Follow:
boeken

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Illustrated Edition – J.K. Rowling

harry potter prisoner of azkaban

Dit prachtige geïllustreerde derde boek van Harry Potter verdient natuurlijk ook een plekje op mijn blog. Liet ik al eerder de eerste twee Illustrated Editions voorbij komen; The Philosophers Stone en The Chamber of Secrets. Inmiddels heb ik zelfs het nieuwe vierde deel ook al in huis, dus tijd om nu eerst het derde deel aan jullie te laten zien. Wederom weer een kunstwerk op zich!

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Illustrated Edition

harry potter prisoner of azkaban

Voor mij zijn de Harry Potter boeken pure nostalgie. In de herfstvakantie heb ik met Amy en Fenna weer een Harry Potter film marathon gehouden, zalig om ook samen met mijn kinderen te genieten van deze films. De boeken heb ik dit jaar ook in het Engels allemaal weer herlezen. Ze blijven gewoon fantastisch!

De illustraties zijn ook in dit boek weer rijkelijk aanwezig. Gedetailleerd, fantasierijk en prachtig vormgegeven. Tijdens het lezen geeft dit een extra dimensie aan het Harry Potter-gevoel.

harry potter prisoner of azkaban

Het enige nadelige van deze uitgaves is wellicht het gewicht van de boeken. Het zijn geen makkelijke boeken om even mee te nemen, en in bed lezen is ook niet heel makkelijk. Maar toch vind ik het allemaal waard. Ik heb Harry Potter nog niet uit de Illustrated Editions gelezen, maar ga dat volgend jaar zeker doen als ik de serie weer ga herlezen. Nu kijk ik ze gewoon af en toe in om te genieten van de mooie illustraties.

harry potter prisoner of azkaban

harry potter prisoner of azkaban

Zoals ik al zei heb ik inmiddels deel 4 ook al in huis en kan ik niet wachten totdat ik deze serie helemaal compleet in de boekenkast heb staan. Pareltjes waar ik zuinig op ben!

Informatie

Harry Potter and the prisoner of Azkaban Illustrated Edition – J.K. Rowling

Bloomsbury uitgeverij

Hardcover, 336 pagina’s

ISBN: 9781408845660

Prijs: €25,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel en online bij Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge