Follow:
beauty

Hannah Skin Improvement Handbag Essentials

hannah1

Nog niet zo lang geleden plaatste ik al dit bericht over deze 4 super schattige flacons. Ik mocht van het persbureau de producten van Hannah gaan uitproberen, super tof! Ik heb de flacons getest en ik kan je al verklappen dat er 1 pareltje bij zit!

De producten zijn ideaal om mee te nemen op reis of een tripje. Er zit genoeg inhoud in om een tijdje mee vooruit te kunnen en ze nemen weinig ruimte in. De 4 flacons hebben een handig pompje, hygiënisch en makkelijk te doseren.

hannah2

Zal ik maar meteen met het pareltje beginnen? Ik kende alle 4 de producten nog niet, voor mij dus een eerste kennismaking met deze 4 crèmes. En dan nu het pareltje!

Touch of Silk

hannah6

Ik bracht deze gel-crème aan en mijn huid werd zo ontzettend zacht. Inderdaad, zo zacht als zijde. Dit product is een instant huidverbeteraar op basis van hoogwaardige huidverbeterende siliconen. ( kan je niet tegen siliconen dan is dit product niet aan te raden ). Touch of Silk geeft je een gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish. Je kan de Touch of Silk als dagverzorging gebruiken om meteen een mooie egale teint te krijgen. Als je bijvoorbeeld een dagje geen zin hebt in make-up geeft dit toch een mooi resultaat.

Siliconen helpen ook bij het verminderen van littekens, jeuk en verkleuringen. De Touch of Silk is ook een ideale primer voor onder je make-up. Multifunctioneel dus! Dit product heeft ook de Beauty Press Innovation Award gewonnen, en dat begrijp ik volkomen. Een zalig product!

24-hour Skin Balancing

hannah5

Een heerlijke crème die je huid voorziet van vocht, voeding en de huid tevens beschermt. Deze crème voelt heerlijk aan en trekt snel in en je huid voelt heerlijk comfortabel aan.

4YOUth

hannah4

Deze crème bevat 4 geavanceerde hightech ingrediënten die zorgen voor volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in de diepe huidlagen. Je huid zal ontspannen en lijntjes en rimpeltjes zullen vervagen. Ook dit product voelt ook weer prima aan en trekt snel in. Mijn huid voelt niet trekkerig, maar de hele dag comfortabel.

Juvi Protect

hannah3

Dit product heeft een SPF 30 en dat vind ik ideaal. Ook in de winter heb je dagen dat de zon toch fel kan schijnen. Ik heb snel last van pigmentvlekken, dus op die dagen gebruik ik de Juvi Protect. Ondanks de hoge factor smeert de crème toch prima uit. Ga je op wintersport? Dan is dit product onmisbaar in je koffer!

Conclusie

Ik vind het ontzettend slim van Hannah dat ze deze producten hebben uitgebracht in 10ml flacons. 4 Toppers die je heel handig voor vakanties kan gebruiken. Maar ook als je eens nieuwsgierig bent naar een product, en niet meteen een grote flacon wil aanschaffen zijn dit ideale kennismakings formaten. Slim toch?

De prijzen liggen tussen de 10,50 en 19,50 en zijn online te bestellen op hannah.nl.

Neem jij op vakantie al je grote verpakkingen mee, of ga je voor mini formaat?

hannah

Liefs Hilde

** ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Susan

  Heel handig, van die mini verpakkingen! Kun je het eerst even goed testen.
  Susan onlangs geplaatst…Outfit: Lace it UpMy Profile

  november 30, 2016 at 06:34
 • Reply Natascha

  Ik ben nu wel heel erg benieuwd geworden naar de Touch of Silk hoor. Ik heb zo’n product van een ander merk maar gebruik het eigenlijk maar weinig. Zonde, inderdaad een goede tip om dit te gebruiken als je even een dagje weinig zin hebt in make-up.

  november 30, 2016 at 07:28
 • Reply Babs

  Ik vond de Touch of Silk altijd heerlijk!

  november 30, 2016 at 08:45
 • Reply Annette

  Heel handig en een mooie merk inderdaad

  november 30, 2016 at 10:56
 • Reply Rachel Kromdijk

  Ik heb al heel veel gehoord over dit merk maar nog nooit wat van geprobeerd, ziet er goed uit

  november 30, 2016 at 12:41
 • Reply Anita

  Heel erg benieuwd naar het pareltje

  november 30, 2016 at 13:04
 • Reply Astrid

  Wat een schattige flesjes! En het pareltje klinkt heel fijn! Vind ze trouwens allemaal wel fijn klinken.
  Astrid onlangs geplaatst…Kat von D Metal Matte palette reviewMy Profile

  november 30, 2016 at 13:42
 • Reply Tania

  Die mini’s zijn wel handig om kennis te maken met de producten en het merk.

  november 30, 2016 at 16:51
 • Reply irma

  Dat is zeker handig, en mooie verpakking!

  november 30, 2016 at 16:59
 • Reply jeapiebel

  Zeker slim om een kleine verpakking aan te bieden voor vakantie idd. Ziet er echt goed uit!

  november 30, 2016 at 20:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge