Follow:
giveaway, samenwerking

Goed gekleed tijdens de carnaval! Win een cadeaubon twv €30!

Voor veel Nederlanders komt er weer een tijd aan om te feesten met carnaval. Bij ons wordt dit niet gevierd, maar ik kan mij voorstellen dat er best wat tijd wordt besteed aan het uitzoeken van een gaaf kostuum. Als ik zie hoe mijn meiden met de themafeestjes van hockey al druk bezig zijn met kostuums kan ik mij zo voorstellen dat dit voor de carnaval ook zal gelden. En zeg nou zelf, verkleden blijft toch leuk? Hieronder wat gave tips voor carnaval!

The Addams Family

Een kostuum van de Addams Family is natuurlijk geweldig. Deze mysterieuze freaky familie is immens populair én je kan deze outfits ook gebruiken met Halloween!

Waar is Wally?

Tja, als boekenliefhebber moet ik natuurlijk ook een kostuum laten zien in dat thema. Waar is Wally is een populaire jeugdboekenserie. Eén van de bekendste zoekboeken series! Het personage Wally is dan ook erg leuk om als kostuum te kiezen natuurlijk.

Foute carnavalskleding

Wanneer ik beelden op tv zie van carnaval zie ik ook altijd een grote groep feestvierders die wat meer op de ‘foute tour’ zijn. Foute kleding is natuurlijk extra grappig!

Fouter dan fout!

Nog meer inspiratie

(en ja, er is ook een variant op de Schotse kleding met een leuke verrassing onder de kilt ;-))

Je kan het zo gek niet bedenken of je kan wel een kostuum vinden om de carnaval goed gekleed mee door te komen.

Win een cadeaubon van 30 euro!

Wil je kans maken op een cadeaubon van carnavalskleding.nl om een gaaf kostuum mee te kunnen kopen? Dat kan! Om kans te maken op deze cadeaubon moet je onder dit blogbericht een reactie achterlaten (zorg dat je een geldig emailadres achterlaat). Je kan meedoen t/m 16 februari. De winnaar krijgt via mail bericht.

Succes!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Anita H.

  Ik maak heel graag kans op deze cadeaubon. Waar ik woon (Limburg) kan ik echt niet aan Carnaval ontsnappen….

  februari 8, 2020 at 14:37
 • Reply Cora

  Wat leuk! Doe heel graag mee

  februari 8, 2020 at 15:19
  • Reply Shelley Van belleghem

   Ik doe graag mee, de Wednesday Adam’s outfit Zou mijn dochter fantastisch staan ♥️

   februari 10, 2020 at 14:09
 • Reply Rianne Vos

  Love carnaval en uiteraard heb je voor elke dag een ander outfit nodig,aangezien het schoon begint en onder de drank eindigt 🙂 Ik zou graag een nieuw outfit kiezen als ik win. kan ik weer een dag schoon starten in ieder geval

  februari 8, 2020 at 16:18
 • Reply Myrthe

  Superleuk actie! Dan ben ik nog net op tijd voor een carnavalsoutfit…spannend!

  februari 8, 2020 at 19:53
  • Reply Steffi

   Ik doe heel graag mee!

   februari 9, 2020 at 08:12
 • Reply M. van de Wijdeven

  Wat een coole actie! Een coole en originele outfit vinden: ik houd ervan! Lekker de show stelen tijdens carnaval is echt mijn ding! Deze actie is me dan ook op het lijf geschreven…wat een toffe blog heb je trouwens, Superleuk om te lezen!
  Enneh…ik kan niet wachten tot de 16e…!

  februari 9, 2020 at 09:26
  • Reply hillybillybeauty

   Hi Myrthe, Jij bent de gelukkige winnares! Ik heb je emailadres doorgegeven aan de webshop zodat zij je de cadeaubon kunnen mailen. Veel plezier ermee!

   februari 18, 2020 at 09:57
   • Reply Myrthe

    Superleuk! Dankjewel!

    februari 18, 2020 at 13:51
 • Reply Marian B

  Carnaval daar doe we hier niet aan. Al lijkt het me wel leuk om eens mee te maken. Ik heb een dochtertje die dol is op verkleden, een leuk nieuw pakje zal ze tof vinden. Het proberen waard!

  februari 9, 2020 at 17:50
 • Reply Miekske Dingens

  Wat gaaf!!! Heel graag een kansje <3 Zo kunnen we weer eens lekker gek doen tijdens Carnaval (alle remmen los 😉 )

  februari 9, 2020 at 19:30
 • Reply Cuypers Marita

  Ik zou graag willen meedoen, zodat mijn kleinkinderen een te gekke outfit kunnen uitzoeken!

  februari 9, 2020 at 19:33
 • Reply Marian zw

  Super leuk zeg! Ik doe graag mee, leuke dingen voorbij zien komen!

  februari 10, 2020 at 01:30
 • Reply Claudia

  Mijn vader is in Oktober plotseling overleden en ik ben nu bewustiger bezig om het leven intenser te vieren. Daarom wil ik tijdens Carnaval Diva kostuum van satijn blauw dragen. Mijn vader heeft altijd aangegeven doe lekker gek tijdens carnaval en maak er een groot feest van.

  februari 10, 2020 at 18:02
 • Reply Ben

  https://www.carnavalskleding.nl/pluche-aap-jumpsuit/ is mijn favoriete.

  februari 10, 2020 at 22:35
 • Reply Jolijn kools

  Oh mijn dochters van 7 en 6 zijn dol op rollenspellen en verkleden dus carnaval is voor hun 1 groot feest. Ze spelen hier elke dag wel vader en moedertje of juffrouwtje Zo schattig om te zien !!! Ik denk dat een politiejurkje ook echt wel bij hun in de smaak zal vallen ! We hebben een reactie achter gelaten op facebook en ik heb vriendinnen getagd (jolijn koolske) en we volgen je op instagram (jolijnjolijn18) kijk deze is toch gewoon TE leuk ! https://www.carnavalskleding.nl/kleine-politie-agente-hulpje/

  februari 13, 2020 at 14:08
 • Reply Sabine Hensens

  Oehhh wat leuk! Ik maak graag een kansje zodat ik iets leuks kan uitzoeken voor mijn kids….

  februari 13, 2020 at 15:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge