Follow:
3 stappen plan, clinique, clinique smart, masker, oogcreme

Het is tijd……

Het is tijd! Tijd om het roer om te gooien, en weer eens te focussen op mijn huid.
Laat ik bij het begin beginnen….

Vanaf mijn 16e tot mijn 23e heb ik in een parfumerie gewerkt. Ik adviseerde de klanten wat het beste was qua reinigen, serums de hele mikmak. Ook verzorgde ik mijn huid optimaal. Twee keer per dag reinigen, lotion, serums, dag/nachtcreme, scrubs, oogcremes, maskers…..Het zat gewoon in mijn systeem.
Totdat de kids werden geboren, ik stopte met werken en mijn nachtrust minimaal werd. Ik nam de tijd niet meer voor mezelf. Mijn kinderen gingen voor.
De jongste is inmiddels 5 en nu is het tijd! Ik bleef in de avond wel reinigen en een creme gebruiken. Gewoon simpele goedkope creme en reiniger, maar ok, ik deed het wel.
In de ochtend heb ik dat al jaren niet meer gedaan. Terwijl ook dan je huid “vies” is van afvalstoffen.
Nu ben ik 36 en de laatste tijd viel het mij op dat mijn huid niet meer straalde….dof was, lijntjes van vochttekort en de eerste fijne ouderdomslijntjes beginnen zich te openbaren.
Dus?! Aanpakken!!!
Al die jaren dat ik advies aan klanten gaf, dat advies moet ik nu maar eens zelf opvolgen.

In die tijd vond ik Clinique al een heerlijk merk. Vooral het 3 stappen systeem waarbij ik voelde dat mijn huid echt schoon was. Dus besloot ik mijn huidige spullen op te maken en stap voor stap te vervangen door Clinique.
Van de week heb ik de derde stap van het plan gekocht. De Dramatically Different Moisturizing Lotion aangeschaft. De gele lotion/creme gebruik je na je reiniging en voor je verzorging. Puur vocht! Trekt heerlijk snel in, en je hebt niet veel nodig.

Maar natuurlijk las ik al vrij snel dat het 3 stappenplan niet helpt als je niet alle 3 de stappen gebruikt. En aangezien ik niet heel veel geduld heb ben ik gisteren maar naar de Ici Paris gegaan om mijn voorraadje iets aan te vullen.
Dan wil ik meteen even een hulde brengen aan de verkoopster van de Ici Paris in Leidschendam. Geweldige service, goed advies en super vriendelijk! Ze nam alle tijd om mij alles te laten voelen en uit te leggen. Hier blijf ik vaste klant!!
Ik besloot nog de reinigingszeep voor huidtype 2 te kopen en de Clarifying Lotion 2. Dat maakte het stappenplan compleet.
En omdat je bij 3 artikelen 30% korting kreeg nam ik ook de nieuwe oogcreme mee. De nieuwe lijn Clinique Smart gaat het worden voor mij. Voelt heerlijk luchtig aan, maar voedt ontzettend goed.
Ik nam dus de oogcreme Clinique Smart Custom-Repair Eye treatment mee. 52 Euro normale prijs, maar ik kreeg natuurlijk flink korting door de actie.
Deze oogcreme voelt heerlijk zacht aan. Heeft een handig pompje dus zuinig in gebruik.
Wat doet deze oogcreme:
– verzacht
– lift
– frist op
– vermindert fijne lijntjes
– kalmeert
– geeft vochtboost
Wat wil je nog meer?!
Na al 2 x gebruik zie ik wel degelijk minder fijne vochttekort lijntjes. Ja, dit is echt een heerlijk product!

Ook kreeg ik van de vriendelijke verkoopster nog wat proefjes mee van deze nieuwe Smart lijn. De dagcreme, de nachtcreme en het serum. Ook kreeg ik een proefje mee van het overnight moisture mask. Deze heb ik pas 1x gebruikt. Ik zal morgen weer een review geven van 1 van die producten.
Vanmorgen heb ik braaf de tijd genomen om mijn huid te reinigen en te verzorgen, en toen ik vanmorgen in de spiegel keek zag ik echt een stralende huid. Misschien kwam het ook omdat ik zelf al straalde van mijn goede voornemen, maar ik zag ook daadwerkelijk een minder doffe huid.
Ik hou jullie op de hoogte!!

Share on
Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge