Follow:
Uncategorized

Hema Long Lasting Nailpolish

Pink is in the air! Het zonnetje schijnt, de blote voeten komen weer tevoorschijn, dus gelakte nageltjes! Ik hou sowieso wel van felle kleurtjes nagellak, maar roze tinten, oh daar heb ik een zwak voor!

Bij Hema zag ik onlangs een 1 + 1 gratis actie voor nagellak. Dus, hup!, 2 lakjes in mijn mandje. Vandaag laat ik ze aan jullie zien.

IMG_0214

Deze donker roze nagellak is nummer 803. Een lekkere felle donker roze kleur. Echt heel mooi, en ik heb een aantal jurkjes van Tante Betsy die die kleur roze in hun patroon hebben. Dus voor mij helemaal super! Dit lakje dekt mooi in 2 laagjes.

IMG_0234

Dit super zoete lieve lakje is nummer 806, Suikerspinnen roze noem ik het maar. Ik hou ervan! Dit lakje dekt iets minder goed dan de vorige. Ik moest 3 laagjes aanbrengen voor een mooi dekkend resultaat. Maar dat heb ik er graag voor over, want hoe gaaf is deze kleur!

Dus hou je van roze? Echt Hema! Voor 2,50 per stuk ( ik weet niet tot wanneer de actie 1 + 1 gratis loopt ) heb je een kwalitatief prima lakje! Hij lakt lekker, dekt mooi en met een topcoat blijft hij echt goed zitten voor een aantal dagen.

Gebruik jij weleens make-up van Hema?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Astrid

  Nummer 806 heb ik ook laatst gekocht. Heel mooi vind ik ‘m!

  juni 12, 2016 at 19:45
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja gaaf is ie he?! Ik hou van roze hihi

   juni 12, 2016 at 22:00
 • Reply Tania

  Het donkerroze kleurtje vind ik supermooi. Dat zou ik zelf ook dragen. Misschien moet ik maar eens bij Hema binnenspringen.

  juni 13, 2016 at 16:49
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Genoeg keus bij Hema!

   juni 13, 2016 at 17:58

  Leave a Reply

  CommentLuv badge