Follow:
beauty

Grahams Skincare Calendulis Plus Cream en Sooth-it Balm

graham1

Dat ik al goede ervaringen heb met Grahams Skincare staat als een paal boven water. In deze blogpost kan je al zien dat de eczeem crème van Grahams ontzettend goed werkt bij Thomas’ eczeem. Ik vond het dan ook super gaaf om nog 2 mooie producten van Grahams Skincare te mogen proberen. Zouden deze producten ook zo goed werken?

Grahams

Geoff Graham uit Australië heeft zelf last van eczeem en ook zijn zoontje had hier ook ontzettend veel last van. Omdat hij geen geschikte producten kon vinden die de hevige eczeem, jeuk en droge huid konden verlichten ontwikkelde hij zelf het eerste Grahams Natural product. Een natuurlijk product die ontzettend goed resultaat gaf. Inmiddels is het merk Grahams uitgebreidt met meerdere producten en ik laat er 2 zien.

Weldadige kalmering en herstel met Grahams Natural Calendulis Plus Cream

graham

Deze cream is het eerste product dat Geoff Graham ooit voor zijn zoontje heeft ontwikkeld. Deze crème is op basis van Australische Emu-olie honing, propolis en calendula extract. De rode, ruwe, schilferige en geprikkelde huid maakt de huid weer zacht en glad. Ook zal de huid het natuurlijk herstellend vermogen weer ondersteunen.

Directe verzachting, voeding en bescherming met Grahams Natural Sooth-it Balm

graham2

Deze balsem is op basis van lanoline ( wolvet ), druivenpitolie, zonnebloemolie en vitamine E. Vooral een droge huid zal hier zo blij mee zijn aangezien de huid weer soepel en fluweelzacht aanvoelen. Ook de eczeemhuid zal kalmeren. Deze balm is ook heel erg geschikt voor droge handen en voeten tijdens de wintermaanden.

graham3

De Calendulis Plus Cream is zoals je ziet een goed smeerbare en volle crème. Hij trekt super snel in en deze tube wordt weer dagelijks gebruikt door mijn man en Thomas. Ideaal!

De Sooth-it Balm is wat vetter en vindt mijn man vooral erg prettig op de plekken op zijn huid die jeuken door de kou. Hij is er heel enthousiast over en het werkt heel erg goed bij hem.

Grahams is echt een prachtig merk voor mensen die last hebben van een gevoelige huid met bijvoorbeeld eczeem klachten. Maar ook huidproblemen als een super droge huid zullen met deze producten ontzettend tevreden zijn.

Verkrijgbaarheid en prijs

De Grahams Natural Calendulis Plus Cream is 19,99 bij 50 gram

De Grahams Natura Sooth-it Balm is 22,99 bij 120 gram

Verkrijgbaar bij o.a. de Tuinen/Holland & Barrett, DA, DIO en bijv. Bol.com

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Susan

  Dit klinkt als een goed merk voor als je last hebt van exceem. Fijn!
  Susan onlangs geplaatst…In de mix: Body&Fit eiwitrijke productenMy Profile

  december 3, 2016 at 07:11
 • Reply Romy

  Dat klinkt als een heel fijn producten voor mensen met exceem. Zo fijn dat ze nu meer producten op de markt brengen voor de hele gevoelige huid.
  Romy onlangs geplaatst…12 feestelijke kerstjurken onder 60 euroMy Profile

  december 3, 2016 at 09:55
 • Reply Anna Gerrie

  Dit klinkt ook wel fijn voor mijn vriend. Die werkt de hele dag buiten en z’n huid is nu gort droog.

  december 3, 2016 at 10:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge