Follow:
Uncategorized

Favorieten Augustus 2016

favorietenaugustus

Ook deze maand heb ik weer een aantal favoriete producten die ik jullie wil laten zien. Het is altijd even kiezen om geen berg aan producten over te houden, maar het is mij gelukt! Deze maand my lucky 7!

The Body Shop Honeymania Body Butter

honeymania

Het liefst zou ik al mijn body butters op de foto zetten, maar dat wordt te gortig natuurlijk. Jullie weten ondertussen wel dat er elke maand wel een body butter voorbij komt inmiddels. De Honeymania is op dit moment echt een favoriet. Gelukkig maar, want ik heb een jumbo pot van 400 ml om op te maken. Hij ruikt zo zalig! Heel subtiel, licht zoetig. Ik ben echt verliefd op deze geur!!

Balea Vanille & Cocos showercrème

balea

Wat hebben deze douchecrèmes mij verrast! Ik had niet al te hoge verwachtingen vanwege de zeer budget prijs. Maar man, wat een geweldige producten! Ik heb een vriendin nog meteen een mega voorraad laten meenemen. 😉 Ze ruiken lekker, schuimen in combinatie met een puff ontzettend goed, laten geen droge huid achter. Gewoon super! De Vanille & Cocos is op dit moment mijn favoriet.

The Body Shop Pomegranate softening facial wash

pomegranate

Na mijn teleurstelling met de facial wash van Philosophy is dit echt een verademing! Deze ruikt zalig, komt makkelijk uit de tube ( waar ik bij Philosophy tegenaan liep ) en is heerlijk zacht. En, niet geheel onbelangrijk, hij reinigt prima! Ook is hij qua prijs natuurlijk voordeliger dan Philosophy. Wellicht nog steeds niet budget, maar gelukkig heeft The Body Shop vaak genoeg acties om van te profiteren. Mijn nieuwe holy grail!

MAC Mineralize Skinfinish highlighter Soft & Gentle

mac

Wow, ik had nooit verwacht dat ik zo dol op een highlighter zou worden. Deze is echt zo mooi! De review kwam onlangs al online en ik ben echt verliefd op deze prachtige highlighter. Misschien extra bijzonder omdat ik hem van mijn moeder heb gekregen. 😉

Essence Longlasting Lipstick nr. 13 Love Me

essence

Deze lipstick ontving ik tijdens het Essence event en ik draag hem sindsdien bijna elke dag. Een prachtige warm roze kleur die mij echt staat. Deze kleur past gewoon bij mij. Hij brengt makkelijk aan, blijft redelijk lang zitten ( ik werk hem op een dag 2 x bij ongeveer ), en voelt heerlijk aan op mijn lippen. Ja, ik ben dol op Essence lipstick!

Catrice Glam & Doll Mascara

catriceglam

Nog een pareltje wat ik ontving bij het event. Ik werd tijdens het event gewezen door mede bloggers op deze mascara, en inderdaad een geweldige mascara! Ik hoef er eigenlijk geen woorden meer aan vuil te maken, gewoon top!

Utsukusy Platinum Cream

ut

And last but not least mijn favoriete crème op dit moment: Utsukusy Platinum Cream. Mijn magische Harry Potter Snaai! Je kan de uitgebreide review hier hier lezen. De review zegt al genoeg denk ik. Gewoon een geweldige crème!

Dit waren mijn favorieten voor deze maand! Ken jij sommige producten al? En wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

Liefs Hilde

** in dit artikel zitten producten die ik heb gekregen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

25 Comments

 • Reply Susan

  Wat een leuke producten zeg! De producten van TBS zijn ook al jaren mijn favorieten
  Susan onlangs geplaatst…Ik heb een tattoo!My Profile

  augustus 30, 2016 at 07:45
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   The Body Shop is ook eigenlijk de enige winkel waar ik niet voorbij kan lopen zonder naar binnen te gaan…;-)

   augustus 30, 2016 at 20:03
 • Reply Linda

  Leuk om ze allemaal bij elkaar te zien 🙂 Ik ben ook fan van de body butters van TBS en de douchegels van Balea 🙂 -x-
  Linda onlangs geplaatst…Essie – Japanese if you please – Limited editionMy Profile

  augustus 30, 2016 at 08:38
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Body Butters en Balea rock!

   augustus 30, 2016 at 20:03
 • Reply Mariska

  Soft & Gentle is ook gewoon ontzettend mooi 😀 al die crèmes enzo. Wat een feestje. Klinkt zo lekker allemaal 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Herkenbare make-up drama’s & frustratiesMy Profile

  augustus 30, 2016 at 09:15
 • Reply Astrid

  Wat een mooie producten weer! De lipstick ziet er mooi uit! En uiteraad ontbreekt de bodybutter niet hihi.
  Astrid onlangs geplaatst…Ziaja Shampoo tegen huidirritatie reviewMy Profile

  augustus 30, 2016 at 09:19
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Leuk artikel weer, de douchegel van Balea is al een tijd mijn favoriet. Ik hou van kokos!!!!!
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Recept: Jonna’s zelfgemaakte hamburger (BBQ tip!)My Profile

  augustus 30, 2016 at 10:36
 • Reply Babs

  Heerlijke favorieten! Utsukusy of course en ik heb ook die lipstick. Herken hem direct! Tja.. kokos, daar word ik ook heel blij van 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Review- NYX micro brow pencilMy Profile

  augustus 30, 2016 at 10:57
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh ik geloof dat ik de volgende keer als ik weer eens naar Duitsland ga naar de DM moet (alhoewel we gaan meestal op zaterdagnamiddag en dan is hij al dicht…dus eens kijken of ik manlief kan verleiden ;)).
  Die Catrice mascara klinkt ook wel heel interessant, ik gebruik normaal altijd die van de Hema maar wie weet ga ik die eens een keer kopen.
  Leuk dat je mee doet aan de Tante Betsy giveawsy en zoals je misschien al zag heb ik je beide foto’s gisteren gedeeld (met link naar je winactie ;)). Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…This is how to do it MondayMy Profile

  augustus 30, 2016 at 11:53
 • Reply Rachel Kromdijk

  Liefde voor MAC ik gebruik deze ook dag in dag uit! ideaal product
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Hè het is okè!My Profile

  augustus 30, 2016 at 14:38
 • Reply Marieke

  Hahaha hier na 6 weken vakantie in Duitsland ook de DM leeg gekocht. Een flinke doos vol met balea producten mee terug genomen naar Nederland. Wat ruiken ze heerlijk hè. Op de crème spoeling na vind ik hun producten super. En voor dat geld!

  augustus 30, 2016 at 15:11
 • Reply Tania

  Die Balea douchegel is ook 1 van mijn favorieten, en lekker goedkoop
  Tania onlangs geplaatst…OP # AugustusMy Profile

  augustus 30, 2016 at 16:48
 • Reply Annette

  Mooie favorieten heb je gekozen.
  Annette onlangs geplaatst…VichyMy Profile

  augustus 30, 2016 at 19:19
 • Reply Janine

  Erg mooie producten! De glam &doll mascara is erg fijn en zeker ook een favoriet van mij, het zelfde geld voor de essence lipstick.
  Janine onlangs geplaatst…Hoelang is make-up houdbaar? My Profile

  augustus 30, 2016 at 21:10
 • Reply YuSt

  Fijne favorieten! Ik wil snel een keer Utsekusy proberen, ik word gek van al die reviews Maar eerst kijken of ik nog uitkering krijg. Want nu moet ik het met zakgeld van de man doen. En Balea is zo’n fijn merk. Niet alles scoort bij mij punten, de droogshampoo slaat op mijn luchtwegen. Dan lijkt het wel muggenspray, yuk!
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | FUN lacquer | Bachelor’s Button | Nagellak swatchMy Profile

  augustus 30, 2016 at 22:17
 • Reply Quinty

  Die soft & gentle hightlighter van Mac wil ik ook wel een keertje proberen! Zie er altijd zulke goede meningen over 🙂
  Quinty onlangs geplaatst…∆ MIJN EERSTE ECHTE ESSENCE MISKOOPMy Profile

  augustus 30, 2016 at 22:39
 • Reply De Dotties

  Ik ben heel benieuwd geworden naar die mascara! De Body Butters van The Body Shop vind ik ook altijd heerlijk!
  De Dotties onlangs geplaatst…Lekker & Gezond aardbei-banaan ijsjesMy Profile

  augustus 30, 2016 at 22:55
 • Reply Tamara TS

  Van Balea word ik elke keer weer blij, daar heb ik nog nooit een slecht product van gehad. Komende maand weer naar Duitsland! Ik word nu al blij!
  Tamara TS onlangs geplaatst…Tips & Tricks voor chronisch zieke dames. #HSMy Profile

  augustus 30, 2016 at 23:43
 • Reply Mieke | Mieksmind

  Oeh alle items lijken me fijn! Ik gebruik philosophy nu ook maar vind hem eigenlijk wel prettig werken alleen de prijs is ietsje minder prettig. Ik weet niet wat voor ingrediënten deze face wash bevatten zou het wel eens willen bekijken.

  augustus 31, 2016 at 00:03
 • Reply Jessica J.

  Ahhh, ik hou van de geur van honing! Ik heb die body butter al vaak in mijn handen gehad, maar hem steeds netjes teruggezet omdat ik er nog meer dan voldoende heb. O:-) Also, kudos voor de Harry Potter reference!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Harvest Time: Nieuwe Yankee Candle-geuren 2016My Profile

  augustus 31, 2016 at 11:54
 • Reply LElie

  Mooi jouw toppers. Leuk!
  Hierdoor ben ik wel nieuwsgierig geworden naar deze producten.
  Ik ken deze producten nog niet echt. Utsukusy is mijn favoriete merk, ik heb er de gezichtsreiniger van, topproduct. En heb ook een proefje van de dagcreme al geprobeerd, die is heaven!
  Één tipje, bij de Pomegranata noem je deze naam niet in de omschrijving alleen de facial crême die je een beetje tegenviel. Dat vond ik een beetje verwarrend. (dit is zeker niet als negatieve kritiek gedoeld hoor!)
  Ja, de topper mag best vaker genoemd worden.

  augustus 31, 2016 at 20:09
 • Reply Melike

  Super fijne favorieten. De mac blush is ook echt een van mijn favorieten;). Wat die van mij waren is echt een moeilijke vraag hihi. Ik heb een beetje te veel geshopt, waardoor ik niet meer zo goed weet wat het allemaal was. Als iets moet noemen is het wel mijn dagcreme van Nuxe denk ik;)
  Melike onlangs geplaatst…Argan olie in je haar ken je vast wel, maar quinoa? Review: Hair Doctor Argan Oil en Hair Doctor Invisible Care StylerMy Profile

  augustus 31, 2016 at 22:12
 • Reply chucky1012

  Dat zijn mooie producten.
  Vooral die van dat merk waarvan ze in D-H zitten.

  september 1, 2016 at 08:02
 • Reply Jana

  Ik heb zowel de highlighter van mac als de lipstick van essence en ben er ook allebei super tevreden over! Leuke post! 🙂
  Jana onlangs geplaatst…Favorieten – augustusMy Profile

  september 1, 2016 at 15:01
 • Reply Deb

  Mooie favorieten! Die Glam & Doll Mascara van Catrice wil ik dankzij jouw review ook proberen! Mijn favorieten van september waren o.a The Colossal waterproof mascara van Maybelline en de kokos lip butter van TBS.
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Bescherm je haar tegen de zon met L’Oréal Solar Sublime shampoo & masker by Kiss & Make-upMy Profile

  september 1, 2016 at 20:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge