Follow:
Absolute-day, anti-veroudering, antirimpel, dagverzorging, Filorga

Filorga Skin-Absolute Day

Naast een zwak voor make-up heb ik ook een zwak voor mooie huidverzorging. Maar dat hadden jullie waarschijnlijk al door 😉
Over het algemeen gebruik ik het meeste van Clinique, niet zozeer omdat ik een gevoelige huid heb, maar ik vind het 3 stappen systeem zo fijn.
Nu ik al flink wat proefjes van Filorga heb gebruikt, moet ik eerlijk bekennen dat ik ook een zwak voor Filorga heb. Van de maskers ben ik sowieso al fan! Wat zijn die geweldig!! ( review: meso masker en scrub & mask ). Zo heb ik nu een aantal dagen een super fijne dagverzorging gebruikt van Filorga. De Skin-Absolute Day.
Een romige dagverzorging die heerlijk snel inttrekt ( zelfs met een serum en vochtlotion eronder!) en de huid daarna heerlijk zacht laat aanvoelen.

Wat belooft Filorga je dat de crème doet?
Fotodynamische reparatie: Een enzym wordt geactiveerd door daglicht en stimuleert het herstellend vermogen in het DNA van de cellen. Hierdoor nemen de verouderingstekenen, rimpels, vlekjes, verslapping en onregelmatige teint af.
Positieve energie neutralisatie: De natuurlijke bescherming van je huid tegen schadelijke straling wordt verbeterd. Thermostabiele ( niet vatbaar voor warmte ) enzymen pikken schadelijke UV- en infrarood- straling op en zetten ze om in positieve energie., met een fijne boost voor de huid als resultaat.
Verhelderende detox behandeling: Producten van Filorga staan bekend om de huidcellen zoveel mogelijk te activeren en optimaal te laten werken. En in het geval van Skin Absolute is er ook extra aandacht besteed aan het afremmen van effecten van luchtvervuiling op de huid.
Directe gloed: Het witte saffier en de soft-focus bestanddelen vormen een reflecterend laagje op de bovenste laag van je huid. Hierdoor krijgt de huid een ultra stralende gloed.
Nou, dat is nogal wat! Ik moet zeggen dat ik de gloed al bij de eerste keer opbrengen waarnam. Dit zijn natuurlijk resultaten die snel waarneembaar zijn. Over de anti-aging werking zal ik de crème langer moeten gebruiken. Hier zal ik in de toekomst nog weleens op terug komen.
De crème is al eens getest door een groep vrouwen gedurende 30 dagen. Dit waren hun ervaringen:
Ik ben zelf zeer te spreken over deze crème! Filorga heeft ook gewoon een zeer mooie uitstraling en ruikt zalig! ( dat is iets wat ik bij Clinique soms wel mis bij dag en nachtverzorging ).
Deze crème is echt de meest luxe crème uit het Filorga assortiment. Het paradepaardje zeg maar. De beste crème als het om anti-aging gaat.
Er is ook een aparte nachtverzorging, deze is zwart!!!. Die ga ik vanavond voor het eerst gebruiken. Review hierover volgt later.
De Skin Absolute-Day is er in een pot van 50 ml en kost 121,41 ( met de korting van 10% die Ici Paris geeft bij vertoon van je Ici Paris pas )
link naar Skin Absolute
Niet een hele goedkope crème zoals je ziet. Maar als het doet wat het belooft, dan is het zeker elke euro waard!!
Zou jij zo’n bedrag over hebben als de crème doet wat het belooft?
Hele fijne dag allemaal!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply mvandenbosch

    Vooral NIET kopen , de Filorga skin-absolute day cream. Tenminste: niet als je je nog ooit op wilt maken. Hij pilt als een gek, zelfs bij een heel dun laagje. Ik vind het bespottelijk voor een crème van die prijs. Bah.

    februari 8, 2017 at 10:46
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge