Follow:
beauty

Heerlijke verzorgingsproducten van proWIN

prowin

Naast de super schoonmaakproducten die proWIN verkoopt hebben ze ook een hele Wellness lijn. Zelf kom ik natuurlijk uit de hoek van de beauty en verzorgingsproducten dus vind ik het erg leuk om deze ook te proberen. Ik ontving in mijn gewonnen proWIN pakket nav een fotowedstrijd 3 mini’s. Deze 3 staan vandaag in de spotlight!

proWIN Body SORBET

prowin

Heerlijk, donzig zachte Body SORBET voor de dagelijkse, zachte lichaamsverzorging, geschikt voor alle huidtypes. Deze lichte lichaamsverzorging is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen vanaf ca. 12 jaar. Ideaal om na het baden of douchen te gebruiken.

De geur van de Body SORBET is heerlijk fris. De lichtblauwe crème smeert heel makkelijk uit en laat een zijdezachte huid achter. Ideaal voor de normale tot droge huid. Een heerlijke verzorging voor het hele gezin!

Tube van 200ml – €12,90

ProWIN High Protection Crème met vitamine E-pearls

prowin

Allround verzorging en bescherming voor alle huidtypes. Vooral de handen kunnen met deze soft crème beschermd worden tegen de vorming van kloofjes en uitdrogingsverschijnselen. Vooral aan te bevelen voor en na het contact met agressieve reinigingsmiddelen, om de vet-vocht beschermlaag van de huid intact te houden.

Dit is eigenlijk een wondermiddeltje in een potje. Deze crème ruikt heerlijk naar vruchten en gebruik ik vooral op mijn nagelriemen. Een perfect product als je veel met je handen werkt en last hebt van droge/gevoelige handen.

prowin

Potje met 20 ml (makkelijk in de tas) – €7,90 / pot met 100ml – €21,90

proWIN GWNC Voetverzorgingscrème

prowin

Loop jij ook veel op slippers of open schoenen in de zomer? Dan herken jij denk ik ook wel dat je in de zomer van die lelijke droge hielen krijgt. Een heel lelijk gezicht! Als je je voeten en hielen elke dag heerlijk verzorgt en insmeert met deze zalige voetencrème hou jij altijd prachtige voeten en hielen!

GWNC Voetverzorgingscrème is geschikt voor elk huidtype. De crème houdt de belaste huid van de voeten zacht en sterk. Zo kan de huid de dagelijkse belastingen beter doorstaan en nemen irritaties sneller af. De ideale begeleider van alle wandelaars. Ook een aanrader voor kinderen.

Tube 150ml – €23,90

prowin

Heerlijk om weer 3 mooie producten te kunnen testen van proWIN. Absoluut een heerlijk merk qua huidverzorging en lichaamsverzorging!

Voor vragen over het bestellen van proWIN producten kan je mij mailen.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge