Follow:
favorieten

Favorieten van Juli 2016

Uiteraard heb ik ook deze maand weer een aantal favoriete producten die ik elke dag gebruik! En deze mooie producten wil ik graag met jullie delen. Kijken jullie mee?

Secret Scent Clear Gel CoConut Splash Deo

deo

Serieus, hands down, de beste deodorant die ik ooit heb gebruikt! Als deze op is, maak ik mijn huidige voorraad van deo’s op en ga ik over op deze. Wellicht dat ik af en toe wissel van geur.

Body Shop Tea Tree flawless BB Cream

bbcream

Van deze BB Cream komt nog een review online. Met het warme weer vind ik mijn huidige foundation veel te “zwaar”. Ik las online een aantal reviews van deze BB cream en dit maakte mij nieuwsgierig. Ik heb hem nu 3 dagen gebruikt en de kleur ( de lichtste ) is perfect voor mij. Ook houdt hij mijn huid mooi mat. Echt een nieuwe favoriet!

Loving Blends Haarmaskers

masker

Dit is nu de 2e pot die wij gebruiken in het gezin en dit product koop ik zeker opnieuw! Vooral mijn oudste dochter en ik zijn er verzot op! 2 a 3 keer per week een minuutje of 2 in mijn haar, uitspoelen en mijn haar voelt zijdezacht. Ik heb nu 2 soorten gebruikt, en beide super! Ook fijn dat Loving Blends vaak in de aanbieding is, dan scoor ik meteen 2 potten. Echt een aanrader!

Body Shop Vanilla Bliss Body Butter

vanillebody

Ik had echt geluk dat ik deze nog via Facebook met iemand kon ruilen. Ik moest hem wel meteen gaan gebruiken, want anders zou de houdbaarheid verlopen zijn. En, man oh man, wat is deze zalig!! Hij is misschien iets te vol voor de periode van het jaar, daarom smeer ik hem in de avond. Maar de geur! Hemels!! Ik hoop serieus dat de Body Shop met kerst weer deze geur gaat uitbrengen. Ik baal nu al dat hij al bijna op is. 🙁

Body Shop handcrèmes

hand

Ja sorry mensen, nog een Body Shop product bij mijn favorieten van deze maand. Maar ook de handcrèmes van de Body Shop zijn mijn favoriet op het moment. Ik was elke dag af, en mijn handen zijn daarna zo droog! De handcrèmes trekken heel snel in en mijn handen voelen daarna super zacht. Mijn kokos versie is al op, en nu ben ik begonnen aan de Honeymania. Ook zalig! En het tubetje vind ik ook zo leuk!

Wat zijn jullie favorieten van deze maand?

liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Lieke

  Hmm die vanille bodybutter is heerlijk. Fijne producten heb je opgemaakt! Ik heb alleen maar een bodybutter en een blush opgemaakt deze maand.
  Lieke onlangs geplaatst…Blog | Welkom op het vernieuwde Lifestylelieke.nlMy Profile

  juli 31, 2016 at 08:28
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Haha, ik heb deze niet opgemaakt hoor, dit zijn mijn favoriete producten 😉

   juli 31, 2016 at 09:20
 • Reply Maaike

  Ik ben echt heel erg en was altijd af met handschoenen aan. Mijn nagels gaan er anders echt aan.
  Maaike onlangs geplaatst…New in: Catrice Fall/ Winter 2016 & moreMy Profile

  juli 31, 2016 at 09:09
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Mijn nagels zijn ook drama, hopelijk snel een nieuwe vaatwasser!

   juli 31, 2016 at 09:21
 • Reply Natascha

  Die secret deodorant wil ik echt snel proberen! Ik heb alleen nog drie lady speedsticks liggen en voordat die op zijn ben ik denk ik wel een jaartje verder haha.
  Natascha onlangs geplaatst…Spam je blog zomer 2016My Profile

  juli 31, 2016 at 09:28
 • Reply Deb

  Fijne favorieten! De Secret Deo is fijn he! Deze geur wil ik zeker ook nog uitproberen. Ik moet me eerst even door de lavendel geur heenwerken want daar heb ik nog een aantal van liggen.
  Deb onlangs geplaatst…Comment on 3 x Essie Tart Deco by Kiss & Make-upMy Profile

  juli 31, 2016 at 09:30
 • Reply Babs

  Die BB cream lijkt mij fijn! Mijn favoriet is momenteel de Rush peel van Rodial!
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de week 31- Koddige Kitten KiekjesMy Profile

  juli 31, 2016 at 09:41
 • Reply Hennie

  Hahaha, ik zie een overduidelijke Bodyshop fetisj!
  Hennie onlangs geplaatst…Make-up Studio | Oogschaduw paletteMy Profile

  juli 31, 2016 at 10:02
 • Reply Annette

  Ik ben ook helemaal van de Secret deo’s die zijn zo goed. Ik wissel ze wel af met die van Balea die blijven ook heel goed ligt dus een beetje aan de intensiteit van de dag voor welke deo ik ga.
  Annette onlangs geplaatst…ZomertagMy Profile

  juli 31, 2016 at 13:29
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Die loving blends producten wil ik ook nog graag proberen!
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Rimmel match perfection concealer & highlighterMy Profile

  juli 31, 2016 at 18:40
 • Reply Yvonne

  Cocount deo??!! Oh dat roept mijn naam wel heel erg hard zeg.
  Yvonne onlangs geplaatst…Sabon Body Scrub Vanilla CoconutMy Profile

  juli 31, 2016 at 19:33
 • Reply YuSt

  Wat leuk, ik wil die Deo nog proberen. En de loving Blends is bij mij ook favoriet. Nog niet over geschreven… Toch eens doen!
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | Schwarzkopf | Cloudy | NagellakMy Profile

  juli 31, 2016 at 21:00
 • Reply Lisanne

  Aaah, ja die Vanilla Bliss! Ik vind dat die gewoon in het vaste assortiment moet komen. 😉
  Lisanne onlangs geplaatst…Jippes Favourites #3My Profile

  juli 31, 2016 at 21:20
 • Reply Shirley

  Loving blends zo lekker! Maakt niet uit welke variant dat je gebruikt beide ruiken ze heerlijk al vind ik persoonlijk die met honing fijer omdat deze net wat zachter ruikt geur blijft ook lekker lang in je haar
  Snap helemaal waarom het een favoriet is van je

  augustus 1, 2016 at 10:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge