Follow:
Uncategorized

Filorga Optim-Eyes Lotion

Zoals ik op mijn blog al een beetje heb laten doorschemeren ben ik een beetje aan het overstappen op Filorga. Ik merkte dat mijn huid meer nodig had dan Clinique mij kan bieden. Vooral op het anti-aging gebied.

Van de week kreeg ik van mijn oud-collegaatje Rinke het nieuws dat Filorga een nieuwe oogmake-up remover heeft. En wat voor 1! Eentje die meteen als serum voor je wimpers werkt. Wow, innovatief indeed!

3401360049604

Je ziet dat de oogmake-upremover 3 fases bevat ( licht schudden voor gebruik dus ). 2 Fasen zijn zoals we 2 fasen oogmake-up removers kennen. Een olie-fasen reiniging die alle oogmake-up verwijdert. Zelfs waterproof. Maar wat is de 3e fase dan? Dit is de fase die dit product zo ontzettend uniek maakt! Het is een serum fase. Dit serum zorgt voor het laten verdwijnen van vermoeidheidstekenen/donkere kringen en er zit een booster in van proteïne die de wimpers verzorgt en verlengt! Nou als dit geen geschenkje uit de hemel is weet ik het ook niet meer.

Mijn oud collegaatje is meteen begonnen met het gebruik van dit product en dit is haar eerste conclusie:

“Filorga net voor het eerst gebruikt! Erg prettig! Grote verschil? Normale reinigingen met olie laten vaak een vettig laagje achter op de ogen, als advies om dit te voorkomen adviseren we het watje eerst vochtig te maken, voor mijn gevoel moet je (ondanks de olie) vaak toch nog boenen en bij mij zorgt het voor droogte lijntjes. De Filorga reinigt snel, zacht en goed en ik voelde echt een verzorgend laagje op mijn huid rondom mijn ogen na het reinigen. Als nu ook die wimpers nog langer worden ben ik helemaal verkocht!”

13227868_1352067578141715_116385439_n 13233479_1352067404808399_82079531_n

(Op de rechterfoto is het oog net gereinigd )

Ik kreeg in de avond nog een berichtje van haar dat ze het product fantastisch vindt! Nu word ik helemaal nieuwsgierig!!

Ik heb trouwens ook al een keer Rinke geïnterviewd, wil je het interview lezen kan dat hier: https://www.hillybillybeauty.nl/in-de-spotlight-ici-paris-xl-filiaalmanager-rinke-bosman/

Ik ga deze week zelf even langs de Ici Paris XL om de Filorga Optim-Eyes Lotion te halen. Ik wil dit zelf ook graag uitproberen.

De Flacon bevat 100 ml en heeft de adviesprijs van 27,50. Met de Ici Paris XL vaste klantenkorting komt hij op 24,75. Je kan de Optim-Eyes Lotion online hier vinden: Filorga Optim’Eyes Lotion

Welke oogmake-up remover gebruik jij?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge