Follow:
anti-veroudering, Filorga, masker, Meso Masker, moisturizer, vermoeidheid

Filorga Meso Masker is mijn redder in nood!

Als je al 2 nachten niet veel hebt geslapen omdat de jongste oorontsteking heeft, dan zie je er niet altijd even gladgestreken en verfrissend uit. Vanmorgen toen ik in de spiegel keek dacht ik bij mezelf “I need help!”.
Ik had boven in de badkamer nog een laatste Filorga proefje liggen, het Meso Mask. Dit masker zorgt voor een frisse gezonde uitstraling en maskeert tekenen van vermoeidheid en ouderdom. Het masker maakt je gezicht glad en geeft het een stralende gloed over je gezicht.
Dus als laatste redmiddel heb ik dit masker aangebracht op mijn gereinigde gezicht. Een masker is altijd zeer geconcentreerd, dus geeft je gezicht een ontzettende boost aan voedingsstoffen. Daarom is het, naast dat het lekker ontspannend is even de tijd voor een masker te nemen, ook heel intensief als je het 1 a 2 keer per week gebruikt.
Het masker kalmeert je huid ook, en werkt daarom heel goed bij huidirritaties.
Gebruik je dit masker gedurende een lange tijd belooft het ook echt je rimpels te verminderen.
Nu moest ik een half uurtje wachten om te kijken of het masker mijn gezicht een beetje kon oppeppen.
Het masker voelt in ieder geval heerlijk aan. Het is een crème masker dat langzaam opdroogt op je huid.
Na een half uur haalde ik het masker van mijn gezicht en inderdaad….mijn huid zag er een stuk beter uit dan toen ik net uit bed kwam. Ik wilde eigenlijk een voor – na foto maken, maar mijn voor foto was echt niet om aan te zien.
Sowieso vind ik het al een hele stap om make-uploos op de foto te gaan….maar ik wilde jullie laten zien dat dit masker echt de moeite waard is. Het is gewoon een directe oppepper voor je huid!
Dus bij deze, mijn eerste make-uploze foto online. Mijn ogen tonen wellicht nog wat vermoeid, maar ik heb ook nog geen koffie op…;-)
De boosdoener van mijn slapeloze nachten wilde ook graag op de foto, maar het is hem vergeven hoor…voor je kinderen heb je alles over.
Waarschijnlijk kunnen jullie ook duidelijk op de foto zien dat mijn huid glanst en absoluut niet dof is. En dat allemaal door het Filorga Meso Masker. Dit masker ga ik zeker aanschaffen!
Het masker is verkrijgbaar in een pot van 50 ml en kost 40,73
Je kan hem bij Ici Paris krijgen zie hier
Ik wens jullie een fantastische dag!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Susan van der Zwaag - Sondeyker

  Whahaha heerlijk met 'boosdoener' op de foto. Ik lees je blog altijd even bij, maar reageer niet vaak. Ik heb namelijk niet zo veel met crème's en make-up enzo, maar je enthousiasme straalt van het blog af dus wilde deze keer toch even een reactie achterlaten. Vooral ook omdat je regelmatig enthousiast op mijn Tante Betsy blog reageert. Dikke knuffels en ik hoop dat de boosdoener zich alweer beter voelt.

  april 17, 2016 at 21:05
 • Reply Hilde Janbroers

  Meneertje ligt nog ziek op de bank….ik hoop dat hij vandaag een beetje opknapt. Lief dat je even een berichtje achter hebt gelaten, altijd leuk! knuf!

  april 18, 2016 at 05:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge