Follow:
gezin, lifestyle, samenwerking, winactie

Heerlijk wegzwijmelen bij leuke kerstfilms! Win een jaar gratis films kijken!

Toen ik met mijn moeder en zusje in Bath was kwam de kerstsfeer al helemaal tot leven. Donkere avonden, lampjes in de winkelstraten en gezellige kerst etalages. In de avond op de hotelkamer lagen we lekker languit op bed en kregen we spontaan al zin in kerstfilms. Plannetjes werden alweer gesmeed voor een heerlijk avondje met elkaar een romantische kerstfilm kijken. Zelf heb ik sinds kort een abonnement op een geweldige streamingsdienst vol met de meest heerlijke, sfeervolle, romantische kerstfilms. En jij maakt nu kans op een gratis jaarabonnement! (en je kan meteen al een maand gratis kijken)

Withlove.tv

Hou jij net als ik van heerlijke romantische films? En dan niet hoeven wachten totdat deze worden uitgezonden op tv maar kijken wanneer jij wilt? Dan is de streamingsdienst van Withlove.tv wat voor jou! Elke week wordt het assortiment films aangevuld met 5 nieuwe kerstfilms. De komende weken kan je dus volop genieten van de meest leuke kerstfilms. Welke films er allemaal te zien zijn? Nou bijvoorbeeld deze:

 

En er komen dus wekelijks nieuwe films bij. Voldoende keuze dus. En je kan overal de films streamen en heerlijk ontspannen kijken. Ideaal!

Win een jaar lang gratis romantische films kijken!

Ik mag namens Withlove.tv een aantal lezers blij maken met een gratis jaarabonnement. Een jaar lang romantische films kijken, niet alleen kerstfilms ;-), dat wil je toch? Wat moet je doen?!

Ga naar de Withlove actiepagina en vul hier je emailadres in en mijn blognaam hillybillybeauty (in het balkje onder je emailadres). Je krijgt dan meteen een maand lang gratis toegang tot dit geweldige platform zodat je al heerlijk kan genieten van de leukste kerstfilms.

Uit alle aanmeldingen worden een aantal winnaars gekozen. Deze krijgen van Withlove.tv zelf bericht.

Je kan meedoen t/m 30 november. Succes!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge