Follow:
blush, budget, Essence, eyeliner, make-up, mascara

Geshopt voor wat budget make-up

Vandaag na een bezoekje aan de tandarts met de jongste even langs het Kruidvat gegaan. Ik wilde wat budget make-up aanschaffen om te testen voor mijn blog.
Vandaag kocht ik make-up van Essence, namelijk de volgende producten:
* De Forbidden Volume Mascara Rebel 2,99 euro
* Eyeliner Pen extra longlasting 2,59 euro
* Mosaic Blush nr. 20 2,99 euro
Essence belooft bij de Forbidden Volume Mascara veel volume zonder klontjes. Bij het uithalen van het borsteltje zie ik al wel veel mascara substantie op het borsteltje zitten…..ik weet niet of dit een heel goed teken is. Maar uiteraard zal ik hier zo snel mogelijk een review over geven met foto’s erbij.
De eyeliner pen is met originele japanse inkt. Het ziet er in ieder geval erg mooi uit. Een mooi fijne “stiftpunt” die er stevig uitziet. Dit ziet er goed uit aangezien ik met kwastjes niet zo heel erg goed overweg kan. De eyeliner zou erg lang moeten blijven zitten, ik ben benieuwd!
Over de Mosaic Blush ben ik nu al enthousiast! Voor 3 euro ziet die er echt zo mooi uit!! Mooi reliëf in de blush en zo mooi qua kleuren. Ik ben vooral erg benieuwd of de kleuren ook goed op mijn huid aangebracht kunnen worden, of je er wel wat van kan zien zeg maar.
Binnenkort komt er een uitgebreide review van deze 3 producten op mijn blog. Uitgebreid met foto’s en wellicht een filmpje. 😉
Fijne dag!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge