Follow:
beauty

Fabulashes met de nieuwe mascara’s van Etos!

etos

Voor betaalbare goede mascara’s hoef je tegenwoordig niet lang meer op zoek. In het budget segment zijn al heel veel pareltjes van mascara’s tevoorschijn gekomen. Etos komt met een hele bups aan nieuwe mascara’s met een mooie prijs. Ik ontving drie van deze beauties met een hoog ‘heb-gehalte’ door de gezellig gekleurde hulzen. Samen met Amy heb ik de mascara’s getest. Zitten er nog mooie pareltjes tussen?

De mascara’s die ik ontving zijn (van boven naar beneden):

 • Amaze me forever (black) – knal roze huls
 • Remember me Always (blue) – licht roze huls
 • Care for me Gently sensitive (brown) – licht blauwe huls

De mascara’s hebben een mooie dikke en stevige huls wat lekker in de hand ligt. Ze zien er hip en kleurrijk uit en de teksten op de huls vind ik ook erg leuk en pakkend. De borsteltjes variëren een klein beetje van elkaar. Een wat voller borsteltje bij de Remember me Always mascara wat ook een volume mascara is. Een recht smaller borsteltje bij de Amaze me forever mascara die mega volume zou moeten geven. En een taps toe lopend borsteltje bij de Care for me Gently mascara die fabulous volume moet geven.

Het moge duidelijk zijn dat het dus alle drie volume mascara’s zijn. En of ze dat ook daadwerkelijk geven kunnen we natuurlijk alleen maar ontdekken door ze te testen!

Amy wilde maar al te graag de mascara’s testen, altijd handig van die tienerdochters in huis. ;-). Amy kwam al heel snel tot de ontdekking dat ze Care for me Gently mascara (bruin) ook heel lichtjes op de wenkbrauwen gebruikt kon worden. Op deze close up foto zie je wel wat korreltjes daarvan, maar van een afstandje is het niet te zien en zijn haar wenkbrauwen heel mooi in model met een licht bruine kleur. Extra tip van Amy dus!

Remember me Always Fabulous Volume Mascara

Blauwe mascara gebruiken wij hier in huis eigenlijk nooit. Maar Amy vond het super leuk om dit wel eens een keer te testen. Want voor een feestje is het natuurlijk best leuk om een keer een knal kleur op je wimpers te doen toch?

etos

etos

We waren beide best verbaasd over het gaaf knal effect wat deze kleur mascara geeft. Amy kan deze kleur best hebben! Het volume effect is ook goed. Sommige wimpers plakken een beetje aan elkaar maar dit is eventueel nog met een kammetje te verhelpen. Zonder mascara primer onder de mascara vinden wij beide het effect prima!

De Care for me Gently sensitive (brown) heeft Amy uiteraard ook getest.

etos

Een bruine kleur mascara geeft een warme oogopslag. Stiekem vind ik bruin vaak nog mooier dan een zwarte mascara. Het volume vind ik redelijk. Niet echt een wow-effect, maar zeker ook niet teleurstellend. De kleur is mooi diep bruin. Ik ga deze mascara zeker vaak gebruiken! (mits Amy hem niet stiekem inpikt natuurlijk ;-))

De Amaze me forever (black) is een mascara die qua kleur altijd goed is. Amy heeft deze getest in combinatie met een wimperkruller.

Voor een natuurlijke look een prima mascara. Wil je veel volume dan is deze mascara niet echt de meest effectieve mascara. Ook had hij de neiging wat te vlekken rondom het ook. Deze mascara vonden wat volume betreft het minste van de drie.

Alle nieuwe Etos mascara’s zijn verkrijgbaar bij Etos voor 4,99.

Wat vind jij van deze nieuwe mascara’s?

Liefs Hilde

** Ik heb deze mascara’s ontvangen voor mijn blog **

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige blauwe mascara en zo een mooi resultaat 😉

  augustus 5, 2018 at 10:36
 • Reply liesbeth van doorn

  jammer dat de separation mascara uit de handel is. dat vond ik een hele fijne mascara.

  maart 18, 2019 at 11:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge