Follow:
beauty

Hannah Opulence Serum

opulence

Via het persbureau ontving ik van het merk Hannah een heerlijk serum. Het Opulence Serum is voor mij een geschenk uit de hemel aangezien dit serum belooft hyperpigmentatie drastisch aan te pakken! Laat ik daar nu net last van hebben.

opulence2

Na het reviewen van het Hannah Hydro Mask was ik ontzettend nieuwsgierig naar het serum. Zou dit net zo fijn werken als het masker? Ik heb het serum nu bijna een maand gebruikt, dus tijd voor een review!

Belofte

De volgende punten staan voor het Opulence Serum:

 • Drastische aanpak van hyperpigmentatie
 • bindweefselverstevigend
 • beschermend
 • antioxidant boost
 • voedend
 • teintverfrissend
 • liftend

“Opulence betekent rijkdom en weelderigheid en het serum doet haar naam eer aan. Dit uitzonderlijk rijke serum is speciaal ontwikkeld om de huid qua egaliteit, helderheid én stevigheid daadwerkelijk te verbeteren, zodat camoufleren niet meer nodig is! Rondom de ogen, bij de hals, het decolleté en de handen, waar huidveroudering zich veelal als eerste manifesteert, zorgt de formule voor extra vitaliteit, een egale teint en zichtbare regeneratie. “

De verpakking/flacon

opulence3

Het glazen flesje straalt eenvoud en luxe uit. Mooie vormgeving en duidelijke opdruk. Handig vind ik het manier van gebruiken. Een makkelijk pipetje om het serum druppelgewijs te doseren zodat je niet teveel gebruikt.

Ingrediënten

“Het serum bevat oa het geavanceerde ingrediënt Wonderlight wat overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en diep in de kern aanpakt. Tevens zorgt dit innovatieve serum voor een krachtige boost in het bindweefsel. De formule bevat hiervoor maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Dit heeft een positief effect op de teint en zorgt voor een stralende, gave en egale uitstraling.”

“Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt geoptimaliseerd. De vitamine E werkt stimulerend op de doorbloeding en effectief regenererend op de huidcellen. Deze krachtige antioxidant verbetert tevens de celademhaling en bevordert het algehele huidherstel.”

Wat vind ik ervan?

opulence4

Het serum is vrij vol. Eerst gebruikte ik hem in de ochtend en avond, maar dat was toch teveel voor mijn huid. Ik gebruik het serum nu in de avond onder mijn nachtcrème en dat voelt heerlijk rijk aan. Het ruikt heel prettig en mijn huid reageert er goed op.

Voordat ik het serum begon te gebruiken heb ik een foto gemaakt van mijn voorhoofd. Hier heb ik namelijk de meeste pigmentvlekken die er nu zo’n 6 jaar zitten. ( overgehouden aan de zwangerschap van Thomas ). Vandaag heb ik nog een keer foto’s gemaakt na ongeveer 4 weken gebruik van het Opulence serum.

before

Before

after

After

De pigmentvlekken zijn ( nog ) niet weg, maar ik zie duidelijke “verlichting” in de hevigheid ervan. De donkere vlek op de plek waar geen litteken zit is duidelijk vervaagd! Ook vind ik de vlekken boven mijn litteken ook lichter geworden. Hier ben ik super blij mee! Ik blijf het serum daarom zeker doorgebruiken.

Conclusie

Ik had nooit verwacht dat het serum na amper 4 weken gebruik al verschil zou maken. Maar de foto’s spreken voor zich! ( ik heb trouwens de foto’s niet bewerkt om het zo duidelijk mogelijk te laten zien ). Tevens vind ik het serum ook gewoon heel fijn aanvoelen en mijn huid ‘slurpt’ het op in de avond.

Het serum is niet goedkoop ( 30ml 79 euro ), maar voor mensen die echt balen van hun pigmentvlekken is dit echt een heel fijn product! Of als je jezelf gewoon eens lekker wilt verwennen met een mooi luxe serum is dit absoluut een aanrader.

Je kan het serum online hier bestellen.

Gebruik jij een serum?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Femke

  Ik zie wel echt verschil, of het lijkt in ieder geval zo. Wat tof, ik had ook niet gedacht dat je zo’n effect zou kunnen krijgen na vier weken gebruiken!
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #14My Profile

  november 9, 2016 at 06:47
 • Reply marije

  Klinkt als een heerlijk serum maar voor de paar pigmentplekjes die ik heb misschien iets te zwaar. Maar fijn dat het voor jou heeft gewerkt
  marije onlangs geplaatst…Weekly picture wednesday: week 44My Profile

  november 9, 2016 at 06:52
 • Reply Susan

  Klinkt goed zeg! Ik hoor veel goede dingen over Hannah.
  Susan onlangs geplaatst…Een nieuwe layout + ik heb jouw hulp nodig!My Profile

  november 9, 2016 at 07:51
 • Reply Romy

  Dat is inderdaad wel duidelijk verschil! Wat een fijn product! Gelukkig heb ik (nog) geen last van pigmentvlekken, maar anders ga ik dit serum zeker onthouden.
  Romy onlangs geplaatst…Waarom ik op mijn 23e nog met veel plezier thuis woonMy Profile

  november 9, 2016 at 07:53
 • Reply Lieke

  Ik zie zeker wel verschil! Het is geen product voor mij maar het lijkt me prima om mee te werken.
  Lieke onlangs geplaatst…Review | Mijn eerste bestelling bij ColourpopMy Profile

  november 9, 2016 at 08:58
 • Reply chucky1012

  Het verschil is zo ghoed te zien!
  Ik ben er nu ik je artikel gelezen gelezen heb zelf zo benieuwd naar….

  Xoxo

  november 9, 2016 at 09:19
 • Reply Eva

  Zeker je foto met dat litteken, daar zie ik duidelijk verschil zeg! Het is echt opgelicht. Mooi resultaat! Misschien is het ook wel wat voor mij…
  Eva onlangs geplaatst…Urban Decay make-uptutorial | Ultimate BasicsMy Profile

  november 9, 2016 at 09:44
 • Reply Astrid

  Wat goed dat dit zo goed werkt en wat een geluk dat je het gratis mocht ontvangen om te testen. Want goedkoop is het inderdaad niet. Maar goed, als je echt last hebt van deze pigmentvlekken, is het fijn dat er een middel is om het te verminderen.
  Astrid onlangs geplaatst…In de pers: Artdeco AW16 Beauty EssentialsMy Profile

  november 9, 2016 at 12:00
 • Reply jeapiebel

  Wat fijn toch dat ze een beetje helpen. Ik heb zelf ook last van ouderdom pigment en ook zonpigment. Ik zal het fijn vinden als ze vervaagt. 79 euro is zeker niet goedkoop, maar als het echt werkt dan is het de moeite waard. De fles ziet er zeker luxe uit.

  november 9, 2016 at 15:13
 • Reply Melike

  Wat een mooie product. Lijkt mij ook echt heerlijk! En een prachtig flesje!
  Melike onlangs geplaatst…Wat doe je op een Persdag? Even een kijkje achter de schermen van mijn blog!My Profile

  november 12, 2016 at 10:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge