Follow:
Uncategorized

Garnier Loving Blends Milde Haver bodymilk

Tijdens mijn shopdagje met mijn moeder liepen we even bij Etos naar binnen. Die hebben op dit moment 1 + 1 gratis acties, en als ik ergens van hou is het wel 1 + 1 gratis! Dit gold ook voor het Loving Blends assortiment, oh yeah! Ik hou van Loving Blends. Sinds dat Loving Blends in de winkels ligt koop ik er geregeld wat van. Je zal het in mijn “opgemaakt video’s” ook geregeld voorbij zien komen.

Mijn moeder en ik spotte een nieuwe bodymilk ( voor ons nieuw ) van Loving Blends. Een verzachtende bodymilk met milde havercrème en amandelmelk. Een heerlijke zachte bodymilk voor de droge & gevoelige huid. Nou heb ik dat beide niet echt, maar verzorgend is hij ook en dat kan elk huidje wel gebruiken.

IMG_0209 IMG_0210

Wat ik ook zo heerlijk vind is het pompje! Soms heb ik wel zin om met mijn hand in een grote pot crème te graaien, maar soms is het ook fijn om met een pompje te werken. Dit is in ieder geval erg hygiënisch.

Wat zegt Garnier over dit product:

In dit verzachtende recept om de droge en gevoelige huid te verzorgen en te hydrateren, combineert Garnier Loving Blends twee ultra-verzorgende ingrediënten: 

– Havercrème, bekend om haar hydraterende eigenschappen.

– Amandelmelk, een zijdezacht ingrediënt bekend om haar verzachtende eigenschappen.

De bodymilk, met delicate, bloemige en poederachtige geruen, en vleugjes van vanille, haver en amandel, heeft een lichte textuur die direct in de huid trekt, zodat je jezelf onmiddellijk kunt aankleden. Uw huid is verzorgd en gehydrateerd, voelt zijdezacht aan en blijft beschermd dag na dag. Niet aanbrengen op het gezicht.

IMG_0212

IMG_0213

De lotion is inderdaad heerlijk luchtig en smeert makkelijk in. Dus ook in de ochtend, als je een druk programma hebt om op tijd op je werk te komen, of op tijd de kids op school te krijgen is dit product ideaal! Pompje, smeren en klaar!

Ik vind deze bodylotion zalig! Voor deze prijs zal ik deze ook vaak gebruiken om hem af te wisselen met mijn luxere bodyproducten.

De bodylotion ligt rond de 5 euro voor 250 ml. En nu bij Etos dus 1 + 1 gratis!

Ken jij de producten van Loving Blends?

Liefs Hilde

Follow my blog with Bloglovin

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge