Follow:
anti-veroudering, antirimpel, Filorga, hyaluron, nachtverzorging, Skin Absolute Night

Filorga Skin Absolute Night

Een zwarte nachtcrème! Wie had dat nou verwacht?! Gelukkig vertelde de verkoopster bij Ici Paris XL mij dit al van te voren, anders had ik het wellicht niet op mijn gezicht gesmeerd. 😉
Filorga is natuurlijk gespecialiseerd in huidverzorging tegen veroudering. ( Lees meer over Filorga in deze blogpost ), en deze crème is echt het hoogtepuntje van hun collectie.
De zwarte kleur komt door het meteorietpoeder wat in de crème zit. Meteorieten bevatten namelijk silicium. Dit is ook één van de belangrijkste mineralen in ons lichaam. Silicium is verantwoordelijk voor het vasthouden van calcium, het aanmaken van antilichamen en het goed functioneren van het immuunsysteem.
De siliciumreserves in ons lichaam dalen naarmate we ouder worden, maar we hebben het juist nodig voor de aanmaak van collageen, hualuronzuur en elastine voor een mooie stevige huid!
Deze crème zorgt dus voor het aanvullen van die reserves.

 
Wat de Filorga Skin Absolute Night nog meer doet?
De crème heeft een extreem gladstrijkende werking, straktrekkend en verstevigend effect en geeft de huid een booster aan vitamine C. Ook zal de crème op den duur pigmentvlekken vervagen.
Zo ziet de crème er dus uit. Best vreemd hè? Het is een luchtige gel-structuur die heel makkelijk intrekt maar toch ( ondanks de gel-structuur ) heel comfortabel aanvoelt.
Bij het aanbrengen van de crème verdwijnt de zwarte kleur trouwens hoor! Je gaat niet met een één of ander zwart raar gezicht naast je partner liggen!
Zo ziet je huid er uit als het is aangebracht. Mooi glanzend!
Je kan de Filorga Skin Absolute Night ( en Skin Absolute Day ) echt plaatsen in het rijtje van de beste anti-aging verzorging. De prijsklasse van die crèmes liggen rond de 200 euro. Dan heb je aan de Filorga Skin Abolute lijn echt een “koopje” aangezien de Skin Absolute Night 119 euro kost.
Dus wil je echt het allerbeste voor je huid in de vorm van anti-aging huidverzorging? Dan is Filorga Absolute Day en Night het wellicht voor jou!
Filorga Absolute Night is te koop bij Ici Paris XL: webshop
Ikzelf ben best bereid te betalen voor een crème die werkelijk anti-aging is. En jij?
 
Bye Bye!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Brigitte Vermeulen

  Wow zwart – das nog eens anders ! De prijs vind ik ook wow eerlijk gezegd – dat geef ik zelf niet er aan uit hoor . Hooguit als ik misschien wat kado bonnen bij elkaar heb … 🙂

  mei 5, 2016 at 06:12
 • Reply Hilde Janbroers

  Of moederdag, verjaardag, kerst…haha. nee hoor, ik moet het ook echt van aanbiedingen hebben met zulke aankopen. Gelukkig hebben ze vaak 25% korting op huidverzorging 😉

  mei 5, 2016 at 06:59
 • Reply Susan van der Zwaag - Sondeyker

  Hihi ja dat is wel heel bijzonder zo'n zwarte crème, gelukkig maar dat je er niets meer van ziet als hij er eenmaal op zit. Ik spendeer zowiezo niet veel geld aan make up dus zou dat er nooit aan uitgeven.

  Misschien een tip…ik klikte net door naar de webshop en zag een plek voor reviews…zou zelf daar regelmatig een reactie achterlaten als je weer een produkt getest hebt/aan het testen bent. Met vermelding van je blognaam…
  Zo krijg je meer bezoekers en hebben mensen die de reviews bij Ici Paris lezen voordat ze een produkt willen kopen ook iets aan ;).
  En snap wel dat je die reclameblokken op je blog erbij genomen hebt, ik heb er bewust niet voor gekozen omdat ik alleen reclame wil maken voor merken en produkten waar ik helemaal achter sta. Koop nooit bij bijvoorbeeld Zalando dus maak er ook geen reclame voor hihi, maar snap jou zeer zekers wel. Dikke knuffels!

  mei 6, 2016 at 05:49
 • Reply Hilde Janbroers

  Oh bedankt voor de tip! Ga ik zeker doen! 🙂 xxx

  mei 6, 2016 at 08:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge