Follow:
interieur, kids, samenwerking

Gave meubels voor de kinderkamer

Het blijft leuk om af en toe wat te veranderen in de slaapkamers van de kinderen. Mijn dochters Amy en Fenna zijn op een leeftijd dat ze zelf heel goed weten wat ze willen en handelen daar ook naar. Ze veranderen hun kamer om de haverklap, hangen ingelijste foto’s op en hebben in deze tijd van het jaar de kerstboomlampjes ingepikt en op hun kamer gehangen. Maar voor Thomas is het nog een beetje ‘mijn stijl’. Alhoewel de laatste veranderingen in zijn kamer erg positief bij hem vielen. Nog steeds struin ik het internet af op zoek naar leuke ideetjes voor zijn kamer.

Stoere jongenskamer

Met Thomas zijn kamer heb ik de afgelopen maanden al het één en ander aangepakt. Maar er blijft altijd wel iets over om te veranderen natuurlijk. Op een bepaalde leeftijd is het handig om een bureau voor je kind in de slaapkamer te plaatsen. Thomas krijgt soms al een beetje huiswerk mee en aan een bureau werken is dan echt wel ideaal. Op dit moment heeft Thomas het oude bureau van Fenna in zijn kamer, met daarom (papa’s inbreng ;-)) een computer. Niet super handig omdat er nu geen grote ruimte over is om aan te werken voor school. Wellicht dat we dus een keer voor een ander bureau moeten kijken die wat groter is.

Er zijn op het gebied van bureaus ontzettend veel keuzes. Zeker voor een stoere jongenskamer is er genoeg aanbod.

Nachtkastje

Thomas heeft naast zijn bed een plank met boeken en een beetje ruimte voor een fles water, lippenbalsem en lampje. Maar door de grote aanvoer van gave kinderboeken ben ik bang dat de ruimte een beetje beperkt wordt. Een klein nachtkastje in de kinderkamer is dus een optie om dat probleem op te lossen.

Ook hierin is weer heel veel keuze. Ik wil zijn kamer niet al te druk laten ogen, dus ik zal wel een beetje in dezelfde stijl als de andere meubels blijven. Stukje bij beetje wordt de kamer van Thomas een echte stoere jongenskamer, van alle gemakken voorzien!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge