Follow:
fashion, samenwerking

Feestdagen tip! Geef een prachtig horloge cadeau!

 

michaelkors

Heb ik net de verjaardagen van de meiden achter de rug, komen de verlanglijstjes voor Sinterklaas en Kerst alweer op de koelkast! Stiekem vind ik de variatie aan cadeautjes die ik mijn kinderen geef wel heel leuk. Thomas zit nog echt in het speelgoed-segment en de meiden vragen alleen maar cadeautjes zoals kleding, sieraden en accessoires. Ik mag dus heel divers gaan shoppen de komende tijd! Voor hun verjaardagen hebben de meiden vooral veel kleding en sieraden gekregen. Iets wat nog heel hoog op hun lijstje stond was een horloge. Het ideale cadeautje dus voor de feestdagen!

Zowel Amy als Fenna is al bekend met welke merken er populair zijn onder de jeugd. Ze weten beide precies wat ze willen. ;-). Ik kreeg van Amy haar lijstje dus al snel door dat haar keuze was gevallen op een mooi Michael Kors horlogeZe schreef er zelfs al tussen haakjes bij dat ze eventueel wilde bijleggen als wij het cadeau te duur vonden! (slimme meid…haha)

michaelkors

Dit horloge, model MK3149, vond Amy echt prachtig. Zeker in combinatie met de paar armbandjes die zij draagt is het een waar sieraad om haar pols. Tja, ik snap wel dat ze voor dit model viel. (ik vind hem stiekem namelijk ook prachtig!). Laat dit horloge nu net in de sale zijn voor €159,-

Voor Kerst doen wij eigenlijk voor de meiden altijd wel iets van een sieraad. Een persoonlijk cadeau vinden wij onder de boom altijd extra mooi om te geven. Vorig jaar kregen ze allebei een paar mooie oorbellen, dus een horloge zou zeker gewaardeerd worden.

Een andere, die zowel Amy als Fenna mooi vond, is een horloge waarbij je heel duidelijk kan zien dat het om een Michael Kors horloge gaat. (dat het merk zichtbaar is, is voor hun leeftijd natuurlijk een must!)

michaelkors

Dit horloge, type MK5544, is wat stoerder en vind ik persoonlijk meer passen bij Fenna. Ook zij draagt veel sieraden in zilver, dus een zilverkleurig horloge is dan de perfecte match natuurlijk. De wijzerplaat is lekker strak en het logo van Michael Kors duidelijk zichtbaar. Wat wil een tiener nog meer? ;-). Dit model is €183,95

Er is zoveel keuze aan Michael Kors horloges dat je je ogen uitkijkt. Ik moet stiekem bekennen dat ik zelf ook wel behoefte kreeg aan een mooi horloge. Ik beken dat ik al geruime tijd geen horloge meer draag, omdat ik er eentje heb die niet echt past bij mijn bedelarmband. Mijn moeder draagt altijd een horloge en heeft dan ook een hele mooie collectie aan luxe horloges, en het staat toch wel heel chique altijd.

Tijdens het neuzen tussen al die mooie horloges bleef mijn focus telkens naar twee horloges gaan. Degene die Amy heeft uitgekozen en het model MK5958

MK5958

Ik ben lichtelijk verliefd op dit horloge geworden. Ik vind het zo mooi en verfijnd! Misschien moet ik manlief maar even lief aankijken voor kerst. Dit prachtige horloge kost €213,95

Met een mooi horloge maak je deze feestdagen zeker iemand dolgelukkig!

Korting!

Al deze prachtige Michael Kors horloges, en vele andere mooie merken, shop je voordelig bij wowwatch.nl. Bij deze webshop betaal je nooit verzendkosten of retourkosten. Ook heb je 2 jaar garantie op je aankoop en ontvang je een certificaat van echtheid. Mocht je nou staan te popelen om een mooi horloge aan te schaffen, dan kan ik je ook nog eens blij maken met een korting van 5 euro op je aankoop. Gebruik code “welkom” om de korting te verzilveren.

Ik ben benieuwd welk horloge jij zou kiezen uit het ruime aanbod!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Prachtige watch
  Ik heb er ook 1 van M.K. op het oog….
  Ze zijn tijdloos en chique….

  Xoxo

  november 7, 2018 at 06:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge