Follow:
kids

Have to Have: Mijn Schoolfoto’s album

Bij ons zwerven er door het huis van 3 kids schoolfoto’s van flink wat schooljaren door het huis. Ooit wilde ik er wel wat mee gaan doen, maar het is er nog nooit van gekomen. Ik ontving van de webshop havetohave.nl deze super leuke en handige plakboeken voor schoolfoto’s. Een geweldig plakboek om eindelijk eens alle foto’s in te plakken.

Ik zal eerlijk bekennen dat ik nog niet alle foto’s heb gevonden in huis. Ik heb ze waarschijnlijk zo goed opgeborgen dat ik ze nog niet heb kunnen vinden. Gelukkig ben ik druk bezig met ontspullen, dus ze zullen wel boven water komen. Met de foto’s die ik al wel heb gevonden ben ik begonnen met het boek van Thomas. ( de meiden willen zelf hun boek inplakken uiteraard )

In het boek is voldoende ruimte om alle schoolfoto’s in te verwerken. Je kan het natuurlijk nog helemaal leuk aankleden met stickers etc. Ik ga nog op pad voor wat jongensthema stickers om erbij te plakken. Ook leuk voor later om te zien wat in deze tijd populair was.

Op één van de eerste pagina’s staan wat vragen op welke scholen je kind heeft gezeten. We kunnen nu nog niet alles invullen, maar zeker leuk om deze informatie erbij te hebben in het boek.

Dit is stiekem mijn favoriete pagina! Van alle leeftijden t/m 18 jaar komt er een pasfoto in rijtjes naast elkaar. Wát zal dat straks een leuk gezicht zijn als je ze allemaal op één pagina ziet!

Voor elk schooljaar zijn er 2 pagina’s. Eén om een grote foto op te plakken en de informatie erbij te schrijven. Op de andere pagina plak je de klassenfoto en kan je alle namen erbij zetten van de kinderen op de foto. ( hier moet ik mij nog even over buigen, want ik weet niet alle namen van de kinderen meer….ooppss ).

Echt wat een geweldig boek om te hebben! Een geweldig overzicht van alle schoolfoto’s en het zorgt ervoor dat alles netjes bij elkaar zit. Deze week komen de allernieuwste foto’s binnen, die kunnen er meteen bij.

Webshop havetohave.nl heeft trouwens nog heel veel meer leuke items!

Al die leuke uitspraken van je kids in een boekje!

Kijk eens op de site van havetohave.nl wat er nog meer verkrijgbaar is!

De schoolfoto albums kosten 14,95 en geeft ruimte t/m het 18e levensjaar.

Hoe bewaar jij de schoolfoto’s van je kids? ( of jezelf )

Liefs Hilde

** ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk en ik ga eens op de website kijken die dit verkoopt.
  Altijd prachtige herinneringen die mooi bewaart blijven.

  Xoxo

  juni 10, 2017 at 08:07
 • Reply Natascha

  Wat leuk om te verzamelen zeg! Wij hebben pas 1 schoolfoto gehad haha (nouja op het kdv) en die foto was nogal mislukt dus die hebben we maar niet besteld 😉 Ik heb al wel zelf een fotoboek gemaakt!

  juni 10, 2017 at 08:40
 • Reply Sylvia W.

  Hihi hier dito! Altijd alle foto’s afgenomen want ik vind de moment opnames juist zo leuk ook staan ze er niet altijd geweldig op. Ik denk dat ik ze eerst eens allemaal ga proberen te zoeken en kijken hoever ik er mee ga komen… Ze zijn hier onder tussen 17 & 14 jaar.

  juni 10, 2017 at 09:42
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat leuk, dit is wel heel bijzonder zo om straks een heerlijk schoolfoto boek te hebben. Altijd leuk om na te kunnen lezen. Ziet er nu al geweldig uit dat boek van Thomas :). En heel veel plezier voor the girls! Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Lucky Tante Betsy girlMy Profile

  juni 10, 2017 at 22:09
 • Reply Maxime bouman

  Wat een leuk boek!! Ook leuk om te geven als cadeau.

  juni 11, 2017 at 13:59
 • Reply Marina

  Heel leuk idee zeg! Begint dit boek bij 1 of bij 4 jaar (ik heb nu namelijk al een aantal ‘schoolfoto’s’ van het kinderdagverblijf, dat begint in ons geval bij 6 maanden :D)

  juni 11, 2017 at 20:45
  • Reply Hanneke

   Het fotoboek is vrij in te vullen. Er is rekening gehouden met 2 peuter jaren, 8 basisschool jaren en 6 middelbare school jaren.
   Vind je het leuker om de eerste 4 levensjaren in te plakken dan kun je nog 8 basisschool jaren inplakken en 4 middelbare school jaren.

   juni 21, 2017 at 00:11
 • Reply Nicolette

  Wat leuk en handig zo’n schoolfotoboek! 🙂

  juni 11, 2017 at 22:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge