Follow:
anti-veroudering, fillers, Filorga, hyaluron, Hydra Filler, hydratatie, moisturizer, stralende look, vochtherstel

Fillers in een potje

Vandaag vertel ik jullie wat meer over De Filorga Hydra Filler. Deze kreeg ik ook als proefje mee bij Ici Paris XL. De Hydra Filler is een moisturizer, een vochtverzorgende creme dus.
Je kan deze creme zowel als dag en als nachtverzorging gebruiken. Het is een wat vettere creme, maar kan voor alle huidtypes gebruikt worden.
Als je, net als ik, in de ochtend nog foundation gebruikt, smeer de creme dan op tijd op zodat het de tijd heeft om goed in te trekken.
Deze creme bevat hyaluronzuur. Hyaluronzuur bindt vocht aan zich wat de huid meer volume geeft. Hierdoor voelt de huid elastischer en comfortabel aan.
Ook strijkt de creme uitdrogingslijntjes glad na verloop van tijd.
Ik heb de Hydra Filler natuurlijk maar 1 x kunnen gebruiken door het proefje. Over het vervagen van lijntjes kan ik dan ook nog niet veel zeggen of dat echt doet wat het belooft.
Maar het comfortabele gevoel na 1 x gebruiken is zeer zeker het geval. Ik heb de creme vanmorgen om half 8 opgedaan, en nu om 10 uur voelt mijn huid echt zacht en comfortabel aan. Ik heb onder de creme nog wel de Dramatically Different Moisturizer van Clinique en Estée Lauder Idealist gedaan. Maar ook met 3 laagjes voelt mijn huid niet vet aan.
Wil je een lekkere dag en nachtcreme in 1 die zowel vocht als anti-veroudering aanpakt? Dan is deze creme wellicht wat voor jou.
De creme is verkrijgbaar in een pot met 50ml en kost 46,85. Een zeer mooie prijs/kwaliteitsverhouding!
Je kan hem online hier vinden: Filorga Hydra Filler
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge