Follow:
anti-veroudering, antirimpel, BB cream, BB-Perfect, camouflage, egale huid, Filorga, herstellend, hyaluron, moisturizer, SPF

Filorga BB-Perfect crème de teint anti-âge

BB cream was een aantal jaren geleden een enorme trend. Een dagverzorging met een teintje en een lichte bescherming. Een BB cream egaliseert de huid en camoufleert rode vlekjes en oneffenheden. Ook het de crème een verzorgende werking en vaak een SPF die de huid beschermt tegen UV stralen.
Al deze eigenschappen heeft de BB cream van Filorga ook.

 

De Filorga BB-Perfect is er in 2 tinten. Een lichte en een donkerdere tint. Ik heb zelf de lichte tint geprobeerd. Het product zit in een tubetje met een handig pompje. Je hoeft niet veel te gebruiken. Zeker niet als je net als ik nog een serum eronder gebruikt. Je brengt kleine stipjes aan op je gezicht en verdeelt het over je gezicht.
Een BB cream heeft geen dekkende werking, maar een natuurlijke dekking. Wil je meer dekking, dan kan je evt nog een camouflage en/of een poeder gebruiken.
De Filorga BB-Perfect mag ook gebruikt worden na cosmetische ingrepen. Het heeft namelijk ook een herstellend effect op littekens.
Én…….het product is ook tegen veroudering! Hoe completer wil je het nog hebben?!
Ook dit product van Filorga bevat hyaluronzuur en een complex van meervoudige revitaliserende werkstoffen die ook bij mesotherapie worden geïnjecteerd.
Heb je dus geen zin in allemaal potjes, tubetjes en flesjes? Dan is dit product wellicht wat voor jou! Je kan het in principe na je reiniging aanbrengen voor een voldoende verzorging. Zelf vind ik het prettiger om nog wel iets extra’s te smeren. ( een serum bijvoorbeeld ).
Maar voor de zomer zou ik dit product ook op zichzelf kunnen gebruiken. Zeker omdat ik zomers een foundation vaak te heftig vind, zeker als we een dagje strand of zwemmen in de planning hebben.
Wel adviseer ik nog een zonnebrand eroverheen te gebruiken op zulke dagen.
Filorga BB-perfect is te krijgen bij Ici Paris. In de tube zit 30ml en kost 36,63

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge