Follow:
beauty

Figs & Rouge Pore Clarifying Mineral Detox Mask

masker

Ontzettend leuk om dit masker in de StyleTone box te ontvangen vorige maand. Ik ben gek op maskers en dit merk kende ik nog niet. Ik heb hem getest en ga jullie er alles over vertellen.

masker1

Allereerst vind ik het een dikke plus dat het masker in een tube komt. Dit werkt heel handig en je verspilt ook geen product. Op de verpakking staat duidelijk ( weliswaar in het Engels ) wat het masker doet.

Het masker is reinigend en voorkomt puistjes en mee-eters. Ook verfijnt het masker je poriën en ontgift het je huid. Je hoeft niet persé een vette of onzuivere huid te hebben om dit masker te gebruiken. Ook een normale en gecombineerde huid kunnen dit masker prima gebruiken.( desnoods plaatselijk op de t-zone ). Een droge huid zal hier wat minder fijn op reageren gok ik.

masker2

Ingrediënten

– French Kaolin Clay & Bentonite Minerals laat onzuiverheden afnemen & ontgift.
– Sodium Salicylate verfijnt de teint.
– Fucus Vesiculosus, Irish Moss & Algae Mineral zorgen voor huidverjonging.

masker3

Het masker

Het masker is een crème/klei masker. Het droogt wat in na een minuut of 5-10. Het ruikt neutraal en brengt makkelijk aan. Verwijderen doe ik met een warme natte washand en dat gaat prima. Mijn huid voelt na gebruik lekker zacht en ‘clean’ aan. Ik hou van dit soort maskers!

 

masker4

Wat vind ik ervan?

Ik vind het masker erg lekker! Ik vind het masker erg prettig in gebruik en pak hem vaak om te gebruiken. Of het alles doet wat het zou moeten doen durf ik niet te zeggen. Ik had toevallig een joekel van een puist op mijn wang, helaas is deze niet door het masker minder geworden. Aangezien het masker niet heel goedkoop is ( 31,50 volgens het boekje van Styletone ) zou ik het persoonlijk niet snel kopen, daar vind ik hem te “gewoontjes” voor. Daarom super leuk dat ie in de box zat!

Kennen jullie het merk Figs & Rouge?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply chucky1012

  Het ziet er zo goed uit!
  Ben niet bekend met dit merk.
  Maar er zijn zoveel goedkopere maskers dat de prijs ervan veel lager is.

  Xoxo

  oktober 20, 2016 at 06:17
 • Reply Romy

  Dat klinkt als een heerlijk maskertje, maar inderdaad helaas wel aan de prijs.
  Romy onlangs geplaatst…Vergeten beautyproducten in de spotlightsMy Profile

  oktober 20, 2016 at 07:55
 • Reply marije

  Leuk dat je op deze manier nieuwe dingen kunt testen. Ik vind hem wel wat aan de prijzige kant dus zou hem niet zo snel kopen.
  marije onlangs geplaatst…A man’s point of view: de supermarkt de baas zijnMy Profile

  oktober 20, 2016 at 07:57
 • Reply Eva

  Ik ken het merk alleen van naam! Inderdaad aan de prijs maar daarom des te fijner dat hij in de box zat!
  Eva onlangs geplaatst…Horchata met de ChufaMixMy Profile

  oktober 20, 2016 at 08:30
 • Reply Hennie

  Oeps, ik was deze alweer vergeten. Dus een fijne review plus een fijne reminder. Thanks! Ik ga hem dit weekend gelijk proberen. Weet je dat de handcremes van dit merk ook heel lekker zijn? Ze ruiken goddelijk!
  Hennie onlangs geplaatst…Foreo | LUNA 2 | ReinigingsborstelMy Profile

  oktober 20, 2016 at 08:39
 • Reply avadavis

  Ik hou van je te delen, en ik kan het gebruiken heel gemakkelijk. Bedankt voor uw aanraden, en ik houd van je bericht

  oktober 20, 2016 at 09:31
 • Reply Babs

  Dit merk ken ik niet, maar klinkt als een fijn masker!
  Babs onlangs geplaatst…De nieuwe Radiance Line van BELNATURMy Profile

  oktober 20, 2016 at 10:00
 • Reply Lonneke

  Fijne review, ik vind hem ook zo fijn en merk echt dat het mijn huid voed en verzorgt!
  Lonneke onlangs geplaatst…Catrice Noir Noir LacquersMy Profile

  oktober 20, 2016 at 10:29
 • Reply Lindsey Beljaars

  Fijne review, jammer dat hij (zeker gezien de prijs) wat te ‘gewoontjes’ is
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Marc Jacobs Divine DecadenceMy Profile

  oktober 20, 2016 at 11:36
 • Reply nancy

  Wel super fijn, dit soort reviews! Daar heb je tenminste wat aan! Dankjewel.
  nancy onlangs geplaatst…GUEST POST & GUEST BLOGGERS WANTEDMy Profile

  oktober 20, 2016 at 12:47
 • Reply Astrid

  He! Waar is de maskerfoto? 😉
  Jammer dat hij je onzuiverheden niet minder maakte, dat zou wel echt top zijn. De prijs is inderdaad niet mis, daar mag je wel iets meer voor verwachten. Ik moet ook echt weer vaker een maskertje gebruiken…
  Astrid onlangs geplaatst…essence blush ball reviewMy Profile

  oktober 20, 2016 at 13:06
 • Reply Danielle

  Klinkt als een heel fijn masker. Idd wel prijzig, dan ga ik toch liever voor de budgetvarianten.
  Danielle onlangs geplaatst…Get organized (2/2)My Profile

  oktober 20, 2016 at 13:51
 • Reply Deb

  Klinkt als een fijn masker, maar inderdaad wel aan de prijzige kant. Leuk om er dan via zo’n box kennis mee te kunnen maken. Jammer trouwens dat de INCI lijst niet wordt prijsgegeven. De ingrediëntenlijst vind ik wel heel high-level aangegeven… daar kan ik niet zoveel mee.
  Deb onlangs geplaatst…Essie ChinchillyMy Profile

  oktober 20, 2016 at 15:46
 • Reply Anna Gerrie

  Het klinkt wel heel goed, jammer dat ‘ie dan minder goed uitpakt. Voor die prijs zou ik ‘m dan niet aanschaffen
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Makeup Revolution Vivid Shimmer Brick – RadiantMy Profile

  oktober 20, 2016 at 15:47
 • Reply Annette

  Ik heb deze ook nog staan om in gebruik te nemen maar had zoveel maskers te testen 🙂 Luxe probleem hahaha
  Annette onlangs geplaatst…MURMy Profile

  oktober 20, 2016 at 18:26
 • Reply Yvonne

  Ja, ik heb deze ook en vind ‘m geweldig! Heel fijn merk.
  Yvonne onlangs geplaatst…Tony Chocolonely Limited editionMy Profile

  oktober 20, 2016 at 19:12
 • Reply YuSt

  Ik had er ooit een serum van en dat vond ik zelf prut! Dus dan ook weggegooid. Jammer dat ik net deze editie gemist heb. Dan had ik mijn mening over het merk kunnen bijstellen.
  YuSt onlangs geplaatst…Limited Edition “Victorian Poetry” by CATRICE | CatriceMy Profile

  oktober 20, 2016 at 20:00
 • Reply Evelien

  Woooow wat een prijs! En hoewel het een prima masker is, zo te lezen, vind ik het behoorlijk wat geld voor iets wat nog geen joekel kan verwijderen 😛
  Evelien onlangs geplaatst…Cadeautip: de leukste (dierproefvrije) advent calendarsMy Profile

  oktober 20, 2016 at 20:29
 • Reply mieke | mieksmind

  Door zo’n pakket leer je wel nieuwe leuke merken kennen, dat is wel fijn. Ik zou geen 30 euro neer leggen voor een masker, dat vind ik te veel (voor mijn budget). Daarnaast lijkt me het wel een prima masker
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Lavera lanceert: 100% natuurlijke handverzorgingMy Profile

  oktober 20, 2016 at 22:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge