Follow:
boeken, kids

Het grote Jill schetsboek! Voor kleine én grote meisjes

Het grote jill schetsboek

Jill is inmiddels een icoon voor heel veel jonge meiden. Ze willen net zo goed kunnen bakken als Jill, net zo creatief zijn als Jill en zeker net zo mooi kunnen tekenen als Jill. Amy en Fenna hebben een paar jaar terug heel vaak naar Jill haar tv programma gekeken en probeerden dan thuis net zulke tekeningetjes te maken als Jill. Inmiddels zijn ze niet meer zo aan de buis gekluisterd als Jill op televisie is, maar dat de tekeningen nog steeds in trek zijn, dat zeker! Nu is er een ontzettend leuk schetsboek van Jill uitgegeven om heel veel uurtjes creatief bezig te zijn à la Jill!

Het grote jill schetsboek

‘In jouw wereld kan alles’ is de standaard slotzin in Jill haar tv-programma. Ontzettend inspirerend voor (jonge) meiden om het gevoel te hebben dat zij ook zo goed kunnen leren tekenen als Jill dat kan. In dit grote schetsboek staan dan ook heel veel tips om in dezelfde stijl als Jill te tekenen. Door veel te oefenen en de stap-voor-stap uitleg te volgen kunnen jongens en meiden aan de slag om ook zulke gave tekeningen te maken.

Het grote jill schetsboek

Het grote jill schetsboek

Ik wist even niet zo goed wat er werd bedoeld met de pop-up kaarten. Maar in het boek staat een uitgebreide handleiding. Door deze tekeningen super mooi in te kleuren en de handleiding te volgen krijg je heuse 3D-kaarten om te versturen aan je vriendinnen!

Zelf ben ik helemaal fan van de hele gave Jill tekeningen in het boek. Ook voor grote meiden zoals ik (haha, met mijn 38 ben ik dat nog steeds) zijn dit soort tekeningen heerlijk om in te kleuren. Ik word er helemaal zen van in ieder geval!

Het grote jill schetsboek

Heerlijk al die kleine priegelige tekeningetjes! Ik hou ervan!

Maar, ik heb dit gave schetsboek cadeau gegeven aan Robine. Het dochtertje van een vriendin van mij die een grote Jill fan is!

Ik weet zeker dat Robine binnen No Time net zo goed kan tekenen als Jill. Het Grote Jill Schetsboek is een ideaal cadeau voor alle kids die fan zijn van Jill, maar eigenlijk ook voor iedereen die van tekenen en kleuren houdt. Zeker in de vakantie hebben je kids heel veel uurtjes plezier met dit gave schetsboek!

Informatie

Het Grote Jill Schetsboek – Jill Schirnhofer

Karakter Uitgevers

Paperback, 64 pagina’s

ISBN: 9789045215778

Prijs: 14,99

Verkrijgbaar bij boekhandels en online bij Bol.com (klik hier)

 

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen voor mijn blog ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk en het is leerzaam!
  Dit ken ik niet.

  Xoxo

  mei 10, 2018 at 06:15
 • Reply Sylvahna.nl

  Ahh, wat leuk! M’n nichtje zou dit ook echt fantastisch vinden!
  Sylvahna.nl onlangs geplaatst…We ♥ Pandora & We ♥ Disney = We ♥ Pandora Disney even moreMy Profile

  mei 10, 2018 at 13:29
 • Reply Miranda

  Wij hebben ook een aantal Jill boeken en Ella vind ze ook erg leuk.

  mei 10, 2018 at 21:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge