Follow:
beauty

Fanllory Intensive Treatment Whitening Face Mask

fanllory

Niets is lekkerder, na een drukke dag, om de dag af te sluiten met een heerlijke masker. En drukke dagen heb ik de afgelopen tijd meer dan genoeg. Door het kopen van een nieuw huis, ons huidige huis verkoop klaar maken, ben ik eigenlijk elke avond lichtelijk uitgeput. En toen een familielid mij vertelde dat ik er best moe uitzag wist ik dat het weer tijd was voor een masker. Een GOED masker ūüėČ

Fanllory

Het merk Fanllory is nieuw voor mij. Ook al heb ik als blogger en een geschiedenis als verkoopster in een parfumerie, het merk Fanllory deed bij mij geen belletje rinkelen. Het merk veroverde vorig jaar Instagram en is sindsdien een enorme hit!

Fanllory¬†is ervan overtuigd dat het belangrijkste deel van de schoonheid van een vrouw van binnenuit komt. Zij vinden het van belang dat vrouwen zich bewust zijn van hun eigen waarde en van hun lichaam houden.¬†Fanllory¬†helpt met haar skincare de natuurlijke schoonheid van de vrouw te benadrukken en haar zelfrespect op een positieve manier te be√Įnvloeden. Op die manier is de moderne, drukbezette vrouw in staat haar volledige potentie te benutten. We leven in een tijd waarin schoonheid niet langer een kwestie van leeftijd is.¬†Fanllory¬†begrijpt de behoefte om er altijd op je best uit te zien¬†en lanceert daarom haar nieuwe productlijn.

fanllory

De productlijn van het merk bestaat uit innovatieve en hoogwaardige gezichtsmaskers. Zo legt¬†Fanllory de focus op de kwaliteit van ingredi√ęnten en beschikt het over een eigen laboratorium en fabriek, gevestigd in Frankrijk. Samen met een onderzoeksteam van experts dat bestaat uit een team van biologen, worden er kwalitatief hoogwaardige gezichtsmaskers geproduceerd. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beauty industrie, verzekert het team de hoogste kwaliteit aan producten die allen in het lab worden getest.

De lancering van de shaker masks zijn slechts het begin van een lijn producten die ervoor zorgen dat je de ervaring van een luxe spa in je eigen huis kan ervaren.

fanllory

Fanllory Intensive Treatment Whitening Face Mask in de test!

Na de confrontatie met mijn vermoeide, vale gezicht besloot ik eindelijk eens een overheerlijk sheet mask te gebruiken. Ik had de maskers al een tijdje in huis, maar was ze door alle drukte gewoon vergeten.

Na eerst een heerlijke douche te hebben genomen, mijn gezicht goed te hebben gereinigd, was het tijd voor het masker. Wat ik meteen al prettig vond aan dit sheet masker was het feit dat het niet zo ontzettend drupte. Sommige sheet masks zijn zó doordrenkt met serum/vloeistof dat mijn hele nek nat wordt. Het Fanllory masker is precies goed doordrenkt met hoogwaardig serum en blijft goed zitten.

Ik moet ook zeggen dat ik er met dit sheet masker niet meteen afgrijselijk uitzie! Haha.

Wat doet het Fanllory Intensive Treatment Whitening Face Mask?

  • Geeft een frissere uitstraling
  • Vermindert ouderdomsvlekjes
  • Vermindert pigmentvlekjes
  • Voorkomt huidveroudering
  • Vochtregulerend
  • Beschermt de huid

Conclusie

Dit masker is absoluut een aanrader! Ik voelde na een kwartiertje dat mijn huid al het serum had “opgeslurpt” en mijn huid voelde heerlijk zacht aan. Voor het slapen bracht ik nog mijn andere huidverzorging aan en in de ochtend moest ik toch eerlijk bekennen dat mijn huid er stralender uitzag dan de ochtend daarvoor. Mijn huid heeft gewoon √©cht even een heerlijke boost gekregen door het masker! En ik ben dus blij dat ik er nog eentje in de kast heb liggen om binnenkort weer even van te genieten ūüėČ

Prijzen en verkrijgbaarheid

Het Fanllory Whitening Mask kost ‚ā¨17,50 en is online verkrijgbaar bij Fanllory webshop.

Over niet al te lange tijd schijnt er ook een gezichtsverzorgingslijn aan te komen. Ik kan niet wachten!

Liefs Hilde

** Ik heb dit masker ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge