at 07:49
 • Reply Romy

  Ja, deze lijn is echt heerlijk! Ik heb ook een paar producten uit deze lijn en vind ze alleen al zo lekker ruiken. De body butter heb ik niet, maar daar maak je me zeker nieuwsgierig naar.
  Romy onlangs geplaatst…Als ik één dag een man was…My Profile

  november 19, 2017 at 08:26
 • Reply Mariska

  Heerlijke lijn vind ik dit en inderdaad de kaars is heel subtiel aanwezig. Had van mij wel wat meer gemogen 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Sinterklaas cadeaus inspiratie beautyMy Profile

  november 19, 2017 at 12:26
 • Reply Jessica J.

  Ik vind de verpakkingen er allemaal zo stijlvol uitzien. De geurstokjes lijken me inderdaad ideaal voor in het kleinste kamertje. 😉
  Jessica J. onlangs geplaatst…Het perfecte handbagagekoffertje? De SUITSUIT Fabulous Fifties!My Profile

  november 19, 2017 at 19:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge