Follow:
Uncategorized

Review: Garnier Skin Active Micellair Water in olie

garnier

Onlangs was er bij het Kruidvat een aanbieding met alle Garnier producten. Bij alle Garnier producten kreeg je 1 + 1 gratis, ik hou er zo van! Ik had al geregeld wat gelezen over het micellair water van Garnier. Iedereen is er zo enthousiast over, dat moest ik ook eens gaan proberen. Nou is er sinds kort ook een water in olie versie, ideaal voor waterproof make-up. Ook leek het olie wat erin verwerkt zit ook ideaal voor mijn huid, lekker voedend. Dus nam ik 2 flessen Garnier Skin Active Micellair Water mee in mijn mandje.

garnier1

De fles is heerlijk groot, wel 400 ml inhoud! Daar kan je wel even mee vooruit. Meestal reinigde ik mijn ogen apart met oogmake-up remover, maar dit is natuurlijk veel makkelijker. Gewoon 1 fles, lekker makkelijk. Door de olie die erin zit verwijdert het zelfs de meest hardnekkige waterproof make-up. Nou draag ik dat zelden, maar voor degene die wel waterproof gebruiken is dit misschien wel handig om te weten.

garnier3

Waar ik ook heel blij van werd was de arganoil die erin verwerkt zit. En aangezien het bovenaan het ingrediëntenlijstje staat, zit er lekker veel in! Arganoil is rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E. Dit houdt in dat je huid na het gebruik een zachte en gehydrateerde huid hebt. En dat klopt! Een heerlijk verzorgend laagje blijft achter op de huid na gebruik. Niet vettig of vervelend overigens. Daarna gebruik ik mijn lotion en verzorgingsproducten.

garnier2

De geur is overigens zalig! Dit vind ik altijd erg belangrijk, je gebruikt het natuurlijk wel op je gezicht. Je ruikt de arganoil, erg lekker!

De prijs valt mij helemaal mee! 6,49 voor deze grote fles. En bij de drogist is geregeld een actie met Garnier, dan heb je er 2 voor die prijs!

Ik ben heel enthousiast over dit Micellair water. Alle positieve verhalen die ik er over las zijn dus waar. Zeker het voedende aspect vind ik net dat beetje extra waarom ik voor dit Micellair water zou kiezen. Dit product blijft voorlopig vast in mijn beauty routine!

Garnier SkinActive Micellair water kan je oa kopen bij het Kruidvat

garnier4

Gebruik jij ook Micellair water?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply Lonneke

  Ik gebruik zelf geen Mircellair water maar deze lijkt mij ook wel erg fijn. Ik ben ook gek op arganolie.
  Lonneke onlangs geplaatst…Fotografie NatuurMy Profile

  juli 23, 2016 at 07:32
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ook!

   juli 23, 2016 at 17:31
 • Reply Natasja

  Ik gebruik eigenlijk nooit micellair water, maar deze klinkt wel erg fijn!

  juli 23, 2016 at 07:47
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Door de olie zeker. Maar wissel het af met cleansingfoam onder de douche.

   juli 23, 2016 at 17:31
 • Reply Astrid

  Ik gebruik ook miccelair water, ideaal dat je het voor gezicht en ogen kunt gebruiken vind ik. Heb er nu een van Kruidvat eigen merk en ga daarna over op een water van Ziaja.
  Astrid onlangs geplaatst…Save or Kill tagMy Profile

  juli 23, 2016 at 10:56
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   ivm dierproefvrij? Snap ik!

   juli 23, 2016 at 17:30
 • Reply Melike

  Ik weet eigenlijk niet eens op welke manier je dit gebruikt, gewoon als remover? Maar dat er voedende olien in zitten vind ik wel belangrijk, super goed dat het ook boven aan staat! Ben benieuwd, misschien koop ik er ook wel eentje.
  Melike onlangs geplaatst…Prada creditcard houderMy Profile

  juli 23, 2016 at 11:35
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Inderdaad, gewoon als reiniger. Super simpel!

   juli 23, 2016 at 17:30
 • Reply Babs

  Ik heb al diverse soorten watertjes geprobeerd en deze wil ik ook nog een keer proberen… nou ja, proberen. Deze is gewoon hartstikke fijn als ik het zo lees!
  Babs onlangs geplaatst…essence trend edition “little eyebrow monsters”My Profile

  juli 23, 2016 at 12:45
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   idd!

   juli 23, 2016 at 17:29
 • Reply Natascha

  Ik gebruik echt elke dag een micellair water en die van Garnier is ook mijn favoriet 🙂 Ik koop ze ook altijd bij een 1 + 1 actie haha en je doet er ook nog eens onwijs lang mee. Ik heb ook deze met olie in gebruik nu, en die voor de gevoelige huid. Ook een aanrader!
  Natascha onlangs geplaatst…Lady speedstick: is het die enorme hype waard?My Profile

  juli 23, 2016 at 16:27
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Mijn dochters gebruiken nog de Nivea, maar vinden deze ook lekkerder.

   juli 23, 2016 at 17:29
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Heerlijk spul! Ik heb nu nog de originele versie, maar hierna wil ik deze gaan proberen 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Covergirl clean sensitive skin foundationMy Profile

  juli 23, 2016 at 17:11
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   ben benieuwd wat je daarvan vindt!

   juli 23, 2016 at 17:28
 • Reply Annette

  Ik houd zelf niet zo van olie reinigers, die met de roze dop is mijn favoriet, daar zijn al heel wat liters van opgemaakt 🙂

  juli 23, 2016 at 18:07
 • Reply Maaike

  Fijn is deze he? Ik deed echt een sprongetje toen ik deze in de schappen zag verschijnen. Nu nog een variant voor de droge/ gevoelige huid (net zoals Bioderma met een blauwe do) hier uitbrengen en dan ben ik echt een blij mens.
  Maaike onlangs geplaatst…Bourjois Healthy Balance powderMy Profile

  juli 23, 2016 at 18:29
 • Reply YuSt

  Ik ben zelf meer het type water en zeep. En de reinigers vergeet ik vaak. Of ik heb iets op mijn testplankje staan, maar het liefst zo min mogelijk ‘toelie’ dus dit lijkt mij wel fijn.
  YuSt onlangs geplaatst…Lovea nature | HAIR & BODYCARE | nieuwe lijn lancering | Lovea NatureMy Profile

  juli 23, 2016 at 22:29
 • Reply Deb

  Deze heb ik ook en bevalt me ook goed al vind ik het ‘normale’ Micellaire water van Garnier (met roze dop) toch net iets fijner. Eigenlijk doet de normale versie (vind ik) niet onder voor de variant met Arganolie en bevat ook een stuk minder en ook mildere ingrediënten.
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Essie Bahama Mama by LonnekeMy Profile

  juli 26, 2016 at 10:40
 • Reply Mariëlle

  Dit lijkt me echt een super fijn product. Heb verschillende miracle waters geprobeerd, maar nog niet van Garnier. Ik zou er dan denk ik wel eentje gebruiken voor de gevoelige huid.
  Mariëlle onlangs geplaatst…Maybeline brow drama pomade crayonMy Profile

  juli 27, 2016 at 09:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge