Follow:
Filorga

Filorga Time Filler crème

Net voor mijn vakantie kocht ik bij Ici Paris XL van Filorga de Time-Filler crème ( bericht vind je hier: shoplog ).
Nu gebruik ik de crème ruim 2 weken en leek het mij wel tijd voor een review.
Als je mijn blog regelmatig leest, heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat ik zachtjes aan verliefd aan het worden ben op Filorga. Dat begon doordat ik proefjes van Filorga ontving bij Ici Paris XL ( hieruit blijkt maar weer dat proefjes helpen! ).
Toen ik mij ook nog eens verdiepte in de geschiedenis en filosofie van Filorga werd ik alleen maar enthousiaster. Dit komt natuurlijk ook omdat mijn grootste plan van aanpak is: mijn rimpeltjes wegwerken. En ja, daar werkt Filorga heel hard aan!
Bij het gebruik van de Time-Filler was het eerste wat mij blij verraste de heerlijke frisse geur. De crème heeft geen overheersende geur, maar ruikt heerlijk! Dat brengt al meteen een stuk lekkerder aan.
Het is een heerlijke luchtige crème. Hij voedt super, maar trekt toch lekker snel in. Mijn huid voelt na het intrekken echt heerlijk comfortabel aan.
Maar wat belooft de Time-Filler?
De crème heeft een botox-achtige werking die de huid ontspant met als effect een jonger uitziend gezicht.
Na slechts 3 dagen worden fronslijnen verminderd. Na 28 dagen worden alle soorten rimpeltjes verminderd. ( Dit hebben ze getest met 3D metingen )
Uiteraard zit hier ook hyaluronzuur in, het middel tegen rimpels!
Maar werkt het??
Of de crème echt diepere rimpels laat verdwijnen kan ik niet beoordelen aangezien ik die nog niet heb gelukkig. Maar…..mijn slaaprimpels ( van die leuke vouwen in je gezicht in de ochtend ) verdwenen echt super snel! Mijn huid voelt wel degelijk elastischer aan en nog een voordeel: de pot is superzuinig in gebruik.
Voorlopig blijf ik deze heerlijke crème gebruiken. Ik vind het namelijk een topper!!
Welke crème gebruik jij?
 
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Brigitte Vermeulen

    Ik zag laatst bij de Douglas' ook dit merk staan & moest gelijk aan jou denken 🙂

    mei 15, 2016 at 11:51
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge